Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Snel sexcontact met mij!

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Zou je een Moeder neuken?

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Een lul zo hard als staal!

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Veilig een keiharde erectie

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Wil je met me neuken?

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Drie potente buurjongens DEEL2
Categorie: cuckolding | woensdag 28 augustus 2013 02:26

Geile afspraakjes

DEEL 2 - Nadat Erik en Roelof in mijn aanwezigheid mijn vrouw Susan bij het zwembad hadden geneukt gebeurde er een paar dagen helemaal niets want het was regenachtig weer.Maar op een zaterdagmorgen kwamen Erik en Roelof samen met hun vriend Felix. Het weer was opgeknapt en het was een frisse zomerochtend. Susan was er weer klaar voor om haar ochtend baantjes te trekken in het zwembad maar voor de zekerheid trok ze toch maar een miniscuul bikinietje aan. Ik ging mij eerst scheren en zei dat ik daarna ook zou komen zwemmen. Ik had de avond tevoren van Erik begrepen dat zij hun vriendje Felix met de hogedrukspuit. Susan liep met haar kimono aan naar het zwembad en trof daar Erik en Roelof aan, de een aan het snoeien en de ander was bezig het zwembad schoon te maken. Beiden hadden alleen een bermuda aan. Erik liep op Susan af en hielp haar galant uit haar kimono. Hij omhelsde haar en sloeg zijn armen om haar heen. In die beweging haakte hij handig haar bikinitopje los en hij gooide dit met een zwiep naar Roelof, die het handig opving. Erik tongde Susan diep en Roelof snelde toe en bukte zich om haar bikinibroekje op haar enkels te trekken. Voordat Susan het wist stond ze spiernaakt voor de twee vrienden. Ik liep via de achterdeur achter de rhodondendrons langs en trof daar een zwarte jongeman aan die met zijn zwembroek op de knieen zijn enorme zwarte paal stond af te trekken. De zwarte jongen gluurde naar zijn vrienden die zich met Susan bezig hielden. Ik begreep dat deze jongen de man van de hogedrukspuit was maar zo te zien had hij zelf ook een hogedrukspruit. Hij keek mij brutaal aan en liet zich niet van de wijs brengen. Hij masturbeerde langzaam door en keek mij strak aan. Ik liet mijn kamerjas een beetje openvallen en toonde hem mijn erectie. We spraken geen woord maar hij kwam naderbij en pakte mijn paal beet.Wij stonden nog steeds achter de hoge struiken en ik keek van Susan, die een mond op beide tepels had terwijl zij twee palen aftrok, naar de gitzwarte paal die kaarsrecht omhoog stond tegen de navel van deze negerjongen.Ik had nog nooit zo,n grote dikke en lange zwarte paal gezien. Hij glansde en er liepen dikke aderen overheen. Ik pakte de negerlul beet en trok de jongeman aan zijn lul achter me aan. Kijk eens Susan, riep ik en ze draaide zich naar mij toe. Haar ogen puilden uit en ze stopte met het aftrekken van Erik en Roelof. Ha, riep Erik, Felix je hebt Frits al gevonden. Susan riep, jongens we gaan er allemaal tegen aan maar op voorwaarde dat iedereen spiernaakt is. De allerlaatste stukjes textiel vielen op de grond en weldra was Susan omringd door 4 spiernaakte mannen met stevige erecties.

De drie vrienden leidden Susan naar de grote picknicktafel op het terras en legden haar op haar rug neer. Erik en Felix hielden haar benen omhoog en spreidden ze wijd en ze hadden beiden een tepel in hun mond. Roelof mocht haar als eerste naaien vandaag. Dat hadden ze blijkbaar zo afgesproken. Hij befte haar even tot ze gilde om zijn lul en schoof toen zonder veel plichtplegingen diep naar binnen. Hij paarde haar en hij begon smerige taal uit te braken. Slet en hoer, sloerie en neukvlees, zo noemde hij haar. Af en toe hield hij stil en trok hij zich vrijwel terug. Dan begon Susan te gillen en te smeken om door te gaan. Ik stond vlakbij en stond te masturberen. Ik ging naast Felix staan die met ιιn grote zwarte hand haar been in de lucht hield en haar linker tiet likte en zoog. Hij had nog een hand vrij en pakte mijn paal die hij krachtig aftrok. Roelof begon te grommen en spoot zijn zaad diep in mijn vrouw. Hij zakte bijna door zijn knieen bij deze ontlading en trok zich uit haar. Erik nam zijn plaats razendsnel in en pompte zijn paal zonder veel omhaal in de zaadlozing van zijn beste vriend. De paal van Erik was iets dikker dan die van Roelof dus wat extra smering kwam goed uit. Susan kermde en kwam aan de lopende band klaar. Erik had niet veel tijd nodig om te spuiten en ik zag zijn gezicht vertrekken in een grimas bij het klaarkomen. Toen liet Felix het been en de tepel van Susan los en hij liep om de tafel heen en duwde mij tussen de benen van Susan. Hij ging achter mij staan, sloeg zijn lange armen om mij heen en trok mij nu echt keihard af. Hij richtte mijn pik op haar kut en ik begon te spuiten terwijl Susan zich oprichtte om te kijken hoe ik werd afgetrokken door een man maar niet werd toegelaten tot de kut van mijn eigen vrouw. Deze vernedering maakte dat ik hemels begon klaar te komen. Ik kan mij niet herinneren ooit zoveel stralen te hebben gespoten. Toen ik klaar was werd ik ruw weggezet door Felix en ik kreeg opdracht een handdoek te pakken om de kut van mijn vrouw te drogen. Toen dat was gebeurd zette hij zijn eikel (zo groot als een tennisbal) tegen haar openstaande kut en begon centimeter voor centimeter binnen te dringen. Susan huilde van angst, van geilheid en van opwinding. Felix drukte heel beslist door tot zijn grote zwarte zak tegen haar vuurrode schaamlippen kletste. Zijn zware ballen klotsten heen en weer en ik kon mijn biseksuele neiging niet onderdrukken. Ik pakte zijn ballen en masseerde die stevig. Dit droeg bij tot de versnelling waarmee hij begon te neuken en weldra naaide hij haar met de snelheid van een mitrialeur. Susan kwam klaar als een straaljager en toen begreep ik waarom Felix de hogedrukspuit hanteerde. Hij is er zelf een.....

Susan en ik moesten die ochtend naar een verjaardag toe bij ons in de buurt en lieten de drie mannen aan hun werk gaan., Toen we rond de lunch thuiskwamen en polshoogte gingen nemen bij ons poolhouse was er niemand te zien maar de harken en de andere materialen lagen in het rond. Nιt toen we omdraaiden om terug te lopen naar ons huis kwam de drie jongeheren het poolhouse uitgemarcheerd, alledrie spiernaakt en alledrie met een enorme erectie.

De drie buurjongens Felix (neger), Erik en Roelof hadden zich alle drie aan mijn vrouw Susan vergrepen onder mijn ogen. Ik vond niets spannender dan dat. Ook Susan genoot er van om zo vaak en diep te worden vernederd voor mijn ogen. Dat droeg aan haar opwinding bij. Susan en ik smeedden een plannetje voor de zaterdagavond en we vroegen de drie jongens of ze nog een aantal vrienden wilden meebrengen. Meisjes mochten ook komen. Wij versierden de tuin, we brachten wat tuinverlichting aan en gelukkig was het die dag prachtig weer en het werd een warme - om niet te zeggen hete - avond. De drie musketiers (zo noemde Susan ze) hielpen goed mee met de voorbereidingen en de zaterdagavond brak aan. De dresscode voor die avond was "spannend zomers". Susan had dat bedacht en zij verscheen in een korte waaier rok met touw-espadrilles om haar kuiten en een strak topje met een heel lage halslijn. De grootste helft van haar borsten was bereikbaar voor alle begerige ogen. De meeste jongelui kenden wij niet maar ze werden allemaal aan ons voorgesteld. Er waren een paar meisjes bij en die waren strak en sexy. Ik schat dat er op het hoogtepunt van de avond zo'n 20 jongens en 5 meisjes waren. Erik en Felix stonden achter de bar en Roelof entertainde Susan en zwermde om haar heen. Ik hield mij een beetje op de achtergrond en ik keek voornamelijk naar het vrouwelijk schoon. Op een zeker moment zag ik dat Roelof Susan introduceerde bij een tweetal licht gekleurde jongens en er ontspon zich een geanimeerd gesprek. Roelof drukte zich tegen Susan aan en streelde gedachteloos haar decolletee.

De jongens keken met grote ogen toe en verstuikten hun ogen toen Roelof haar topje naar beneden trok en ιιn borst uit haar BH trok. Een donkerrode keiharde tepel stond op haar grote blanke borst. Roelof drukte haar met haar rug tegen de bar en Erik reikte over de bar heen en haakte haar BH los. Roelof en zijn twee vrienden hielpen Susan haar BH onder haar topje weg te trekken en met een grote zwaai werd die BH in de lucht gegooid. Een dansend meisje ving hem op en zwaaide er mee boven haar hoofd. Binnen 5 seconden was haar BH ook ten prooi aan de dansende en joelende menigte. Het duurde geen minuut meer of alle meisje en Susan waren half naakt met deinende tieten. Bij vele jongens waren flinke bobbels in hun lichte zomerbroeken te zien. Erik seinde naar mij dat hij achter de bar vandaan wilde en hij vroeg mij zijn plaats in te nemen. Hij liep om de bar heen en pakte Susan bij de hand en trok haar naar het midden van de dansvloer. Daar vormde zich een kring en Susan en Erik begonnen een zeer erotische dans. Susan haar wijde korte rokje wervelde veel omhoog en op een zeker moment viel Erik voor haar op zijn knieen en reikte beide handen onder haar rokje. Hij trok haar slipje naar beneden en gooide ook dat kledingstuk tussen het publiek. Nu werd het wervelende dansen nog spannender omdat Susan haar blote kutje regelmatig te zien was. Plotseling voegde Felix zich bij hen en hij ging achter Susan staan en greep haar beide tieten vast. Erik stond voor haar en trok haar rokje omhoog, ritste zijn gulp open en voordat iemand in de gaten had wat er gebeurde werd Susan tijdens het dansen door Erik geneukt. Er was weinig van te zien want hij liet haar rokje vallen en hij had zijn broek aan. Verschillende jongens in de kring trokken hun broeken open en toonden hun harde palen. Meisjes ontfermden zich daar over en als snel werden de eerste jonge vrouwen de kring in gedruwd en achterlangs geneukt terwijl zij andere jongens pijpten. Susan was de ster van de avond want zij liet zich dubbel penetreren op de grote matras te midden van een joelende troep jongelui. Hoevaak Susan die avond is geneukt weten we niet maar het zal boven de 10 liggen. Gelukkig was er ιιn leuk meisje dat zich mijn lot als gastheer aantrok en dat mij uitnodigde haar tussen haar tieten te neuken en toen een onbekende (man of vrouw) mijn ballen achterlangs vastpakte en masseerde spoot ik haar gezicht vol.

Sexparkeerplaatsen langs de Nederlandse snelwegen en carpoolstroken.  Lelijke vrouwen zoeken een Sexdate!  Geile Negerinnen Zoeken een Sexdate!  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm