Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Veilig een keiharde erectie

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Wil je met me neuken?

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Snel sexcontact met mij!

Een lul zo hard als staal!

Zou je een Moeder neuken?

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Seks met een andere man
Categorie: cuckolding | maandag 11 november 2013 06:21

Geile afspraakjes

Al een hele tijd loop ik rond met de gedachte om mijn verhaal van me af te schrijven, maar nooit kwam het er van, maar ik moest het toch van me afschrijven. Laat ik me eerst even voorstellen, mijn naam is Renate en als ik mijn kennissenkring mag geloven ben ik een spontane goedlachse vrolijke meid, ik ben inmiddels 34 jaar, ik ben 1,68m heb blond haar ben slank en volgens de mannelijke kennissen heb ik een heerlijke ronde kont en een goed gevulde c-cup. Aan aandacht heb ik geen gebrek, als ik in de zomer in een rokje rondloop verrekken nog veel mannen en jongens hun nek. Mijn partner, we zijn niet getrouwd maar wonen al 12 jaar samen heet Vince en is 39 jaar mooi slank en heeft donkerblond haar. Samen hebben we 2 kinderen Agnetha van 7 jaar en Sanne van 4 jaar.

Vince werkt offshore en is dus 2 weken thuis en 2 weken weg, ikzelf werk parttime in een sportschool waar ik les geef in bodypump en zumba, dat verklaart dus meteen mijn figuur. Maar goed het begint dus na 10 jaar huwelijk als mijn man tijdens het neuken in mijn oor fluistert dat hij mij weleens met een andere man zou willen zien neuken, ik schrik van de opmerking want het is nog nooit in me op gekomen om het met een andere vent te doen. Hij raakt er erg opgewonden van dat kan ik merken aan het stoten van zijn paal in mijn kut en zijn enorme explosie van zaad in mijn spleet door zijn eigen fantasie. Als we in elkaars armen liggen uit te puffen begin ik over wat hij zei over sex met een andere vent, hij bekend dat hij daar al een hele tijd mee rondloopt dat het hem zeer opwindend lijkt om zijn vrouwtje met een andere man te zien naaien, ik ben een beetje de kluts kwijt want hoewel ik vrij open ben en zeker sex gericht is dit nieuw voor mij. Hij kijkt me na zijn bekentenis een tijdlang aan en vraagt me dan wat ik er van vind, ik hoef er geeneens over na te denken want het idee dat ik met een andere vent in bed duik trekt me niet aan en dat maak ik mijn man dus ook meteen heel duidelijk. Maar het idee laat me niet los, ik vind het raar en elke keer als we in bed liggen begin ik erover tegen mijn man, vragen zoals heb je niet meer genoeg aan me, vind je me niet meer aantrekkelijk, wil je van mij een hoer maken dat soort vragen vuur ik elke keer op hem af, maar met zijn relaxte houding stelt hij me elke keer gerust.

Maar wat ik al zei het idee laat me niet meer los. Na een jaar en honderden vragen verder zeg ik ineens ja terwijl hij zijn lul weer in mijn spleet duwt, meteen voel ik zijn paal dikker en dikker worden, ik voel hoe hij me steeds harder begint te neuken terwijl hij vraagt of ik het meen, als ik dan zeg ja ik wil het weleens doen omdat ik van je hou spuit hij zijn zaad diep in mijn kut. Na mijn jawoord krijg ik toch wel twijfels, al is het een jaar geleden dat hij er over begon en ik inmiddels wel weet dat hij het alleen maar een geil gezicht vind krijg ik toch weer die twijfels, maar hij is enthousiast en heeft het er steeds vaker over dus terug krabbelen heeft geen zin. Na een paar weken zitten we ’s avonds lekker tv te kijken als hij er weer over begint, ik vraag hem hoe het wil aanpakken en dat ik het niet zomaar met iedereen doe, nee zegt hij dat snapt hij ook wel moet wel iets van aantrekkingskracht zijn. Hij vraagt hoe ik er tegenover sta om een profiel aan te maken op één of andere datingssite, ik vraag hem wat ik daarvoor moet doen, niet veel gewoon vragen beantwoorden en wat foto’s plaatsen is zijn antwoord. Hoe gaat het verder in zijn werking vraag ik, nou legt mijn man uit dan zien andere jou profiel en die kunnen dan reageren een berichtje achterlaten enz., nou oké laat ik dat dan maar doen zeg ik, voor ik het weet tovert mijn man een sexdatingsite op de laptop en geeft deze vervolgens aan mij, hier zegt hij maak maar een profiel aan, ik vul de vragen in en lees ze hardop voor vraag 12 wat zoek je?.....ik kijk mijn man aan, een lekkere lul grijnst hij.

Vraag 13 wat voor type is je partner……weer kijk ik hem aan, voyeur type zegt hij dus ik vul dat netjes als laatste word er gevraagd een foto te plaatsen anders word het profiel niet erkend. Nou zegt mijn man terwijl hij opstaat zullen we dat meteen maar even doen, als jij je nu even uitkleed dan zal ik even foto’s maken zegt hij voor je profiel. Moeten dat naaktfoto’s zijn dan vraag ik hem, al 11 jaar samen en nog geen enkele naaktfoto gemaakt zou ook niet weten waarom eigenlijk want mijn vent kon me naakt zien wanneer hij wilde, en nu na 11 jaar moest ik naakt op de foto beetje giechelend kleedde ik mezelf uit, hou je ondergoed nog even aan riep mijn man terwijl hij naar beneden kwam met de camera, in allerlei poses liet ik me fotograferen eerst in mijn lingerie daarna naakt allemaal heel netjes, zo zei mijn man en nu eentje met je benen wijd gespreid zodat ze je kut kunnen bewonderen, ik werd wel geil van het idee dat er straks naaktfoto’s van me stonden op het internet. We zochten 6 sexy foto’s uit en de foto met mijn benen wijd open zodat ze mijn zeiknatte openstaande spleet konden zien plaatste we als laatste. De volgende avond rond een uurtje of 11 ging mijn surfte mijn man naar de datingssite en keek op mijn profiel of er al reacties waren 49 reactie vooral de foto met mijn kut vol in beeld stonden veel reacties bij. Je bent wel populair zei mijn man en gaf me de pc ik bladerde door de reacties heen maar er was geen een die mij meteen trok. Elke avond keken we had een aantal keer een reactie beantwoord maar echt iets bijzonders had ik niet gezien, na een weekje was de lol er voor mij wel af alhoewel de reacties bleven binnenstromen had ik het wel gezien, mijn man vroeg of ik terug begon te krabbelen en ik antwoordde nee, ik zei weet je wat Vince ik laat het wel aan jou over je weet ongeveer na 11 jaar wel wat ik leuk vind en mooi vind en lekker vind dus regel jij het maar. Er ging weer een week overheen en ik hoorde er niets van maar toen na een week zei Vince ineens Renaat schat kleed jij je morgen extra sexy heb een date voor je geregeld, mijn bek viel open maar goed ik had hem de vrije hand gegeven, op mijn vragen wat voor type het was gaf hij geen antwoord dat zie je morgen wel schatje, hoe vaak heb je met hem gechat vroeg ik hem, de hele week schatje, ik chat ik elke avond met hem en nu weet ik dat het de geschikte kandidaat is voor jou zei mijn man.

Jeetje, was ik zenuwachtig kon maar niet in slaap komen van alles schoot door mijn kop. Ik wilde dat ik er niet aan begonnen was, ik wilde dat ik kon verdwijnen, ik wilde dat ik morgen op vakantie kon, uiteindelijk viel ik dan in slaap. De volgende dag was ik nog zenuwachtiger tot ik op een bepaald moment tegen mezelf zei en nu klaar je hebt A gezegd nu zeg je ook B, mijn man had ook gezegd als je het uiteindelijk nog niets vind dan doe je niets dat stelde me ook wel gerust. Nadat de kinderen naar opa en oma waren sprong ik onder de douche het was inmiddels 8 uur en over een uur zou de mysterieuze date voor de deur staan, ik controleerde of mijn kutje nog mooi glad was al wist ik dat zeker want had het de dag ervoor nog gedaan, ik schrok van mezelf ik was al bezig met mijn spleet terwijl ik nog geeneens wist wat voor man het was. Ik stond nog onder de douche toen ik de voordeur bel hoorde snel droogde ik me af, deed mijn make-up föhnde mijn haar droog trok een mooi lingerie setje aan, kort rokje en strak topje, bekeek mezelf nog 3x in de spiegel en daalde daarna zelf verzekerd de trap af. Ik opende de deur naar de woonkamer en schrok me rot, bleef enkele tellen staan, daar zat een enorme neger met een vriendelijk gezicht, een mooie lach met spierwitte tanden, dat was wat mijn man had geregeld maar ja ik kon het hem niet laten merken dus na enkele tellen te hebben gestaan liep ik de woonkamer in, de grote neger stond op en stak zijn hand uit stelde zich voor als Marlon, ik schudde zijn enorme hand mijn handje verdween erin stelde mezelf voor toen bukte hij zich en pakte hij van naast de bak een gigantisch boeket alsjeblieft zei hij, dankjewel hoor zei ik maar waarvoor, oh nou omdat ik het leuk vind om je te leren kennen zei hij, ja ja dacht ik bij mezelf nou Vince kan denken wat hij wil maar daar duik in niet het bed mee in, maar ik lachte vriendelijk en bedankt hem nogmaals voor de bloemen. Ik zette de bloemen in het water en voegde me bij de mannen, we kletsen over werk, relaties, hobby’s en kinderen, Marshal werkte als politie agent in onze stad ik ben je nog nooit tegen gekomen zei ik, hij lachte en zei kom je dan zoveel in aanraking met de politie ik merkte dat hij wel humor had, hij was 38 jaar en was 8 jaar getrouwd geweest hij was nu een jaar gescheiden hij had 2 zoons bij zijn ex waar hij overigens nog een heel goed contact mee had. Zijn kids zag hij om de week in het weekend, hij was begonnen met sporten na zijn scheiding en was daar lichtelijk verslaafd aan geraakt zei hij, hij trainde 6x pw. Toen ik na een tijdje in de keuken stond om wat snacks te maken kwam mijn man de keuken in, keek me aan en vroeg en? en?..................

Ik fluisterde ja een hele leuke vent maar nee Vince ik zie mezelf niet met hem het bed delen, in ieder geval niet nu zei ik er snel achteraan, Vince keek me aan en zei ja misschien heb je ook wel gelijk, misschien is het ook wel een beter plan om eerst gewoon een avondje lekker te kletsen en elkaar beter te leren kennen, opgelucht keek ik hem aan. Ik liep met een schaal met lekkers de woonkamer weer in en Vince volgde met de drankjes, het gesprek was al snel weer op gang en we kregen het over vakanties, waar zijn jullie allemaal geweest vroeg Marlon, nou eh eh zei ik Thailand, Spanje, Italië , Duitsland, Denemarken, Engeland, Frankrijk, Ibiza, Seychellen, ja ja ja stop maar ik hoor het al riep Marlon wereld reizigers, ja joh voor we kinderen hadden gingen we 2x per jaar op vakantie, foto albums vol hebben we zei ik, nou daar wil ik weleens wat van zien kan ik ook meteen eens zien hoe jullie er 11 jaar geleden uitzagen zei Marlon lachend. Ik zal ze wel even zoeken zei Vince en terwijl hij dat zei keek hij me aan, hahaha lachte ik op zolder schat, oooh zei Marlon als het teveel moeite is dan komt dat wel een andere keer, nee hoor zei Vince ik ga ze even zoeken ben zo terug en hij liep de trap al op. En jij dan begon ik, ben jij veel op vakantie geweest of ben je niet zo’n reiziger, nou zei hij terwijl hij opstond ik heb wel wat gereisd maar ben niet zo’n wereld reiziger als jullie, mag ik even van het toilet gebruik maken vroeg hij terwijl hij daar stond ja natuurlijk zei ik in de gang rechts, ik zapte naar een muziek zender toen Marlon alweer binnen kwam en naast me ging zitten, nou begon hij Suriname, Indonesië, België, Kroatië en heel veel naar Spanje, hij zat nu wel heel dicht naast me voelde zijn warmte tegen mijn been, hij sloeg zijn arm om me heen en trok mijn hoofd naar hem toe, zijn mond zocht mijn mond en hij kuste me, daarna liet hij me los en zei sorry hoor maar dat wilde ik de hele avond al doen, ik moet toegeven dat het erg prettig voelde opnieuw kwam hij met zijn gezicht naar mij toen en duwde opnieuw zijn lippen op de mijne nu voelde ik zijn tong in mijn mond glijden, zijn tong vond de mijne en we zakte weg in een hevige tongzoen, ik voelde hoe zijn hand mijn borsten betaste en ze begon te kneden terwijl we heftig tongden, zijn vrije hand pakte mijn hand en legde die op zijn kruis en ik kneep in de bult in zijn broek ik voelde een keiharde paal toen hoorde we de deur op de overloop als aangeschoten wild lieten we elkaar los en Marlon ging weer op zijn plek zitten.

Het sloeg natuurlijk nergens op want dit was toch wat de bedoeling was maar we voelde ons wel betrapt, Vince kwam binnen met een aantal fotoalbums en merkte niets van wat er zojuist gebeurd was, we bladerde de foto albums door en de verhalen kwamen weer omhoog, na een tijdje vroeg ik of er iemand nog iets te drinken wilde hebben. Ja beide wilde nog wel een biertje dus ik liep naar de keuken, ik was goed en wel in de keuken of ik hoorde de woonkamerdeur opnieuw open gaan Marlon kwam de gang in en liep op me af voor een geopende koelkast duwde hij zijn lippen weer op de mijne en weer begonnen we heftig te tongen, hij was nu ook brutaler en zijn handen gleden onder mijn topje ik voelde hoe zijn handen mijn bh omhoog duwde en de enorme handen mijn tieten vastpakten en ze begonnen te kneden, ik zelf was ook een stuk brutaler en opende zijn gulp en mijn hand gleed in zijn broek ik voelde nu pas hoe enorm groot de bult was, ik trok de rand van zijn boxer naar beneden en de enorme erectie kwam naar voren ik wurmde de dikke megapaal door zijn gulp naar buiten sloot mijn hand eromheen en begon hem langzaam te rukken. Zijn vingers trokken aan mijn gevoelige tepels die daardoor nog harder werden, we gingen zo in elkaar op dat we pas merkte dat we bekeken werden toen mijn man tegen het kastje stootte, mijn hoofd kleurde meteen zo rood als een biet. Daar stond ik dan met 2 flesjes bier in mijn ene hand en in de andere een enorme grote dikke negerlul ik keek in het grijnzende gezicht van Vince, komen jullie nog vroeg hij, ja ja stamelde ik we komen eraan. Vince draaide zich om en liep de woonkamer weer in, ik liet de lul los en liep achter hem aan naar de woonkamer, maar ik kwam niet ver, hij wacht maar even hoorde ik Marlon zeggen terwijl hij mijn topje over mijn hoofd trok, mijn bh die volgde snel en zo stond ik voor hem in mijn blote tieten, met zijn grote handen pakte hij mijn tieten en duwde ze stevig tegen elkaar aan en zoog mijn tepels om en om in zijn mond waar hij er zachtjes in beet mijn tepels waren ondertussen pijnlijk hard toen liet hij mijn tieten los en maakte de knoop van mijn rokje los de rits volgde snel en mijn minirokje viel op de grond in een minuscuul stringetje stond ik voor de enorm grote neger zijn handen grepen de zijkant van mijn string beet en ook deze gleed over mijn dijen naar beneden, Marlon deed een stap terug en bekeek mijn naakte lijf, daarna maakt hij zijn broek los en duwde deze naar beneden snel gevolgd door zijn boxer.

Ik keek mijn ogen uit daar fier en keihard vooruit wijzend stond een gigantische negerlul van 24 cm.

Helemaal geschoren leek zijn paal nog groter hij pakte mijn hand en samen liepen we hand in hand naakt de woonkamer in, Vince zijn ogen vielen bijna uit zijn oogkassen, toen hij de paal van Marlon zag. Nu vond ik de lul van Vince altijd al groot die is 19,5 cm maar deze was enorm. Marlon trok me naar de bank waar hij zich ontdeed van zijn shirt naakt ging hij zitten en trok mij naast zich, voor ik erg in had, had in de enorme paal alweer in mijn hand, als een magneet werd ik aangetrokken tot de grote negerpaal ik rukte de paal en ik hoorde Marlon kreunen, hij boog zich half over me heen en duwde mijn benen uit elkaar, ik zakte onderuit en mijn druipende grotje stond al open, zonder al teveel moeite perste hij 2 vingers diep in mijn spleet en met zijn andere hand bewerkte hij mijn clit. Hij deed dit zo goed dat ik al snel met mijn onderlichaam tegen zijn hand aanreed, ik rukte neukpaal steeds sneller en kneep er steeds harder in wat hem behoorlijk opwond want hij begon me in mijn hand te neuken. Toen boog hij zich nog verder over me heen en voelde ik zijn tong over mijn clit glijden terwijl de 2 vingers diep in mijn kut bleven pompen, ik werd helemaal gek van zijn gelik en gevinger en kwam trillend klaar. Ik duwde hem weg en ging voor hem zitten op mijn knieën en likte zijn eikel, ik keek eens om naar Vince die met een rooie kop naar ons zat te kijken toen sloot ik mijn lippen om zijn eikel en begon die neukpaal te pijpen, verder dan de helft kreeg ik die lul niet in mijn mond en al kwijlend zoog ik de dikke negerlul. Na een tijdje pijpen voelde ik hoe Marlon mij bij mijn armen pakte en me omhoog hees half over hem liggend begonnen we weer te zoenen de keiharde neuklat tussen onze buiken in. Hij kuste en likte zich een weg naar mijn oorlelletje, ik hoorde zijn jagende adem in mijn oor ik kreunde en greep weer naar zijn paal en rukte die af tussen onze buiken, zuigend aan mijn oorlelletje kreunde hij fluisterend in mijn oor fluisterde ik wil je neuken. Ik duwde mijn mond op de zijne en fluisterde kom dan met die grote negerlul van je, hij boog zich voorover en haalde uit zijn zak een pakje condooms hij rolde deze snel om zijn paal, ik was ondertussen op de grond gaan liggen en spreidde gewillig mijn benen, Marlon kwam op zijn knieën tussen mijn benen zitten pakte me bij mijn enkels en zonder zijn handen te gebruiken gleed de dikke eikel in mijn zeiknatte neukgleuf, cm voor cm voelde ik de grote dikke negerpaal bij mij naar binnen glijden tot de hele 24 cm in me zat, langzaam begon hij me te neuken.

Ik voelde mijn kut opgerekt worden....

Oooooooh wat is dit lekker deze vult me op het leek wel of hij bij elke stoot tegen mijn baarmoeder aankwam zo diep zat hij in me. Ik sloeg mijn benen om hem heen en sloeg hem hard op zijn kont voor hem een teken dat hij me sneller kon gaan neuken want hij voerde het tempo op, soppend pompte hij zijn zaadpaal hard in mijn lekkende gleuf, het duurde een eeuwigheid leek het voor hij kwam. Ik was in tussen voor een tweede keer gekomen en mijn sappen maakte een nog luider soppend geluid ik duwde bij elke diepe harde stoot mijn onderlichaam omhoog tegen de pompende paal, nu hoorde ik Marlon ook luid kreunen hij trok zich razendsnel terug trok het condoom van zijn lul en begon te spuiten 1-2-3-4-5-6 dikke stralen zaad ploften op mijn buik en tieten, ik smeerde het zaad uit en mijn hele bovenlijf glom van zijn zaad. Hij kwam naast me liggen en begon me gelijk te zoenen, ik beantwoorde zijn zoenen met mijn tong. Mijn hele lijf tintelde zo hard en diep was ik nog nooit gekomen ik voelde elke spier in mijn lijf, ik kreeg ook langzaam het besef terug dat Vince alles had zitten bekijken en dat hij ook nog zou willen neuken straks, ik wilde er even niet aan denken ik was voldaan. We dronken nog wat na een tijdje stond Marlon toch op om naar huis te gaan hij had zich inmiddels al aangekleed ik had mijn rokje aan en topje maar lingerie had ik uitgelaten, na afgesproken te hebben het zeker nog eens te herhalen liet ik Marlon uit, bij de voordeur duwde hij zijn hand nog even onder mijn rokje en streelde mijn clit terwijl we heftig in een geopende deur stonden te tongzoenen.

Toen ik binnen kwam zat Tim al spiernaakt op me te wachten zijn pikkie keihard omhoog en hoewel ik eigenlijk wel voldaan was ritste ik mijn rokje los en liet hem naar beneden glijden, ik liep naar Vince toe en stapte over hem heen en nam plaats op zijn lul, ik liet me zakken over zijn lul en begon hem als een wilde te rijden, ik hoorde hem hard kreunen en voor ik er erg in had spoot hij zijn zaad in mijn kut. Ik was kapot en zonder te douchen stapten we in bed, totdat ik midden in de nacht wakker werd van een klodder zaad die op mijn wang viel, ik draaide me half slapend om en zag Vince op zijn knieën naast me zitten rukken hij was klaar gekomen en spoot zijn sperma over mijn wang. Hij grijnsde oooh ik was zo geil van het beeld van jou onder die monsterlul dat ik wel moest rukken, ik glimlachte en viel met een sperma bekkie weer in slaap.

Impotentie? Stimuleer de erectie lengte en hardheid!  Wil jij een Negerin neuken?  Getrouwde vrouwen laten zich neuken door andere mannen!  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm