Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Wil je met me neuken?

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Snel sexcontact met mij!

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Zou je een Moeder neuken?

Veilig een keiharde erectie

Een lul zo hard als staal!

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Mijn eerste ervaring als Bull
Categorie: cuckolding | donderdag 27 februari 2014 03:55

Geile afspraakjes

Zo’n 5 jaar geleden zette ik mijn eerste stapje als leerling-Bull. Ik deed een ervaring op waar toch al een flinke rode draad van cuckolding doorliep. Bovendien komt het koppel waarmee ik mijn ervaring beleefd heb, ook wel eens op dit forum. Ik denk dat het wel eens interessant is om te weten dat er hier dus ook mensen zijn die niet fake zijn. Daarom lijkt het mij wel leuk om dit verhaal hier te posten in de rubriek waargebeurd. Zo’n vijf jaar geleden was ik op seksueel vlak nog behoorlijk onervaren hoewel ik de 20 al wel even gepasseerd was. Ik studeerde aan de hogeschool en zat op kot. In de bibliotheek van onze school ging ik regelmatig op internet. Ik schuimde er allerlei contactsites af. En op een dag in de periode mei-juni had ik prijs dankzij een reactie op een contactadvertentie. Na het kennismaken via e-mail en het uitwisselen van enkele wederzijdse foto's, vonden we dat er wel een klik was. En we spraken af voor een date. We spraken af om elkaar op een parkeerplaats in een dorp in mijn buurt te ontmoeten op een avond. Daarna konden we op het moment zelf beslissen wat er eventueel verder zou gebeuren.

Ik was in die periode bezig met de realisatie van een project voor school en liep dus stage in een bedrijf. Ik had mijn medestudent ingelicht dat ik die avond vroeger zou vertrekken omdat ik nog ergens moest zijn. Zo gebeurde het dan ook. En tijdens mijn rit naar huis fantaseerde ik over het verloop van de avond. Allerlei vragen kwamen ook op: hoe zou zij er echt uitzien? Wat zou er gebeuren? Zou ik niet te zenuwachtig zijn om te presteren als er meer van zou komen? Maar toen ik thuis was, had ik niet veel tijd om na te denken. Ik haastte me om wat eten te bereiden en te verorberen. Meteen daarna sprong ik in bad. Het scheermes nog eens over mijn gezicht en door mijn kruis halen. Ik wilde proper en glad voor de dag komen voor de dame. Na mij afgedroogd te hebben trok ik nette kleren aan en na een vleug aftershave sprong ik opnieuw in de auto.

Tijdens de rit doken de vragen opnieuw op in mijn hoofd. Ik kwam aan op de afgesproken parking aan de kerk en parkeerde mijn auto. Het was zomer en dus warm in de auto aangezien de zon de hele dag had geschenen en nog steeds niet onder was. Ik zag hen nog niet. Ik nam mijn gsm en stuurde een sms om mijn aankomst mee te delen. Ik stapte uit om overzicht te hebben over de parkeerplaats. Maar ik herkende hen nergens. Tot op een gegeven moment een koppel via het straatje naast de kerk het plein op wandelde. Dit moesten ze zijn, maar ik durfde hen nog niet aanspreken tot ik zeker was. Ik keek naar het koppel. Hij was een grote slanke verzorgde man met grijs krullend haar. Ik bekeek hem even, en klasseerde meteen mijn oordeel als okay. Maar ik had veel meer interesse in zijn vrouw. Als dit haar was, zag ze er nog veel beter uit dan op de foto’s. Ze was niet groot, maar dat mag ook niet voor een vrouw vind ik. Ze had halflang haar dat geverfd was in een kleurtje dat ik zou omschrijven als bruin met een rood-violet-achtige schijn. Ze had een mooi uitgebalanceerd gezicht met genoeg maar niet te veel make-up. Haar borsten waren mooi groot, maar niet te zwaar zodat ze haar slanke lichaam niet uit balans brachten. Ze droeg een witte blouse met een korte rok met een motief. Aan haar sierlijke voeten droeg ze zwarte open zomerschoenen met een flinke naaldhak. Hierdoor accentueerde ze haar uitstekende kontje dat zich in haar rok lichtjes golvend aftekende.

Ik zeg kontje, want voor een vrouw van rond de 40 die al twee kinderen op de wereld had gezet, had ze een mooi slank figuur. Het viel mij op dat ze mooie gladde benen had. Enkele juwelen maakten het geheel nog mooier. En over haar schouder hing een handtas met twee hengeltjes. Ik hoopte toen al dat zij het was en hoopte er meteen al bij dat er meer van zou komen. Zij opende haar handtas en viste er iets uit. Het bleek haar gsm te zijn. Ze toetste een nummer en meteen daarna ging mijn telefoon af. Het was zij dus! Ik had voor de eerste keer die avond al een waauw-gevoel. Ik nam niet op maar wandelde in hun richting. “Goede avond”, zei ik en stak mijn gsm voor me uit. Zij draaiden zich om en hadden meteen begrepen dat ik hun date moest zijn. Op dat moment wist ik heel goed wat er bedoeld wordt als men spreekt over het ijs dat er tussen datende partijen staat en dat gebroken moet worden bij een eerste date.

De dame nam het eerste initiatief om dat te doen. “Goed hier geraakt?”, vroeg ze. Ik antwoordde dat het wel gegaan was, maar dat ik mij alleen even had moeten haasten om op tijd daar te geraken. “Jij woont hier niet zo ver vandaan, he?”, ging het onbenullige gesprek verder. “Nee, zo’n 20 km hiervandaan”. Een nonchalante “hmhm” volgde van haar kant en ze nam haar man bij de hand en draaide zich om. Ze liep met hem naar een bord met een stratenplan. Ze keken hier even op, althans zo leek het, want ik zag hen regelmatig naar elkaar kijken terwijl ze voor mij onverstaanbare woorden wisselden. Ik keek toe vanop enkele meters met een dubbel gevoel. Ik wilde hen de tijd geven om even te overleggen, maar misschien wilden zij net dat ik hun bevestiging gaf van mijn interesse door initiatief te tonen. Ik wilde die schoonheid voor mij niet laten ontsnappen. Ik bleef nog heel even kijken en zag haar knikken. Was dit een positief signaal? Ik waagde het erop en stapte naar hen toe. “Hier woon ik ongeveer” zei ik hun waarbij ik een zwaaiende beweging maakte om aan te geven waar mijn woonplaats lag ten opzichte van het kaartje. “Ah zo”, antwoordde de man. “Zullen we even het centrum inwandelen?”, vroeg hij er meteen achterna. “Is goed”, antwoordde ik kort op de vraag waarop ik gehoopt had.

En met zijn drieën zetten we ons in beweging in de richting van de straat langs de kerk waarlangs zij het plein opgekomen waren. We liepen door de winkelstraat en babbelden wat over mijn schoolactiviteiten en hun beroepsmatige bezigheden. Aan het einde van de winkelstraat ligt een plein met terrasjes en de man stelde voor om iets te gaan drinken. We zetten ons aan een tafeltje links op het terras. De tafeltjes rond ons waren niet bezet en dus hadden we de nodige privacy om wat te babbelen. De drankjes kwamen snel en het gesprek vlotte ook wel. En het gesprek ging stilaan naar erotische onderwerpen. Zeker toen de man het verhaal deed van hun vrijpartij van de avond ervoor, hing de erotiek in de lucht. Er werd gebabbeld over date-ervaring en de man liet weten dat hij ervan genoot als zijn echtgenote stoeide met andere mannen en hij daarbij uitgedaagd werd en jaloers gemaakt werd. Ik vond dat best.

“Stoort het jou als ik rook?”, vroeg de dame.

Ik ben zelf geen roker, maar door de schoonheid van haar lichaam kon ik haar dat makkelijk vergeven en antwoordde ik “nee hoor”. Meteen daarop stak zij een sigaret op. Ik keek toe hoe ze sensueel haar sigaretje oprookte. De rook vloeide tussen haar volle lippen door uit haar mond als ze uitademde. Ondertussen was het gesprek op condoomgebruik gekomen. En ik hoorde hoe zij daar tegenover stonden. Blijkbaar dachten we er hetzelfde over: condooms gebruik je met verstand, maar met de nodige zin voor avontuur. Dus bij het neuken met een vreemde ging er een rubbertje omheen, pijpen kon zonder. Ideaal voor mij. Na het tweede drankje zei de dame “ik ga even naar het toilet”. Ze stond op en vertrok. Ik keek haar na waarbij ik mijn hoofd draaide tot ze uit mijn beeld was. “Vind je mijn vrouw aantrekkelijk?”, vroeg de man aan mij. “Heel aantrekkelijk” antwoordde ik gemeend. “Maar ik ga ook even naar het toilet”, zei ik en liet de man meteen alleen achter op het terras.

Ik stapte het café binnen en zocht naar een bordje. Ik vond het rechts naast de toog. Ik liep die richting uit en liep door een deuropening waarin geen deur hing. Aan de rechterkant was een vertrek waar wat meubeltjes stonden en verder niets. In de rechter muur waren 2 deuren die naar de toiletten leiden. De rechterdeur ging open en zij kwam achter de deur vandaan. “Ow”, zei ze verbaasd, “wacht even”. En ze liep terug het toilet in. Ik had door wat er aan de hand was. We hadden immers afgesproken dat ik haar achterna zou komen. Zij zou dan haar slipje aan mij geven om achteraf onze ontmoeting te kunnen bewijzen aan haar man. Na enkele seconden kwam ze lachend opnieuw uit de deur en drukte mij haar slipje in mijn handen. Ik stopte het meteen in mijn zak. We keken elkaar in de ogen en namen elkaar vast.

“Vind je me mooi?”, vroeg zij.

“Heel mooi”, antwoordde ik met een zenuwachtig stemmetje. We glimlachten naar elkaar en bogen naar elkaar toe. Onze monden trokken elkaar aan en we begonnen aan een intense tongkus. Haar tong was heel speciaal. Ik vind “sappig” de beste omschrijving. Ze was heel soepel en glad. Ze ging hevig te keer in mijn mond. Onze handen gleden over elkaars lichaam. Ik nam haar kont stevig vast en liet mijn handen verdwijnen onder haar rok. Ik voelde haar blote billen die heerlijk stevig aanvoelden. Mijn linker hand hield ik daar terwijl ik mijn rechter op verkenning stuurde naar haar kruis. Tegelijkertijd voelde ik haar hand hetzelfde doen bij mij. Ik voelde hoe ze met een gebogen hand over en weer schoof over mijn piemel. Op hetzelfde moment voelde ik aan haar kale gladde kutje. Ik voelde de contouren van haar intieme heuvel met mijn rechter hand en de middelvinger van mijn linker ging door haar bilspleet. Ik drukte even op haar sterretje. Zij kneep in mijn penis. Na dit intense moment, kwamen we even los van elkaar. Ik ga terug zei ze. Want we waren even vergeten dat onze afwezigheid wel raar kon overkomen bij andere gasten en ook kon er ieder moment iemand langskomen. We kusten elkaar nog eens op de mond en zij liep terug naar het terras. Ik stapte het herentoilet binnen. Tijdens het plassen, kon ik het niet nalaten haar slipje uit mijn zak te halen. Ik plooide het open en zag dat het een mooi blauw kanten stringetje was. Ik rook er aan, maar nam geen bijzondere geur waar. Ik kon het niet laten om enkele keren aan mijn lul te trekken. Maar maar heel even. De rest hoopte ik dat zij verder zou doen. Ik stak haar broekje weer in mijn zak, waste mijn handen en ging ook terug.

We bestelden nog een drankje en het gesprek ging weer verder. De man vroeg of ik in de buurt rustige plekjes kende. “Niet echt”, moest ik toegeven. “Misschien in de buurt van de kerk?”, stelde ik voor. “Ok”, zei de man, en even later wandelden we van het terras. We staken de straat over en liepen terug de winkelstraat is. “Loop jij maar met haar”, zei hij. En hij liet zich een paar meter uitzakken. Ik sloeg mijn arm rond haar. Zij deed hetzelfde bij mij en trok me even tegen haar lekkere lichaam. Ik voelde hoe ze haar hand in de achterzak van mijn broek liet schuiven en even in mijn bil kneep. Ik glimlachte naar haar. Aan de etalage van een schoenwinkel hielden we even halt. We wandelden de inkomhal in ondanks de winkels op dat uur gesloten waren. Opnieuw volgde de tongkus automatisch. Dit keer hielden we onze handen wel op normale plaatsen. Want op dit moment was het enkel haar man die toekeek, maar er kon ieder moment iemand om de hoek uit komen. Dus kreeg hij enkel een passionele tongkus te zien. Hierna wandelden we verder naar de kerk. Hier draaiden we wat rond, maar vonden niet echt een geschikt plekje. “Misschien in de struiken”, stelde de man voor. Ik kon horen aan zijn stem dat hij enthousiast was. Ik vond het wel spannend dat hij erop kickte dat ik met zijn vrouw intieme handelingen deed. Ik vond het leuk te weten dat hij niet wist dat ik zijn eigen vrouw sliploos naast hem op het terras gezet had en haar string nu in mijn broekzak had.

We wandelden de struiken in en na enkele meters begonnen we weer hartstochtelijk te kussen. Zij gaf haar handtas aan haar man omdat die ons te veel hinderde. Hij kreeg ook de opdracht om te kijken of er geen voorbijgangers langskwamen. Zo konden wij ongestoord onze gang gaan. Ik genoot van haar tong die speelde met de mijne en van haar handen die over mijn rug en billen schoven. Mijn handen vonden hun weg naar haar zalige kont. En ik voelde hoe haar hand over mijn lul heen en weer ging. Dit was gewoonweg perfect. Het enige wat mij stoorde was het stof dat tussen haar hand en mijn piemel zat. Even later draaide zij zich om met haar rug tegen mijn buik. Ik graaide naar haar borsten en zij draaide haar hoofd naar mij om weer te gaan kussen. Ik hief haar rokje op en legde mijn rechter hand op haar kut. Met mijn linker kon ik nu perfect aan haar kont. Ik masseerde haar billen en ging opnieuw met een vinger tussen haar billen.

Ik drukte weer even op haar kontgaatje.

Ik zag als ze even haar hoofd verdraaide dat haar man inmiddels zijn pik uit zijn broek had gehaald en zich rustig stond af te trekken. Ik voelde haar hand naar mijn riem gaan en ze probeerde hem los te maken. Dit was een speciale sluiting en het lukt haar niet meteen. Ze draaide zich om en probeerde het opnieuw. Maar ze kende het systeem niet. Ik hielp haar dus een handje en opende de gesp. Ondertussen deed zij haar bh uit en reikte die toe aan haar man. Deze kwam die ophalen en wij begonnen opnieuw te tongen. De man stond nu vlak naast ons en hij stak zij hand vanachter onder haar rok. Meteen draaide zij zich om en sloeg op zijn handen met een strenge “Nee!”. De man begreep de boodschap en ging weer enkele meters verder staan. Nu konden wij weer rustig in elkaar opgaan. We gingen weer zoenen en ik opende haar blouse. Ik kon haar blote borsten nu masseren. Ze had heel mooie tepels. Ik hou van opstaande tepels en zij had er. Ik vergeleek ze met geperfectioneerde vingerhoedjes. Ik zoog even aan haar tepels. Eerst links en vervolgens rechts. Daarna kuste ik haar weer vol op de mond. Ik voelde hoe ze mijn broek openknoopte en mijn rits opende. Ze schoof mijn broek tegelijk met de voorkant van mijn boxershort enkele centimeters naar beneden. Ze pakte mijn lul vast en masseerde hem zacht. Ook trok ze me rustig af. Ik voelde hoe ze mijn teelballen door haar hand rolde en mijn balzak kneedde. Ik sloot mijn ogen en genoot. Toen zei ze “Zal ik je eens pijpen?”. Maar ze wachtte niet eens het antwoord af. Ze boog voorover en hapte in één keer mijn eikel naar binnen. Ik voelde meteen haar sappige tong over mijn lul glijden. Maar we werden meteen gestoord door een man die zijn hond uitliet. Haar man zei dus dat we wat verder de struiken in moesten gaan. Ik vond dat niet erg want ik denk dat mijn nieuwe vriendin mij anders in no-time klaargezogen zou hebben.

Ze nam mij bij mijn hand en samen wandelden we enkele meters verder de bosjes in. Dit keer kwam de man rechts schuin voor mij staan. De vrouw draaide zich voor mij in en boog opnieuw voorover. Vloeiend liet ze mijn pik in haar warme mond verdwijnen. Ik kon voelen dat de man niet gelogen had toen hij op het terras verteld had dat ze een geboren pijpster was. Zij pijpte mij heel gretig met veel speeksel in haar mond. Ze hurkte voor me en liet mijn broek zakken. Met lange halen verwende ze mijn geslacht me haar mond terwijl haar wederhelft toekeek met haar handtas in zijn armen. “Laat je het me wel even weten als je klaarkomt?”, vroeg ze mij even tussendoor. Ik kon niets anders dan een gekreunde “Huhummmmm” uitbrengen. Toen ze enkel het tipje van mijn eikel in haar mond had en ze haar tong heel snel over mijn eikel over en weer haalde, zei haar man: “Ze heeft een speciale techniek, he?”.

Hij keek vol bewondering naar zijn vrouw die mijn pik weer diep in haar mond nam terwijl ze mijn ballen en balzak masseerde. Ze ging zo fel te keer dat ik mijn orgasme voelde naderen. Ik kondigde dit bij haar aan met een moeizame “Ik kommmm!”. Vliegensvlug veerde ze recht en draaide ze zich naast mij terwijl ze mijn pik geen seconde losliet. Ze trok me stevig af en na enkele halen mikte ze mijn stralen sperma in de richting van haar man. Die kon toezien hoe mijn lul vanuit de hand van zijn vrouw het zaad door de buitenlucht spoot. Toen ik klaar was, bracht de man een papieren zakdoekje waarmee ik mijn penis kon schoonvegen.

Zijn vrouw en ik wisselden een gelukzalige glimlach.

Ze kuste mij op mijn mond. De man stond nu vlak bij ons. Zij pijpte me nog even na en sloot daarmee de beste blowjob die ik tot op de dag van vandaag heb gehad af. Ik voelde hoe de laatste spanning uit mijn pik vloeide terwijl hij slapper werd tussen haar volle lippen. De man begon haar nu te betasten en deze keer liet zij dat wel toe. Ze liet mijn piemel uit haar mond glijden en ging staan. Ik trok mijn broek op en sloot deze weer. Ondertussen begon zij met haar man te tongen. Ik ging weer naar hen toe en zij begon ons afwisselend te tongen. Onze handen bepotelden haar overal en regelmatig botste mijn hand tegen die van de man. Dit ging zo een tijdje door tot de vrouw opeens opwipte en mij letterlijk besprong. Ik ving haar op met mijn armen stevig onder haar dijbenen. Zij begon mij heftig te tongen met haar armen rond mijn hoofd. Daarbij kwam de man dichterbij en zij ging met één hand naar beneden. Ze loodste zijn lul bij haar naar binnen. Meteen begon de man hevig in haar te stoten. Als hij naar voren stootte, schokten onze drie lichamen. Ik hoorde hoe zijn onderlijf tegen haar prachtige kont kletste. De man ging hard te keer terwijl zij mij innig tongde. Haar borsten sloegen tegen mijn borstkas. Ik vond het heel opwindend. Ineens werden we opgeschrikt. Langs ons passeerde ons een haastige kat die geen aandacht had voor het poesje dat geneukt werd tussen de twee mannenlijven. Toen de kat weg was, begon de man opnieuw te neuken. Het tempo lag nu wat lager, maar hij stootte nog altijd met veel kracht op mijn nieuwe vriendin in. Even later liet zij zich zakken en stopte de neukpartij. Ik weet op de dag van vandaag nog altijd niet of de man daarbij klaargekomen is.

We fatsoeneerden onze kleren en liepen terug uit het struikgewas. De man droeg opnieuw de handtas van zijn vrouw mee. De dame zette zich op een bankje om wat bij te rusten. Ik nam plaats naast haar. De man bleef een paar meter verder staan. Aangezien er een dikke haag rond het bankje stond, hadden de vrouw en ik genoeg privacy om weer in elkaar op te gaan. En al snel waren we weer aan het tongzoenen. Ik liet mijn handen weer los op haar lichaam. Al snel zat mijn hand onder haar rok. De man kon zien hoe mijn wijsvinger verdween tussen de schaamlippen van zijn vrouw. Nu ja, SCHAAMlippen is niet het juiste woord, want ze liet mij openlijk begaan en opende haar benen wijd om mij toegang te verlenen tot haar heiligdom. Ik boog voorover en ging met mijn hoofd naar haar kruis. Ik likte even over haar kutje. Ze smaakte heerlijk, en beetje zurig. De smaak was de perfecte samenvatting van haar verschijning: zomers, pittig en fris. Maar ik kreeg niet de kans om haar te beffen. “Voorbijgangers”, waarschuwde onze toeschouwer ons. We fatsoeneerden dus snel haar kleren en zij nam haar handtas weer aan. Wij stonden op en met zijn drie liepen we de weg langs de kerk in. “Zullen we afsluiten met een drankje?”, vroeg de man. “Ok”. We wandelden samen weg waarbij zij in het midden liep. We omarmden elkaar. We leken net drie pubers waarvan de twee jongens verliefd zijn op hetzelfde meisje. En zo voelden we ons ook. Heerlijk!!!

Op het terras genoten we nog wat na. En na het drankje gingen we terug naar de parking. Daar volbracht de man weer voorbeeldig zijn taak om de handtas te bewaren. Ondertussen konden mijn vrouwtje en ik rustig en innig afscheid nemen. De tongkus was weer passioneel en mijn vingers gingen weer naar haar gaatjes onder haar rok. Zij speelde met mijn lid over mijn broekrand heen. Wat een geweldige date! Wat een Godin! Nu was het echt tijd om afscheid te nemen. Ik overhandigde het slipje van de vrouw aan haar man. Hij keek even verbaasd. Ik legde snel uit wat er eerder op de avond gebeurd was op het toilet. Hij was echt verrast. De vrouw en ik keken elkaar ondeugend aan. Ik drukte hem vlug de hand en ging nog één keer naar zijn vrouw die me letterlijk met open armen ontving voor een korte maar krachtige afscheidskus. Daarna stapten we in onze auto's. Toen ik wegreed, passeerde ik voor hun auto door en zag ik hoe zij in een passionele kus verstrengeld waren. Ik was er vrij zeker van dat het blauwe stukje stof dat ik hem net daarvoor overhandigd had daar wel voor iets tussen zat…

Ik wil deze zomer samen met jou genieten!  Lelijke vrouwen zoeken een Sexdate!  Wil jij een Negerin neuken?  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm