Wil je met me neuken?

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Een lul zo hard als staal!

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Zou je een Moeder neuken?

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Veilig een keiharde erectie

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Mijn vrouw geneukt voor mijn ogen
Categorie: cuckolding | donderdag 17 juli 2014 04:03

Geile afspraakjes

Even voorstellen, ik ben Wytse 43 jaar en al heel lang getrouwd met Edith. Edith is een jaartje jonger als ik, maar ziet er fantastisch uit en wordt vaak jonger geschat dan de 42 jaar die ze net is. Ons seksleven is top, en we ontwikkelen ons nog op elk vlak. Je kunt dus rustig zeggen, onze relatie is geweldig. Ook kunnen we makkelijk praten over seks en over de dingen die we fantaseren, zonder dat dit nou echt werkelijkheid hoeft te worden. Het viel Edith alleen op dat ik de laatste tijd haar vaak vertelde over mijn fantasie dat ik toe wil kijken hoe zij verwend wordt door een andere man. Deze fantasie heb ik al heel lang en ik heb ook geen flauw idee waar hij vandaan komt. Ok ik ben absoluut niet jaloers, maar dit is weer wat anders… Wij hebben nog nooit een andere partner gehad dus Edith hoorde mijn fantasieën opgewonden aan maar gaf gelijk aan dat ze genoeg aan mij heeft en daar niet voor open stond. Nu ongeveer 2 maanden geleden (ik moet het inschatten want Edith heeft dit stuk achteraf verteld) verveelde Edith zich en was een beetje aan het surfen op internet en kwam toevallig (jaja) op een chatsite terecht. Zij raakte daar in gesprek met een jongeman van achter in de twintig waar ze een heel gezellig gesprek mee had. Laten we hem Marc noemen. Marc woont een dorp iets verder als ons. Het was een redelijk onschuldig gesprek, enkel een beetje dubbelzinnig. Edith wilde ook niet meer, het was spannend maar zonder bijbedoelingen.

Van de vraag of hij haar wellicht nog een keer kon spreken schrok ze dan ook en reageerde dat als hij haar zijn emailadres gaf zij misschien nog wel een mail zou sturen. Een makkelijke manier om van hem af te komen, want echt behoefte aan zoiets had ze niet. Toch bleef Marc in haar gedachten spoken, en was het contact wel spannend geweest. Toen ik haar op een avond weer een fantasie in haar oren fluisterde hoe zij genomen werd door een vreemde man, viel bij haar in haar achterhoofd het kwartje…

De volgende dag heeft ze Marc een mail gestuurd en geschreven dat ze best wel wat verder contact met hem wilde hebben omdat ze veel aan hem dacht, een beetje uitdagen dacht Edith kan geen kwaad. Een afspraak werd gemaakt om weer te gaan chatten op een dag dat Edith vrij was, en toen hebben ze elkaar beter leren kennen. Foto’s werden uitgewisseld en de toon van het gesprek werd wat intiemer. Tijdens dit gesprek heeft Edith ook aangegeven nooit vreemd te willen gaan zonder mijn medeweten, maar vertelde ze Marc over mijn fantasie en wachtte zijn reactie af. Marc is vrijgezel en vond mijn fantasie wel spannend en gaf aan dat als zij het eens wilde uitproberen ze het maar één keer hoefde te vragen en hij zou klaar staan voor haar, en uiteraard voor mij. . Ze bleven contact houden, beetje flirtend, beetje ondeugend maar meer niet. Marc respecteerde haar gevoel en bedoelingen en wachtte rustig af..

Het was tijdens een geile week die ik met Edith had dat ze besloot om het dan maar een keer te laten gebeuren. Ze vond het idee zelf ook spannend worden en ze was dus gewend aan het idee dat ze met een andere man zou neuken met mijn goedkeuring, sterker nog, met mijn aanwezigheid. Ze stuurde Marc een smsje : “Marc, ik wil het…..wil jij nog”.. Binnen 2 minuten had ze antwoord terug van Marc.. “Lieve Edith, als jij wilt wat ik denk dat jij wil..zeg maar wanneer” . Antwoord van Edith “Aankomend weekend, zaterdag.. stuur je nog wel hoe waar en wanneer precies”. Marc antwoordde. “Prima”, en gaf als toevoeging dat als ze terug wilde krabbelen vlak voor die tijd, dat dat geen bezwaar was…

Die week zweefde Edith en werd elke keer opgewonden van het idee dat het dat weekend ging gebeuren, dat ze mijn fantasie ging waarmaken. Donderdag zei ze tegen mij dat ze zin had in een weekendje samen zonder kinderen. Dat leek mij uiteraard ook wel wat, en de afspraken werden gemaakt om de kinderen bij Oma te brengen en dat wij de tijd voor onszelf konden hebben. Zaterdag’s werden we samen wakker en het viel mij op dat Edith onrustig was.. Mijn vraag wat er was werd vaag beantwoord.. stress van de week of zoiets. De hele dag werd er naar haar gesmst en ook op de vraag met wie ze aan het smsen was bleef het antwoord een beetje hangen. Ik heb ook wel eens geheimpjes zei ze met een knipoog. De dag verliep zoals hij liep, niet veel bijzonders, lekker samen shoppen, uit eten en steeds weer die smsjes. Ik had werkelijk geen idee wat er aan de hand was. Om een uur of negen waren we weer thuis, en ik ging nog even de hond uitlaten. Sex hing in de lucht, dat had ik ook wel in de gaten, Edith was opgewonden, en ik ook. Gedurende de dag heeft Edith uiteraard met Marc afspraken gemaakt over hoe ze mij gingen overrompelen.

Ik was nog maar koud de deur uit of Edith stuurde Marc een smsje…”kom maar”.

Na een rondje met de hond van een kwartier stapte ik het huis weer binnen en het viel me op dat beneden alle lichten al uit waren. Ik riep naar boven “Edith, ben je al boven?” geen antwoord alleen wat vreemde geluiden. Met een vraagteken boven mijn hoofd liep ik nieuwsgierig naar boven en zag dat de deur van onze slaapkamer dicht was. Ik kreeg ondeugende ideeën en had het idee dat Edith mij op een of andere manier wilde verrassen. Langzaam deed ik de deur open en was ontzet van de aanblik. Edith lag op bed en naast haar lag een voor mij compleet onbekende man. Edith had een superopwindend niemendalletje aan, satijn, mijn favoriete stof. De man was naakt. Ik stond werkelijk met mijn mond vol tanden en zag hoe ze elkaar streelden over hun lichamen. Edith keek even naar me, glimlachte en wees me naar de makkelijke stoel die pontificaal naast het bed stond. Even twijfel aan mijn kant…vind ik dit leuk?????, uren van fantasieën vlogen in een paar seconden door mijn hoofd en ik wist gelijk dat dit was waar ik altijd van droomde. Ik ging zitten en begon te kijken naar de dingen die vlak voor mij gebeurde. Edith strekte zich uit en Marc ging rechtop zitten en begon Edith te strelen over haar lichaam, haar borsten werden iets harder gemasseerd, en ik zag dat Edith genoot van de strelingen maar toch ook altijd mij in de gaten hield.

Haar ogen stonden daar echter niet meer helder bij, maar werden steeds troebeler van geilheid. Het enige textiel wat ze nog aan had werd uitgetrokken en Edith gooide het mijn kant op. Ik pakte het vast, rook eraan, en haar zoete zachte geur was overduidelijk aanwezig. Marc deed nu voorzichtig haar benen uit elkaar en ik kon zien hoe nat Edith al geworden was. Met zijn tong beroerde hij even haar kittelaar en een luide kreun was het gevolg. Edith was al behoorlijk geil. Marc begroef zijn gezicht tussen haar benen en begon Edith uitgebreid te beffen, zijn tong diep in haar kut, af en toe plagerig langs haar klit. Ik herken haar reacties en wist dat het niet lang kon duren voor ze klaar ging komen. Marc wist dit kennelijk niet, want hij schrok heel even toen ze ook echt kwam. Met een luide schreeuw kwam ze klaar, een golf van geil kwam uit haar kut. Dit was voor mij en Marc even een moeilijk moment. Zeker voor Marc, want hij had niet verwacht dat ze spuitend klaarkwam, maar hij herstelde zich moedig en dronk zoveel mogelijk op. Voor mij was het even moeilijk omdat ik dat zo geil vond om mee te maken elke keer, dat een gevoel van jaloezie mij even deed schrikken, maar Edith nam het heft in eigen handen en gooide Marc op zijn rug.

Een flinke lul stond fier in de lucht.

Edith stond op en liep even mijn kant op. Met licht gespreide benen ging ze voor me staan en begon zichzelf te strelen terwijl ze mij aankeek. “Kun je alles goed zien” vroeg ze mij hijgend. Zonder het antwoord af te wachten stak ze de vingers die net over haar klit streelden in mijn mond, mmm het smaakte heerlijk. Edith draade zich om en liep weer langzaam naar het bed, ze bukte voorover en gaf een lik over de lul van Marc. Ik kon die lik zien op een enorm opwindende manier. Haar billen richten zich op mij als ze zo gebukt staat, ik kan zo haar natte glimmende lippen zien, zie hoe haar borsten naar beneden hangen, en daaronder zie ik hoe ze de eikel van Marc in haar mond neemt. Mmm vreemd genoeg denk ik dat het mijn lul is die ze gaat pijpen, maar dit uitzicht beviel me erg goed, het maakte me supergeil. Steeds dieper verdwijnt zijn lul in de mond van Edith, ze pakt zijn lul vast en trekt hem af in hetzelfde tempo als ze hem pijpt.. De hand die ze nog vrij heeft gebruikt ze om haar lippen uit elkaar te doen waardoor mijn uitzicht nog geiler is.. Het liefste wilde ik opspringen en Edith vreselijk hard gaan neuken, maar ik hield me in. Marc begint heviger te kreunen en ik merk dat hij ook bijna klaar komt. Volgens mij heeft Edith dit niet in de gaten en let ze meer op de vingers die ze zelf in haar kut heeft en ze gaat vrolijk door met pijpen en trekken “ Stop” steunde Marc…. Nu nog niet. Verschrikt liet Edith los en keek geil naar Marc…..wat nu nog niet.

Klaarkomen, wil ik nog niet… Wytse moet zien hoe ik je ga neuken…

Edith geeft Marc een zet zodat hij daar ligt in het verlengde van mij.. Ze kruipt naar hem toe en gaat boven op hem zitten met haar rug naar Marc toe, zijn lul raakt haar lippen nog net niet en ze kijkt mij recht in mijn ogen aan. Supergeil is ze, dat zie ik ook wel. Zal ik het doen Wytse, is dit wat je wilt zien, wil je zien hoe ik deze vreemde lul ga neuken, hoe hij tot aan zijn ballen in mijn kut verdwijnt, steunt ze. Jaaaa, neuk hem. Langzaam laat ze zich zakken, en ik zie centimeter voor centimeter hoe zijn lul in de voor mij zo bekende kut glijdt. Oooh Wytse, dit is zo geil, ij zit nu helemaal in haar, ze blijft even zitten, genieten van het gevulde gevoel en rekt zich uit naar boven, en steunt met haar armen op zijn borst waardoor ik precies kan zien wat er gaat gebeuren.. Langzaam gaat ze weer omhoog en omlaag, steeds sneller steeds harder verdwijnt de lul uit mijn gezichtsveld in haar kut. Steeds dieper steeds harder. “Oo dit is zo geil”. Fluister ik haar toe. “Geniet van het uitzicht”. Steunt ze en gaat door met het neuken van die grote lul..

Een moment van rust pakt Marc aan om weg te glippen onder Edith en zegt dat ze op haar knieën moet gaan zitten. Ze luistert naar het verzoek en gaat op haar knieën zitten. Marc gaat achter haar zitten en bedenkt zich geen moment en neemt haar hard van achteren, ik weet dat dit haar favoriete standje is, en ze sluit haar ogen na de eerste stoot en klemt haar handen aan de rand van het bed. Een paar stoten verder is het al zo ver en komt ze klaar, weer een golf van geil probeert een weg te vinden naar buiten, gestopt door de lul die in haar zit, en de orgasmes volgen zich in hoog tempo op. Edith kan het niet houden, opent haar ogen en strekt haar hand uit naar mij. Omdat ik me ondertussen had uitgekleed en mezelf langzaam aan het aftrekken was vond ik dat uiteraard geen probleem en stapte op haar af. Ze pakte mijn hand, trok me dichterbij en hapte naar mijn lul, in één beweging gleed mijn lul haar keel in en begon ze mij wild te pijpen, in hetzelfde tempo als de wilde neukbewegingen van Marc achter haar. Mijn handen pakte de billen van Edith vast en ik deed ze iets uit elkaar om mij het schitterende uitzicht te geven. Op slechts een paar decimeter afstand werd mijn vrouw geneukt terwijl ik toekeek.. een geiler gezicht is bijna niet denkbaar.. Marc hield het niet meer, trok zijn lul terug en trok zichzelf af, met een luide schreeuw kwam hij spuitend klaar over de rug van Edith, ladingen geil over haar lichaam, niet van mij maar van een ander.. Discreet deed Marc een paar stapjes terug, en liet ons over aan het voltooien van onze fantasie, ik gooide Edith op haar rug, pakte mijn lul en begon mezelf af te trekken, geil en verliefd kijkend naar haar gezicht en haar geile lichaam. Ik bleef mezelf aftrekken, mijn lul dicht tegen haar kut aan,zodat ik haar kittelaar streelde met dezelfde hand als waarmee ik mezelf aftrok.

Het gevoel van samen zijn en samen beleven was zo intens dat we allebei klaarkwamen op een manier zoals we zelden hebben meegemaakt, mijn geil en haar geil vermengden zich weer als vanouds, en verliefd vielen we weer uitgeput in elkaars armen….. Mmmmm weer samen..

Was het een geil gezicht vraagt ze me na een paar minuten.

Ik knik bevestigend, en kan alleen maar zeggen dat ik genoot van de geilheid van haar lichaam en dat dat zo geil is om te zien…. We draaiden ons om te kijken waar Marc was, die waren we even vergeten, maar die had zich keurig teruggetrokken, wist dat hij zijn deel had gedaan, en stuurde ons de volgende dag een kort mailtje om ons te bedanken voor de avond.. We hebben zijn nummer en mogen hem altijd bellen…Dat zal niet gebeuren, dit was onze fantasie, ze is nu weer van mij.

Getrouwde vrouwen laten zich neuken door andere mannen!  Sexparkeerplaatsen langs de Nederlandse snelwegen en carpoolstroken.  Oude wijven zoeken een Sexdate!  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm