Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Zou je een Moeder neuken?

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Snel sexcontact met mij!

Wil je met me neuken?

Een lul zo hard als staal!

Veilig een keiharde erectie

Els houd van anonieme seks
Categorie: cuckolding | woensdag 29 oktober 2014 03:11

Geile afspraakjes

Al geruime tijd wist Els dat de geilheid die ze in zich had de grenzen van haar tamme, toch wat burgerlijke huwelijk overschreed. Els was een rustige vrouw van zevenendertig, een gelukkig getrouwde moeder met een onderdanige man. Ze had roestbruin haar en helderblauwe ogen. Toen haar leven weer in wat rustiger vaarwater kwam nam ze de tijd om bij haar leven stil te staan. Ze dacht na over wat ze nog wilde bereiken, welke avonturen ze nog wenste te beleven. Els overpeinsde dit alles in de naschemer van lange zomeravonden, als de lucht afkoelde en de nacht zijn duistere mantel uitwierp. Dan kwam ze tot rust en dacht ze terug aan eerdere momenten van haar leven. Zo herinnerde ze zich die keer dat ze aan zee lag te zonnen. Terwijl de zon haar lichaam warmde keek ze vanachter haar zonnebril naar de mannen die wandelden, zwommen en speelden op het strand. Sommige van de mannen gooiden ballen over en weer – enkele van hen waren goed in vorm of zelfs gespierd.

Stiekem dacht ze er over na hoe het zou zijn om met zo'n man te seksen. Gewoon met een man die ze niet kende. De gedachte aan seks met een wildvreemde wond haar eigenlijk wel op (al zou ze dat niet snel aan haar man hebben toegegeven). Ze gaf haar ogen goed de kost en stelde zich voor hoe het zou zijn om met de man vanaf het strand naar het hotel te lopen. Om quasi-toevallig een praatje aan te knopen en hem dan uit te nodigen. Misschien zou ze hem niet eens haar echte naam vertellen. En dan, terwijl de zeewind vanaf het strand de hotelkamer binnendrong en aan de gordijnen trok, zou ze haar vingers over zijn borstkas laten gaan. Ze zou hem strelen en innig zoenen; hij zou haar optillen met zijn gespierde lichaam, haar op bed werpen en haar bikini losrukken. Els hield van seks, van anonieme seks, met mannen die eigenlijk altijd wel geil waren – of althans bereid waren dat voor haar te worden. Soms droomde ze er zelfs van hoe het zou zijn met twee mannen tegelijk. Die middag op het strand had ze daar ook over nagedacht, herinnerde ze zich. Toen ze stilstond bij het volle gevoel dat dit haar zou geven merkte ze dat ze vochtig werd. Dit zouden dan mannen moeten zijn die een vrouw konden delen en niet jaloers waren aangelegd. Els zonk weg bij de gedachte en kreunde zacht.

Sinds Els moeder was geworden was haar seksdrive alleen maar toegenomen; ze merkte dat ze steeds vaker open stond voor ondeugende gedachten, fijne sensaties of een flirt. Het vele badmintonnen hield haar lichaam soepel en slank – ze kon voelen dat mannen haar bekeken. Als ze eerlijk tegen zichzelf was, dan wist ze dat haar echtgenoot niet aan al haar seksuele wensen kon voldoen. Ze wist niet waardoor: hij was te lief, of te gewoontjes, misschien was het de heimelijke gedachte aan andere, groter geschapen mannen. Mogelijk was het simpelweg gewenning. Els wilde een goede moeder zijn en een deugdelijke echtgenote. Maar ze wilde ook gewoon lekkere zorgeloze en intensieve seks beleven. Ze dacht er steeds vaker aan. Bijvoorbeeld wanneer ze bezweet onder de douche stapte na de badminton.

En seks kon ze krijgen, wist ze, want ondanks het feit dat ze moeder was en naar de veertig ging was ze toch nog goed in vorm en vrij slank. De kinderen hadden veel aandacht nodig. Dat vergde veel organisatie. Maar soms kriebelde het toch. In haar telefoon had ze nog altijd het nummer van de student. Hoe ze aan zijn nummer kwam wist ze niet meer, maar ze hadden na hun ontmoeting meerdere sms’jes uitgewisseld. Die had ze inmiddels al gewist – het was al meer dan een jaar geleden. Op een dag hield ze het niet meer; ze liet haar kinderen tijdens de middagpauze overblijven en sprak af met de student. Toen ze binnenstapte voor "gewoon een koffie" zag ze direct de blik in zijn donkere ogen. Die was intens en begerig. Ze nam de koffie aan en nam plaats in een zetel; al snel legde ze haar hand op de zijne. Hij bleef beleefd en hoffelijk en vroeg hoe het met haar ging, maar de kracht van zijn intense, gefixeerde ogen bleef zijn verlangens verraden. Els beantwoordde dit met haar eigen geile en ondeugende oogopslag. Met haar fijne vingers maakte ze de knoopjes van zijn shirt los; haar nagels drukten in zijn huid. Els wist dat ze hem wilde en hielp haar nieuwe seksvriend direct met zijn gulp. "Ik wil dat je me neukt" had ze hem brutaal te verstaan gegeven – op dat moment voelde ze zich op en top vrouw!

"Ik wil dat je me neukt met overgave zoals mijn eigen man dat niet kan."

Els genoot ervan hoe de jonge student haar lichaam met zijn blikken opzoog en doorboorde; ze zag hoe de situatie tot hem doordrong en hij al zijn remmingen verloor. Dat was een bepaalde onschuld die haar deed glimlachen, maar het was een uiterst serieuze zaak. Haar hart klopte nog sneller toen haar nieuwe minnaar met haar borsten speelde; ze wilde dit. Ze wist van zichzelf dat ze dit wilde. Hij bevrijdde haar boezem uit haar bh en liefkoosde haar vlees met zachte strelingen – genietend van de soepele, puntige borstjes kuste hij de tepelhoven. Al snel werden haar tepels hard. Els bracht haar handen achter zijn schouders en drukte haar nagels in zijn vlees. Het vlees was pezig en hij kreunde. Hij wilde in haar komen. Els bewoog haar benen gewillig uiteen. "Kom maar..." zei ze zacht, "kom maar in me..." Wulps worstelde ze met haar heupen om het slipje sneller omlaag te krijgen en onthulde glimlachend haar gladgeschoren heuvel. Met zijn lange vingers drong de student in haar binnen totdat Els smeekte om zijn geslacht. Direct merkte ze het volle gevoel; zoals ze stiekem al verwachtte was het toch duidelijk anders dan met haar eigen man. Steviger, dieper, en eigenlijk inderdaad wel lekkerder. Soms sloot ze haar ogen en liet ze zich wegdeinen op de golven van het genot.

De jongen was al snel tot een hoogtepunt gekomen. Maar dat was geen probleem; gezien zijn leeftijd was hij al snel gereed voor ronde twee. En toen ronde drie. Els had er met volle teugen van genoten; ze hadden verschillende standjes geprobeerd. Toen ze eenmaal haar jas dichtritste en de voordeur uitliep voelde de avondlucht erg onwerkelijk aan. Alsof het allemaal niet was gebeurd. Maar in haar was iets achtergebleven dat het tegenovergestelde bewees. Ze haalde snel haar kinderen op en keerde terug naar huis. Van binnen was ze vervuld van een gloeiende sensatie – ze had het zo spannend en lekker gevonden, ze stond nu in het centrum van haar kracht. Ze vroeg zichzelf af of haar echtgenoot iets aan haar merkte, of haar man het wist. Maar ook merkte ze dat het antwoord haar eigenlijk onverschillig liet. Het was haar genot en zij wenste zich daar niet schuldig over te voelen. Per slot van rekening was ze een goede echtgenote, moeder en vrouw.

Met die student was het er nooit meer van gekomen; Els voelde zich verzadigd en niet lang daarna ging hij op kamers dichtbij zijn universiteit. Maar ze was door het avontuurtje wel aan het denken gezet. Aan het denken over jonge mannen. Want die hadden sterke lijven, waren gemakkelijk geil te krijgen, deden niet moeilijk en presteerden goed in bed. Ze besefte wat dit betekende. Lang niet alle jonge mannen hadden vriendinnetjes. Als Els eens per maand met zo'n jongen af zou spreken, dan zou hij zich volledig geven voor haar genot. Haar lichaam zou zijn bron worden van seksueel plezier, en met de volle energie van zijn overgave zou hij zich uitputten om haar te laten genieten. Zo'n jonge man zou zich helemaal geven om haar klaar te laten komen, om haar terug te laten komen. Deze gedachte wond Els bovenal op. En zo zou ze er meerdere minnaars tegelijkertijd op na kunnen houden. Alleen met het gezin zou dat wel wat lastig worden. Maar Els was inventief. Diep van binnen had ze de keuze al gemaakt.

“Ze wilde dit”, zo zei ze tegen zichzelf. Op die momenten, net voordat ze de dekens over zich heen sloeg en verzonk in een diepe slaap, kwam een kant van haar boven die ze in het dagelijks leven nauwelijks kon uiten. Na de seks met haar man voelde ze zich vaak nog geil, nog hongerend naar meer. Ze klom bovenop hem en bereed hem zoals een amazone een merrie bereed, maar meestal kwam hij al snel tot een hoogtepunt en viel daarna in slaap. Soms fantaseerde Els erover om dan het internet op te gaan, of om stiekem een contactadvertentie te plaatsen. Hoe haar man erover dacht had ze nooit gevraagd, vermoedelijk zou hij het nog spannend vinden ook. Wat voor soort mannen zou ze kunnen ontmoeten? Gespierde mannen, sportschooltypes, maar ook zakenlieden en donkere mannen van Afrikaanse of Latijnse afkomst. Mannen die net als zij getrouwd waren en dit deden voor de kick. Dit soort gedachten spookten vaak door haar hoofd terwijl ze weggleed in de slaap.

Els droomde van haar nieuwe leven, de bladzijde die ze zou omslaan als seksueel vrijgevochten vrouw. Als goede moeder met meerdere minnaars, die haar tot op het puntje van haar seksualiteit bedienden. Charmante mannen die haar trakteerden op etentjes en cadeautjes, die ze in het begin afsloeg om haar man niet jaloers te maken. Maar naarmate ze haar nieuwe kant meer accepteerde veranderde dat. Toen ze op een dag bovenop hem klom met haar nieuwe lingerie zei haar man geen woord, wat betekende dat hij zijn onderdanigheid stilzwijgend accepteerde. Ze leerde ene “Jimmy” kennen, een sportieve en lichtgetinte man die geen tijd had voor een serieuze relatie. Hij had net een eigen bedrijf gestart en maakte lange dagen – zijn lusten vierde hij bot op Els, die daarvoor gewillig haar lichaam beschikbaar stelde. Els genoot ervan zich aan te bieden en het verlangen in mannen te lezen – dikwijls waren die mannen jonger dan zijzelf. In haar nieuwe leven verloor Els langzaam haar innerlijke begrenzingen – ze leerde haar verlangens na te jagen en zich over te geven aan de lust.

“Wat is het toch fijn”, zei Els eens terwijl ze zijn vingers door haar roestkleurige haren voelde gaan, “om dit leven te kunnen leiden. Om een goed huwelijk te hebben en toch seksueel vrij te zijn. Om stabiliteit in het leven te hebben en me toch vrij en voldaan te kunnen voelen.” Jimmy vroeg nooit naar haar huwelijk. “Zo is het maar net,” zei hij alleen. Toen rolde hij zich op zijn rug en klom Els bovenop hem – het was al de derde keer die nacht. Wat verbaasd maar zeker niet onwillig keek hij haar aan. “De komende weken heb ik geen tijd” zei Els ondeugend, “Ik wil dat je je vanavond helemaal leegspuit…

Ik wil het laatste restje uit je putten.”

Wat is ze toch een wulpse vrouw, dacht hij bij zichzelf; hij voelde haar fitte lichaam en zijdezachte huid. Els draaide haar kontje naar zijn gezicht en liet haar slanke lichaam achterstevoren op zijn geslacht zakken. Ze pakte zijn knieλn beet en begon zichzelf genot te schenken. Ze sloot haar ogen en concentreerde zich totaal op het gevoel – toen dacht ze helemaal nergens meer aan buiten haar eigen genot. Ze opende haar ogen toen haar minnaar grommend begon te kreunen. Dat toverde een glimlacht op haar gezicht; ze wist dat hij de aanblik van haar kontje heerlijk vond. Ze hield het goed in vorm met haar trainingen en spande nu speciaal haar bilspieren aan. Iets van “lekker” kreunde hij, en legde zijn handen op haar strakke achterste – Els voelde dat hij zijn hoogtepunt naderde. “Goed zo schatje,” zei ze met een warme geilheid in haar stem, “laat maar lekker gaan… Wil je misschien mijn kontje?” Ze wist dat dat zijn diepste en onuitgesproken wens was – ze had het in zijn blikken gezien. Precies op dat moment, toen ze dat zei, vloeiden zijn mannelijke krachten in haar voort. Els grinnikte. “Misschien een volgende keer.”

Pas om half drie kwam ze die nacht thuis. Moe en voldaan vleide ze zich naast haar man in bed, die al lag te slapen. Douchen zou ze wel bij het opstaan doen.

Impotentie? Stimuleer de erectie lengte en hardheid!  Oude wijven zoeken een Sexdate!  Getrouwde vrouwen laten zich neuken door andere mannen!  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm