Zou jij een oudere vrouw neuken?

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Snel sexcontact met mij!

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Wil je met me neuken?

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Veilig een keiharde erectie

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Zou je een Moeder neuken?

Bob een donkere jongen met een gouden karakter
Categorie: cuckolding | zondag 17 augustus 2014 02:04

Geile afspraakjes

Er wordt al jaren gesproken en geschreven over het ideale formaat lul dat elke man zou moeten hebben. Soms klein, vaker normaal, en heel vaak groter grootst. Re๋el of een droomgedachte? Wij denken het laatste. Wij, dat is een jong stel. Gerda is zesentwintig, donkerblond, zeer slank en gezegend met een paar fantastische lange benen. In bed kan ze zich met die lange benen helemaal uitleven en dan is ze meestal niet meer te stuiten. Ik, Ed, ben bijna tien jaar ouder. Ik zie er qua figuur helemaal niet slecht uit, maar wat er tussen mijn benen hangt is niet al te sterk tot ontwikkeling gekomen. Als mijn lul in stijve toestand wordt opgemeten is die ongeveer twaalf centimeter lang. Wij hebben samen een groot huis en verhuren al een paar jaar een kamer.

Toen een van de huurders, Harry bij ons wegging, kregen we al meteen een aantal aanvragen van nieuwe huurders. Uiteindelijk is onze keus toen gevallen op Bob, een donkere jongen met een gouden karakter. We konden het meteen heel goed met elkaar vinden. Wij zijn altijd erg vrij geweest was seks betreft en als het lekker weer is lopen we thuis graag in ons blootje of alleen een kleine string. Bob keek daar niet echt van op en al gauw deed hij precies hetzelfde. We kregen daarbij de gelegenheid elkaars lijf te zien. En de ogen van Gerda kregen een blik van ongekend verlangen toen ze zag wat er bij Bob tussen zijn benen bungelde! Ik had daar alle begrip voor, want de lul die tussen zijn benen hing was bepaald niet mis en ik kon me dan ook heel goed voorstellen dat Gerda er naar verlangde ook eens zoiets groots in haar kutje te krijgen. Het kon dan ook niet uitblijven dat er op een keer iets tussen die twee zou gebeuren. Maar ik keek er toch wel van op toen ik er achter kwam dat er al het een en ander was gebeurd terwijl ik naar mijn werk was.

Gerda had op een avond een glaasje wijn teveel op en toen vertelde ze het aan mij. Vroeg in de ochtend, als ik al naar mijn werk was, ging ze zo nu en dan naar zijn kamer en dan liet ze zich door Bob neuken. Met die grote lul van hem kon hij haar kutje helemaal opvullen, en dan kwam ze keer op keer op en geweldige manier klaar. Als ze alleen maar naar zijn dikke lul keek terwijl die nog slap naar beneden hing, begon haar kutje al flink te jeuken. Ze zei dat hij ontzettende grote hoeveelheden sperma kon produceren, en dat het na een grondige neukbeurt langs haar benen omlaag sijpelde als ze naar de badkamer liep om zich op te frissen. Ik was niet boos, ik was eerder blij voor haar want ze werd nu een echt doorgeneukt door een dikke lul. Ik was ook niet jaloers kon het ook nadat ik alles gehoord had goed met hem vinden. Ik gunde haar haar pleziertjes met Bob en wist maar al te goed hoe ze op die grote lul van hem geilde. Op een keer was Bob voor een paar dagen afwezig in verband met zijn studie. Ik zat in de kamer TV te kijken en Gerda was in de badkamer. Ze had gezegd dat ze zich opwindend zou kleden voor mij. Maar ineens hoorde ik de sleutel in de voordeur en even later stond Bob voor me. Hij vertelde dat hij eerder klaar was en daarom de eerste gelegenheid had genomen om terug te gaan. Ik schonk een borrel voor hem in, en zei dat Gerda ook zo wel beneden zou komen. Hij ging tegenover me zitten en vertelde over wat hij in de afgelopen dagen had gedaan. Toen hoorden we Gerda uit de badkamer komen en de trap afgaan.

Mijn mond viel open toen ik haar zag binnenkomen.

Ze had zich lekker geil opgemaakt en haar haren opgestoken. Ze had een brede jarretellegordel om haar middel waaraan ze een paar dunne, zwarte nylonkousen had vastgemaakt. Aan haar voeten had ze een paar goudkleurige open schoentjes met een zwarte naaldhak. Verder was ze naakt. Zo kwam ze heupwiegend op me af, met haar borsten naar voren gedrukt en haar handen in haar nek. Ze had nog niet door dat Bob ook in de kamer zat, en ik zag Bob verbaasd naar haar kutje loeren, en ik zag zelf nu ook dat ze op een streepje haar boven haar kutje na verder glanzend glad geschoren was, zodat haar schaamlippen goed te zien waren. Dat ze geil was kon ik heel goed zien aan die dikke schaamlippen. Die waren behoorlijk opgezwollen en stonden al een beetje uit elkaar. Nu pas bemerkte Gerda dat Bob ook in de kamer zat. Alsof ze zich ineens schaamde, hield ze snel haar handen voor haar kutje en het leek wel alsof ze de kamer weer uit wilde lopen. Maar Bob reageerde nog sneller. Hij greep haar vast en trok haar lachend naar zich toe. Omdat hij haar bij haar polsen had gepakt kon ze haar handen niet langer voor haar kutje houden. Ze kreeg een kleur als vuur, maar even later liet ze zich toch door hem op zijn schoot trekken. Hij zei dat hij tijdens zijn afwezigheid bijna constant aan haar had gedacht en dat hij nu zo geil was als een beer. Hij begon haar opstaande tepels te zoenen en even later zag ik ze voor het eerst met elkaar tongen. Hij liet haar vervolgens iets achterover zakken en duwde haar dijen uit elkaar zodat hij op zijn gemak haar glanzende kutje kon bekijken. Nou het kutje van Gerda mocht er zijn. Het zag er werkelijke heerlijk uit.

Het streepje haar combineerde geweldig met haar gezwollen roze schaamlippen. Voorzichtig duwde Bob er een vinger in en merkte lachend dat ze al nat was. Toen keek hij me vragend aan en ik knikte kort. Hij wist nu dat ik geen bezwaar had. Ook wist hij trouwens al dat Gerda met had verteld over alles wat zij deden als ik naar mijn werk was. Hij tilde haar op en bracht aar naar onze grote comfortabele bank. In minder dan dertig tellen had hij zijn kleren uitgetrokken. Gerda lag al wijdbeens op hem te wachten en hij knielde tussen haar dijen. Haar nylons waren strak gespannen, de jarretelles lagen als een stukje huid over haar dijen. Ik verbaasde me elke keer weer over zijn enorme lul en nu hij een stijve had, was het gewoon iets bijzonders om te zien! Hij duwde met zijn vingertoppen zijn lul omlaag en zo kwam die grote eikel precies voor haar geopende schaamlippen. Gerda wilde hem eerst nog even lekker voelen en hield haar hand er omheen om daarna de voorhuid over die brede eikel te trekken. Ik weet als geen ander dat wat Bob haar geeft ik nooit kan geven. Ik ben helemaal niet jaloers maar zou zelf ook graag eens willen weten hoe het nu is om zo’n grote lul te hebben. Ze begon al te kreunen toen Bob zachtjes over haar klitje streelde. Toen ging hij tot actie over. Hij tilde haar een stukje op en schoof een dik kussen onder haar lekkere kontje. Ik dacht dat hij haar nu stevig zou door neuken maar hij had andere plannen. Op zijn knie๋n maakte hij zich klein tussen haar dijen en begon toen haar kutje te likken. Het slurpende geluid dat hij daarbij maakte was een genot om te horen. Hij deed het echt goed want Gerda begon met heer heupen te bewegen en duwde haar kutje tegen zijn gezicht op. Ze wreef haar kutje gewoon over zijn gezicht heen en weer. Ik zag hoe de spieren van haar benen zich spanden onder de doorzichtige, ragfijne nylons. Met haar naaldhakken trapte ze bijna gaten in de kussen van de Zachte bank. Ik vond dit geweldig om te zien en bovendien word ik altijd geil als ik haar nylons zie dragen. Zij is een vrouw die je nooit hoeft te vragen om lekkere lingerie aan te trekken. Ze wil zelf niet anders en elke dag trekt ze ’s morgens al nylons aan, omdat ze het zelf ook lekker en opwindend vind om ze te dragen. Regelmatig trek ze dan haar jurkje of rokje op om de jarretelles strakker te trekken, en dan geeft ze me elke keer een ruim zicht op dat lekkere kontje van haar dat uit haar kleine slipje of stringetje puilt. Bob lag haar nu echt klaar te likken, en ze begon al om zijn grote lul te smeken. Iets wat ze bij mij nooit heeft gedaan, want ze heeft veel liever mijn beweeglijke tong dan mijn kleine lul. Maar nu huilde ze bijna;

“Bob, neuk me nou, ik wil die grote lul in me voelen.

Schuif hem er in, stop hem in mijn kutje!” Ze spreidde haar benen nog verder en ze hield ze vast met haar handen in haar knieholtes. Hij kwam over haar heen liggen en toen ze elkaar begonnen te tongen begreep ik dat hij haar heel geil het sap uit haar eigen kutje liet proeven. Ze kwam met haar handen tussen hen in, greep de dikke stam van zijn lul beet en begon de grote eikel door haar schaamlippen te vegen. Ook dit zorgde voor een smakkend, soppend geluid. Wat moest ze nu nat zijn! Toen gebeurde het…..en ik zat op de eerste rang! Ze hield die grote lul al met de eikel in haar kutje en de jongen zakte op haar lichaam neer. Zo zag ik die lange, dikke lul in haar kutje verdwijnen. Het was gewoon een wonder dat ze deze gigantische lul zomaar in haar kutje kon opnemen. Tot aan de wortel ging hij er in.

Zijn zwarte schaamhaar raakte het streepje boven haar kutje. Hij kon echt geen millimeter verder! Ik was opgestaan en dichterbij gekomen om die grote donkere lul in haar kutje op en neer te zien gaan. Ze omspande zijn heupen met haar benen, de nylons schuurden over de huid en je kon het geknetter horen. Ze omspande zijn lul heel strak met haar schaamlippen. Nu begonnen ze allebei heftig te bewegen. Wat kon Bob neuken en wat kon mijn vrouw die felle stoten goed opvangen! Ze werd steeds natter en daardoor werden de geluidjes bij iedere stoot luider. Als hij zich terug trok kon je zijn donkere lul zien glanzen van haar kutsap. Om even later die magnifieke lul weer die in haar kutje te laten verdwijnen. Het was duidelijk dat hij zich de afgelopen dagen enorm had opgegeild. Hij moest al zijn sperma kwijt en mijn vrouw wilde het maar el te graag van hem ontvangen. Ze sloeg haar benen nog strakker om hem heen en dat is ook nog mooier om te zien als een vrouw nylonkousen en hoge hakken draagt. De kamer werd gevuld met gehijg en gesteun. Ik genoot van deze neukpartij, van deze paringsdrift, ja, misschien genoot ik net zoveel als die twee. Ik voelde mijn eigen kleine lul schokken bij elke keer dat ik Gerda hoorde kreunen en hijgen. De bewegingen van de twee werden steeds sneller en toen Gerda met haar lange rode nagels over zijn rug begon te krassen, wist ik dat ze klaarkwam. Hij lag ineens stil en ik zag aan de samengetrokken spieren van zijn kont dat hi het mooiste moment beleefde dat een man zich maar wensen kon. Hij was bezig om het kutje van mijn vrouw te vullen met een grote hoeveelheid sperma. “Oh, ja!” riep Gerda uit. “Ik kan het voelen, ik kan het zo goed voelen.

Ga door, ga door. Spuit mijn kutje vol!”

Zo bleven ze een poosje liggen. Gerda houdt er van als een man zwaar op haar blijft liggen als hij klaar is gekomen. Daar kan ze nog echte even van genieten. Toen ging hij langzaam op zijn knie๋n zitten en zijn verslapte lul hing als een grote natte slang tussen zijn benen. Nog steeds een lul van formaat… Hij stond op van de bank en plofte op een stoel neer om een sigaretje op te kunnen steken. Gerda lag nog met gesloten ogen op de bank en hield haar benen gespreid alsof ze haar kutje verkoeling wilde geven. Ik stond vlak bij haar e keek naar haar. De schaamlippen stonden wijd open en ik kon het sperma eruit zien druipen. Ze bewoog met haar buik en ineens kwam er een golf sperma naar buiten. Het droop tussen haar billen door. Ik vond dit zo geil, dat ik me echt niet meer kon beheersen. Ik deed iets wat ik nog nooit eerder had gedaan. Ik boog me naar haar toe, zakte voor haar neer en kwam met mijn gezicht tussen haar dijen. Haar nylons dropen van het sperma. Ik stak mijn tong uit en raakte haar hete kutje. Toen zette ik er vol passie mijn mond op en begon te zuigen. Zo nu en dan liet ik mijn tong helemaal naar binnen komen. Ze vond het heerlijk om zo verwend te worden na een neukbeurt, greep naar mijn hoofd streelde me door mijn haar. Ze drukte mijn hoofd stevig tegen haar kutje. Zo begon ze mee te rijden op mijn tong, en terwijl ik het sperma van Bob op likte kwam zij opnieuw klaar. Lachend trok ze me toen op zich en zoende me vol op mijn lippen om nog meer van het sperma van Bob te kunnen proeven. We gingen nu ook even zitten om uit te blazen en ik schonk voor ons alle drie nog een borrel in. Bob speelde ongegeneerd met zijn grote lul.

In no time stond die weer stijf overeind. Zowel Gerda als ik konden onze ogen niet van dat fantastische schouwspel afhouden. Gerda was al gauw weer zo geil dat ze aan Bob vroeg of hij haar eens stevig achterlangs wilde neuken. Dan zou ze zijn lul nog beter kunnen voelden. Ze zei gewoon heel eerlijk dat ze nog een keertje geneukt wilde worden en dat ze naar zijn dikke lul verlangde. Maar Bob vond dat ze er eerst iets voor zou moeten doen en ging alvast onderuit gezakt en met zijn benen van elkaar zitten. Dat begrijpt elke vrouw direct en dus kroop Gerda naar hem toe, en terwijl ze met haar handen zijn ballen verwende, probeerde ze met wijd open mond die grote eikel naar binnen te krijgen. Met de grootst mogelijke moeite lukte dat en ze pijpte hem zo goed en kwaad als dat ging. Ze pijpt mij ook heel graag en bij mij kan ze mijn lul helemaal naar binnen krijgen zodat mijn schaamhaar tegen haar kutje komt. Bij Bob was dat onmogelijk, ze mocht al blij zijn dat ze die eikel en een klein stukje van zijn lul naar binnen kon krijgen. De lul van Bob werd nog steeds groter en dikker. Ik bleef me verbazen over de afmetingen van zijn lul. Toen kroop ze snel naar de bank en ging er overheen liggen. Haar werkelijk prachtige geile kontje stak ze in de hoogte en bewoog ze het uitnodigend heen en weer. Tussen de ronde billen kon jet natte kutje duidelijk zien zitten. Bob twijfelde geen moment en schoof achter haar. Maar eerst bekeek hij langs deze kant haar kutje nog eens goed en zat hij er met zijn handen aan.

Hij zat zich gewoon op te geilen aan die glanzende schaamlippen en die heerlijke billen, en hij zat ook aan haar nylons en streelde zelfs haar naaldhakken even. Om haar te plagen trok hij aan de jarretelles en liet ze dan weer terugkomen op haar dijen. Ze kwispelde weer met haar lekkere kontje en toen pakte hij resoluut zijn lul vast en stootte die in haar kutje. Hij greep haar bij haar heupen en dreef zijn keiharde lul met een knalharde stoot naar binnen. Gerda greep het kussen dat hij even daarvoor nog onder haar kontje had geduwd en beet er in om het niet uit te gillen van geilheid. Keihard stootte hij zijn lul in haar kutje, en hij begon haar nu gewoon naar achteren te trekken, zodat ze helemaal over zijn lul werd getrokken. Toen trok hij haar met zich mee terwijl hij naar achteren kroop en ze moest het kussen laten liggen. Nu kwam ze met haar handen op de grond. Wat er toen gebeurde is wel het meest geile wat ik heb meegemaakt. Gerda zat dus op handen en knie๋n en hij zat op zijn knie๋n er achter en zijn handen stevig rond haar heupen. Al neukend begon hij te bewegen. Hij stootte haar in feite naar voren en volgde haar direct, en zo neukte hij haar de hele kamer door! Gerda kon zich niet losmaken uit zijn greep, voor zover ze dat al gewild had. Willoos moest ze zich laten voortduwen en ze zat helemaal vast gespietst op die geweldige lul van haar neuk vriendje. Ze gingen langs de bank en kwamen langs mij….Het was zo’n heerlijk, maar ook bloedgeil gezicht, dat ik mijn lul vastpakte en er aan begon te rukken. Zo zag ze letterlijk alle hoeken van de kamer en ook als ze weer eens klaarkwam had hij geen medelijden met haar en hield hij haar niet even stil. Nee, hij duwde haar in kringen door de kamer heen en bleef maar pompen met die ongelooflijke dikke lul!

Toen stuurde hij haar in mijn richting en toen ze vlak bij me was, zei hij kort; “Zuigen en slikken!” Onmiddellijk sloot ze haar rode lippen over mijn kleine maar harde lul en haar hoofd ging wild op en neer. Ik was nog nooit zo fel door haar gepijpt, en intussen bonkte Bob van achter maar op haar in. Zijn buik kletste keihard tegen haar omhoog gehouden billen. Gerda kwam opnieuw klaar en ik vulde haar gulzige mond met mijn sperma. Het was allemaal pas afgelopen toen Bob voor de tweede keer haar kutje vol spoot. Ze was nu afgepeigerd, maar toch begon ze de lul van Bob heel lief schoon te likken toen hij zich uit haar kutje had terug getrokken. En ik zoog ook weer haar kutje uit. Maar toen konden we echt niet meer. Mijn lul bleef klein en slap, maar tot mijn grote verbazing wist Gerda de lul van Bob later op de avond weer omhoog te krijgen. “Ik ben gewoon te moe om je te neuken,” zuchtte Bob. “As je nog wilt, moet je maar op me komen zitten.” Ze klom meteen op zijn schoot , met haar rug naar hem toe. Ze greep zijn stijve lul en zette hem tussen haar schaamlippen. Met een diepe zucht zakte ze er overheen en toen heeft ze nog een kwartier op die lekker lul zitten rijden. Aldoor riep ze;

“Kijk dan toch hoe groot hij is!”

Dan kwam ze omhoog en keek ze tussen haar benen door naar de grote lul waarvan dan alleen nog de eikel in haar kutje zat. Om daarna weer op hem neer te zakken en te voelen hoe ze door die lul werd opgevuld. Toen riep ze mij. Ik wist niet wat ze van plan was, maar kwam daar heel snel achter. Ze kwam overeind, opnieuw met alleen de eikel in haar kutje, pakte mijn hand en legde die om de lul van Bob. Het enige wat ze zei was; “Trekken, trek eens aan die heerlijke lul van Bob!”

En ik, ik gunde haar alle genot, dus ik begon aan zijn lul te trekken terwijl Gerda op en neer bleef gaan. Ik voelde zijn lul dikker worden, en vlak voordat hij klaarkwam liet Gerda zijn lul uit haar kutje glijden. Ze pakte me bij mij hoofd en drukte de lul van Bob tegen mijn mond. Zonder er bij na te denken opende ik mijn mond en zoog die grote eikel naar binnen. Golf na golf sperma vulde mijn mond, maar ik bleef door zuigen. Het was hemels! Ik had nooit verwacht dat ik dit bij een man zou doen, maar ik wist dat het niet de laatste keer zou zijn. Gerda keek me aan met glanzende ogen waaruit dankbaarheid naar voren kwam. Ik weet dat wat Bob haar geeft, ik nooit zal kunnen. Elke keer dat zij op die manier geneukt wordt is het echt feest, ik geniet, hoe gek het ook mag klinken van elke keer at ik haar op die manier gelukkig zie. We neuken nu vaker met zijn drie๋n, ik weet dat ik elke keer weer slechts een bijrol heb, maar ben er heel gelukkig mee.

keiharde erectie door erectiecapsules veilig online kopen  Oude wijven zoeken een Sexdate!  Wil jij een Negerin neuken?  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm