Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Zou je een Moeder neuken?

Een lul zo hard als staal!

Veilig een keiharde erectie

Snel sexcontact met mij!

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Wil je met me neuken?

Een zwarte stripper voor mijn vrouw
Categorie: cuckolding | zondag 25 augustus 2013 01:56

Geile afspraakjes

Hallo, ik ben Henk van 37 jaar en ik ben getrouwd met Ingrid van 34 jaar. Hoewel ik natuurlijk niet helemaal objectief ben durf ik best te zeggen dat Ingrid een aantrekkelijke vrouw is ; sinds recentelijk heeft ze zich (ondanks mijn aanvankelijke protesten) een lekker kort kapseltje laten aanmeten en daarbij haar haren gitzwart geverfd. Dankzij het feit dat ze veel sport en minstens één keer per week gaat fitnessen zit ze strak in haar vel en is ze best wel gespierd voor een vrouw. Natuurlijk niet zo overdreven als een echte body-buildster, maar nèt zo dat ze er lekker fit en getraind uitziet. Dankzij de speciale oefeningen die ze ervoor doet staan haar volle borsten nog fier vooruit en maken ze nog geen enkele aanstalten om te gaan hangen. Ze heeft een kleine tribal tattoo net boven haar billen, en nog eentje boven haar linker enkel.

Hoewel Ingrid op mij nog altijd een grote fysieke aantrekkingskracht uitoefende, merkte ik enige tijd geleden dat na 11 jaar huwelijk toch een beetje de sleet in ons sexleven begon te komen. We vreën wat minder vaak, en als we het dan eens deden was het beduidend minder passioneel dan toen we net getrouwd waren. Gelukkig hadden Ingrid en ik geen geheimen voor elkaar en konden we openlijk over zulk soort dingen praten. We kwamen al gauw tot het besef dat we elkaar allebei nog steeds sexueel aantrekkelijk vonden, maar dat het eigenlijk wel logisch was dat er na zoveel jaren een zekere sleur was ontstaan. De gezamenlijke conclusie was simpel : we moesten een manier vinden om die sleur te doorbreken. We lieten vervolgens allerei mogelijkheden de revue passeren, waarbij zaken als partnerruil of het bezoek van parenclubs welliswaar even werden geopperd, maar ook al even snel terzijde werden geschoven omdat we geen van beiden behoefte hadden aan sex met een ander. We besloten het met z'n tweetjes op te lossen door te proberen elkaar bij ons sexspel wat vaker te verrassen, op wat voor manier dan ook. Ook beloofde ik wat minder hard te zullen gaan werken, want wat Ingrid zei was waar : ik was vaak zo moe als ik 's avonds thuis kwam dat ik geen puf meer had voor méér dan wat van lieverlee ons standaard vluggertje geworden was : 10 minuten beffen en pijpen, 10 minuten neuken en ik kwam klaar, weer 10 minuten orale bevrediging van Ingrid, en vervolgens viel ik uitgeput in slaap.

In de weken na ons gesprek lukte het ons gelukkig om ons sexleven weer op een hoger plan te trekken. Ik deed wat ik beloofd had en kwam vroeger thuis, deed ook wat aan mijn conditie door geregeld te gaan zwemmen en vaker de fiets te pakken in plaats van de auto, en ging in het algemeen bewuster om met mijn gezondheid, wat mij alles bij elkaar, en tot groot genoegen van Ingrid, al snel een stuk energieker maakte. Ingrid van haar kant verraste mij geregeld door gehuld in sexy lingerie de slaapkamer binnen te komen in plaats van de standaard witte katoenen onderbroek en T-shirt waarin ze de laatste jaren altijd tussen de lakens gekropen was. Ze genoot hoorbaar en zichtbaar meer van de sex en werd daarin ook steeds vrijer. Zo schroomde ze tijdens het vrijen bijvoorbeeld niet om mij precies te zeggen wat ze lekker vond ; iets dat zij voorheen nooit zo gedaan had.

Toen ik haar eens vroeg waar ze haar lingerie kocht zei ze mij dat ze deze via het internet bestelde en dat het door de post thuis werd bezorgd. Op mijn vraag of de bezorger daar dan nooit een insinuerende of schunnige opmerking over maakte begon ze te lachen, pakte mijn lul en begon die zachtjes te masseren en zei toen met een zwoele stem : "Natuurlijk wel schatje, je weet toch hoe geil die postbodes zijn ... die gaan van gleuf tot gleuf, ... net zolang tot hun zak leeg is !". Toen we beiden uitgelachen waren verzekerde zij mij dat alles heel discreet verpakt was en dat ze ook altijd de instructie gaf dat bij onze eventuele afwezigheid niets bij de buren mocht worden afgegeven. Nog de volgende dag wierp ik ook eens een blik op de site van het bedrijf waar zij haar lingerie kocht. Nadat ik om te beginnen een flacon massage olie in mijn virtuele winkelwagentje had gestopt keek ik eens bij de lingerie voor heren. Per slot van rekening waren mijn boxershorts niet veel sexy'er dan Ingrids witte katoenen slip. Het meeste van wat ik zag vond ik eerlijk gezegd te vrouwelijk en leek me, al dan niet terecht, eerder bestemd voor homosexuele mannen. Gelukkig vond ik er toch een string met tijgerprint die me wel beviel. Ingrid stak nooit onder stoelen of banken dat ze vond dat ik een lekkere kont had, en aangezien deze string mijn billen onbedekt liet had ik er goede hoop op dat deze haar wel zou bevallen. Daarna keek ik ook eens op de pagina porno DVD's, en al snel viel mijn oog op een film in de categorie "Interracial". Afgaand op de foto's van de cover zag ik dat de mannelijke spelers niet alleen zeer zwaargeschapen waren, maar dat zij verder ook zeer atletisch waren gebouwd. Omdat ik wist dat Ingrid zeer visueel is ingesteld en mooie lichamen altijd bewondert besloot ik de gok te wagen en bestelde de film. Eens zien of zij een typisch "negerkontje" net zo aantrekkelijk zou vinden als de mijne.

Toen mijn bestelling de volgende zaterdagochtend bezorgd werd besloot ik deze dezelfde avond nog te gebruiken. Om te beginnen viel mijn tijgerstring gelukkig zeer bij Ingrid in de smaak. "Oh Wauw wat sexy" zei ze, en nadat ik hem op haar verzoek al uitgebreid geshowd had kwam ze dicht tegen me aan staan, en terwijl ze mijn blote billen kneedde vroeg ze of ik niet ook nog een kleine stripact voor haar wilde doen "... zoals de London Knights ..." fluisterde ze in mijn oor terwijl ze die met haar tongetje streelde. Ingrid was met een groep vriendinnen zowel al eens bij de Chippendales geweest als bij de London Knights, en ik had van haar begrepen dat die laatsten net wat verder gingen in hun act en ook wat brutaler waren als het ging om de medewerking van het publiek. Hoewel ik dat natuurlijk niet zo goed kan als die professionele strippers deed ik toch mijn best om zo sexy en sensueel mogelijk te strippen, en als ik daarbij de medewerking vroeg van mijn 'publiek' speelde Ingrid de act goed mee als de stripper (ik dus) daarbij haar lichaam betastte. Zij pakte mij op zo'n moment ook waar ze maar kon met als gevolg dat ik al een lekkere half stijve lul had toen ik als apotheose de tijgerstring van mijn billen trok en haar tot slot nog op een lapdance tracteerde.

Als ik haar d'r gang had laten gaan was deze lapdance naadloos overgegaan in sex, maar ik stopte haar en lachte : "Ha, ha, ... niet zo snel joh ... geil ondeugend beest dat je bent, ... ik heb nog meer". "Oh ja ?" grapte ze met een gemaakte zwoele stem terug, "... Ooohh verras me en zeg dat je een echte London Knight in de kast verstopt houdt schatje, ... wie is het ? ... Big Shaft ?". We lachten allebei hardop. Al was het maar spel, ik vond het heerlijk dat Ingrid nu zo lekker 'los' was en zo brutaal durfde te zijn. "Je moet het zeggen als je het niks vind, maar ik heb ook een filmpje besteld". Ik pakte de afstandbediening van de TV met ingebouwde DVD-speler die op onze slaapkamer staat en waar ik de DVD al had ingedaan en drukte op [PLAY]. Nieuwsgierig kwam ze naast me op bed zitten, zelf gehuld in een zwarte fishnet bodystocking.

De eerste scene van de film toonde hoe Shayla, een leuke jonge huisvrouw, haar echtgenoot, een rijke zakenman, op zijn kantoor betrapte terwijl hij scharrelde met zijn secretaresse. Boos reed ze snel naar huis en trof daar de donkere tuinman die net het zwembad van de kapitale villa aan het schoonmaken was. Ze ging naar binnen, trok zich een minuscule bikini aan en ging aan het zwembad liggen zonnen. Ze had een heerlijk voluptueus figuur en haar lange blonde haren glinsterden in de zon. Ze nam de meest verleidelijke poses in, duidelijk met de bedoeling om de aandacht te trekken van de grote neger die slechts gehuld in zwembroek en slippers nog altijd met het schoonmaken bezig was. En met succes, want er tekende zich inmiddels een gigantische bobbel in zijn zwemslip af. Ook Ingrid was dit niet ontgaan, en toen de camera hem in close up nam kon ze het niet nalaten om te zeggen "Jezus Christus, wat een bult heeft die vent in zijn zwembroek" en ik zag hoe haar stijve tepels zich tevergeefs een weg probeerden te banen door de te kleine gaatjes van het fishnet heen. Op een gegeven moment riep de vrouw de neger bij zich en vroeg hem haar in te smeren. Zij reikte hem de zonnebrandolie aan, ging op haar buik liggen en maakte het bovenstukje van haar micro-bikini los zodat hij ongehinderd haar rug kon insmeren. Zoals wel te verwachten was draaide het meer uit op een volledige massage dan insmeren alleen. Toen de rug gedaan was ging de neger verder met haar benen. Eerst smeerde hij haar kuiten maar al snel ging hij over naar haar dijen en haar kontje. Omdat zij slechts een string droeg waren haar billen onbedekt en het was geil om te zien hoe de grote zwarte handen de glimmende billen kneedden, en daarbij soms steels even tussen de dijen van de vrouw afdaalden om haar kruis te strelen. Toen draaide de vrouw zich om en ging op haar rug liggen. Ze nam daarbij niet de moeite haar bovenstukje weer vast te maken, maar trok het nu helemaal uit. De neger begon nu met één hand haar borsten in te smeren en met zijn andere hand haar buikje en de bovenkant van haar dijen. Al snel begonnnen ze heftig te tongen, en toen hij zijn hand in haar broekje liet glijden maakte de vrouw het stringetje los en spreidde haar benen om hem vrije toegang te geven tot haar gladde spleetje. Ondertussen streelde ze de grote bobbel in de zwembroek van de neger. Na een paar minuten richtte ze zich op en trok hem deze uit. Een gigantische zwarte paal kwam tevoorschijn. "Waauw, wat een lekkere grote pik" slaakte Ingrid, en geil geworden door de aanblik van die zwarte mega-lul liet ze haar hand naar mijn kruis zakken en begon me lekker te trekken. Toen de vrouw de neger begon te pijpen duurde het niet lang of Ingrid volgde haar voorbeeld en nam mijn lul in haar mond. Ik zei haar de knoopjes van haar bodystocking los te maken, en toen ik haar zo vrijgekomen spleetje begon te vingeren voelde ik dat ze echt drijf en drijfnat was geworden. Toen ze op TV hoorde hoe de vrouw luid begon te kreunen stopte Ingrid even met pijpen en keek naar de TV om te zien hoe de neger juist zijn dikke zwarte lul in de neukspleet van de vrouw liet afdalen. Zij lag met opgetrokken benen op het zonnebedje waar de neger wijdbeens overheen stond, haar enkels in zijn handen. Langzaam zakte hij door zijn knieën, en terwijl de dikke schacht haar strakgespannen kutlipjes verder en verder opensperde zakte zijn zwarte neuklat verder en verder haar liefdesgrotje in. "Jezus wat een monster ..." zei Ingrid vol bewondering toen de neger de van genot luid kreunende vrouw stevig begon te pompen, "... dat die meid dat zomaar kan hebben ... ik weet niet of ik dat zou kunnen". "Je weet het niet tot je het eens probeert" floepte ik er zomaar uit. Toen ik het, eigenlijk zonder erbij na te denken, gezegd had zag ik een rilling door Ingrid's lichaam gaan. "Doe dat ding uit, ik wil nu met je vrijen" antwoordde ze. We hadden die avond de beste sex die we in jaren en jaren hadden gehad en vielen pas veel later voldaan en gelukkig in elkaars armen in slaap.

Snakkend naar een herhaling van dit succes ging ik de volgende dag weer naar de site van de sexshop. Hoewel ik deze eerst als te vrouwelijk had afgewezen kocht ik nu ik wist dat Ingrid het opwindend vond een doorschijnende zwarte slip voor mezelf. Daarna keek ik, eigenlijk meer uit nieuwsgierigheid, ook eens op de pagina "Toys for her". Ik zag er onder andere een zeer realistische zwarte dildo die volgens de beschrijving een perfecte kopie was van de lul van een zekere Sean Michaels, een bekende pornoster. Het was een imposant ding met een lengte van in totaal bijna 28cm (waarvan 3cm voor de zuignap waarmee je hem op een vlakke ondergrond kon vastzetten) en een dikte van maximaal 6cm. De naam zei me niets, maar de lul meende ik toch te herkennen ... Ik pakte de hoes van de DVD die inmiddels in mijn bureaula beland was en checkte de namen op de cover. Ja hoor !! Sean Michaels was de neger die wij in de eerste scene van de film hadden gezien !! Ik aarzelde even omdat ik sterk twijfelde hoe Ingrid hierop zou reageren, maar besloot uiteindelijk de gok toch te wagen en voegde de dildo aan mijn bestelling toe. Ook zocht ik naar een nieuw DVD'tje en tot mijn geluk vond ik er één waarin Sean Michaels de hoofdrol vervulde en in alle scenes met verschillende vrouwen speelde.

De volgende vrijdagavond was Ingrid verrukt bij het zien van mijn doorschijnende string. Voor ik hem aandeed had ik mijzelf eerst een beetje afgetrokken zodat er tenminste iets van enig formaat te zien was. "Ooohh, geil zeg Henk ..." zei ze terwijl ze door de flinterdunne stof over mijn duidelijk zichtbare half stijve lul wreef en er af en toe zachtjes in kneep. "Ik heb ook weer een DVD'tje" zei ik "... met Sean Michaels, ... die neger wiens grote zwarte lul je zo mooi vond ...". Hoewel ze de naam waarschijnlijk niet kende begreep ze meteen wie ik bedoelde. "Oh ja ? ... Hhhmm dat is geil ..." zei ze, en net voor ze haar mond naar de mijne bracht en mij stevig begon te tongen voegde ze er snel aan toe "... voor Sean's dikke neuklat mag je me dag en nacht wakker maken ...". Even later maakte ze zich uit onze omhelzing los en zei "Zet jij de film vast op, dan kleed ik me snel even om". Toen ze even later terugkwam wist ik niet wat ik zag. Ze had een micro-bikini aan die wel een kopie leek van die van de vrouw uit de film, en bovendien ging haar korte zwarte kapsel verscholen onder een pruik van lang blond haar. "En ?" zei ze toen ze zag hoe ik haar met open mond aangaapte, "vind je het leuk ?". "Je ... je lijkt Shayla wel" stamelde ik nog altijd stomverbaasd, "... uit die film van verleden week ...". "Mm, Mm" knikte Ingrid instemmend "Ik had de indruk dat je haar heel sexy vond, dus ik dacht ehh ... nou ik dacht dat je het misschien wel geil vond om vanavond met haar te vrijen ... bij wijze van dan ...". Ik zag dat ze onzeker was naar mijn reactie en stelde haar meteen gerust. "Dat heb je goed gedacht" zei ik "je ziet er heerlijk uit Shayla". Ik zette de DVD aan en ging wijdbeens rechtop op het bed zitten met mijn rug regen de muur. Ik gebood Ingrid om tussen mijn benen in te komen zitten met haar rug tegen mijn borst. Terwijl we naar de verrichtingen van Sean keken en ik met mijn tong haar oren en hals verwende, kneedde ik met één hand haar bijna blote borsten en streelde met de ander haar steeds natter wordende micro-slipje. "Als je zo met je rug naar me toe zit heb ik helemaal het idee dat ik hier met Shayla zit" fluisterde ik in haar oor. "En vind je dat geil ?" vroeg ze. "Hmm, ... ja nou en of" antwoordde ik eerlijk "... vind je dat erg ?". "Nee helemaal niet" zei Ingrid snel, "daarom heb ik dit toch aangedaan ... ik vind het zelf ook geil". "... En jij zelf dan" vroeg ik, "zou jij wel eens met Sean willen neuken ? ... bij wijze van dan ?". Even was het stil. Toen draaide ze haar hoofd naar mij om zodat ze me vanuit haar ooghoeken kon aankijken. "Zou jij daar dan geen moeite mee hebben ? ... Je weet dat ik alleen van jou hou hè schat ?". "Natuurlijk" glimlachte ik en kuste haar. "We weten toch dat het alleen maar spel is ... ik kan best begrijpen dat je geilt op zo'n fantastische grote zwarte lul ...". Ze gaf geen expliciet antwoord op mijn vraag maar draaide zich weer om en begon met haar heupen tegen mijn hand aan te rijden "Oh ja Sean, vinger me lekker ... toe, steek die grote zwarte vingers van je maar in mijn natte spleetje !". "Oh Shayla, jij geile blonde slet !" zei ik nu hardop, en ik deed waar ze om vroeg.

Toen Ingrid door het kijken naar Sean's verrichtingen en mijn vingeren zo nat was geworden dat ik wel vier vingers in haar zeiknatte doos had kunnen steken besloot ik mijn laatste verrassing tevoorschijn te halen. Ik was nog steeds niet gerust hoe ze erop zou reageren, maar het was nu of nooit dacht ik. Zonder dat zij het merkte pakte ik de levensechte Sean Michaels dildo van onder het hoofdkussen waar ik deze verborgen hield en likte nog eens in Ingrid's hals. "En Shayla ... wil je nu mijn grote zwarte paal eens voelen ?" vroeg ik geheel in ons rollenspel blijvend. "... Oh ja, ... Oh ja Sean, geef me die lekkere dikke pik van je ..." reageerde ze geil terwijl ze haar hoofd in haar nek legde. Ik hield de dildo bij de zuignap vast en liet hem zonder dat zij het zag even tussen haar benen zwengelen. Het gewicht van de dildo zorgde voor een doffe 'klets' toen de grote paarse eikel haar natte kutje raakte. "Verschrikt keek Ingrid omlaag en riep "Hé, wat is dat ?". Ik hoefde niet te antwoorden. Toen ze zag wat daar voor haar bungelde herkende ze het meteen. "Hè joh, dat lijkt wel ... dat is ... dat is de lul van Sean !". "Mm, mm" mompelde ik instemmend "En ? ... hoe vind je hem van dichtbij ?". "Waauww, ... alle Jezus wat een knaap zeg ... hij lijkt net echt ... zou die in het echt ook zo groot zijn ... dat kan toch bijna niet ?". Ik vertelde haar dat ze een afgietsel hadden gemaakt van Sean's erecte penis, en dat dit dus een levensechte kopie was op ware grootte. "Godsallemachtig, wat een apparaat !!" reageerde ze. Ik zette de dildo rechtop tussen haar benen en pakte wat van massage olie die ik de vorige keer al besteld had. "Hou je handen eens op" zei ik en goot vervolgens wat massage olie in haar handen. Meteen liet ze haar handen van onder tot boven over de lange schacht van de dildo glijden zodat deze lekker glad werd. "Hhmmm ... wat lekker doe je dat Shayla" besloot ik ons rollenspelletje te hervatten. "Hhmmm ... oh ja Sean, wat een prachtige grote lul heb je toch" antwoordde Ingrid, ondertussen de grote dildo masserend die nog altijd rechtop tussen haar benen stond. Pas toen ik hem daar zo zag staan en zag hoe de eikel tot ver boven Ingrids navel uittorende besefte ik pas goed wat een monster het was.

"Oh Shayla je maakt me zo geil" fluisterde ik na een tijdje in Ingrid's oor "Pijp me nu, ... pijp die grote zwarte pik van me, alsjeblieft ...". "Oh ja Sean, laat me die lekkere lul van je met mijn mondje verwennen" Ingrid pakte zonder aarzelen de dildo op en bracht hem bij haar mond. Liefdevol likte ze de schacht van onder tot boven. Nadat ze haar tongetje vervolgens even over de grote paarse eikel had laten dansen sperde ze haar mond zo wijd mogelijk open et zoog deze binnen. Langzaam begon ze de dildo te pijpen en liet hem daarbij telkens zover in haar keeltje glijden dat ze er nog net niet van moest kokhalzen.

Na een tijdje kroop ik achter Ingrid vandaan en trok haar een beetje onderuit zodat ze nu op haar rug lag, maar met haar hoofd dat op de kussens lag nog een beetje opgericht. Ik zette mijn handen in haar knieholten en duwde zacht haar knieën naar boven zodat haar bekken omhoog kwam. Ze lag nu een beetje opgerold met opgetrokken en gespreide benen op het bed, met een goed zicht op de toegang van haar eigen kutje. Ik begon haar te beffen, maar stopte daar snel mee toen ik merkte dat ze anders al snel zou klaarkomen. "Oh Shayla, jij geile teef" zei ik brutaal "laat me je neuken ... laat me je kut volpompen met mijn grote zwarte paal !!". Ingrid haalde de dildo meteen uit haar mond en bracht hem bij haar kutje. Even was ze weer Ingrid toen ze me kortaf zei "Pak jij hem". Meteen toen ik dat deed ging ze echter weer terug in haar rol van Shayla en smeekte ze welhaast om geneukt te worden "Ooohh ja, Sean, ... steek die grote neuklat in mijn strakke spleetje en neuk me met die heerlijke zwarte tamp van je ... laat mijn kutje genieten zoals jij alleen dat kan !!!". Ik bracht de eikel tussen haar lippen en duwde heel voorzichtig, bang om haar pijn te doen. "Harder" zei ze luid terwijl ze zelf haar kutlippen van elkaar trok "... niet bang zijn Sean ... duw hem erin ... snel nu ... mijn kut verlangt zo naar die lekkere lul van je !!". Ik duwde nu zo hard tot ik de grote eikel langzaam maar zeker in haar kutje zag zakken. "Aaahh ... Ooohh ... Jezus wat een ding heb je toch ... Oh God, Oh God, ... Aauuww !!". Meteen stopte ik en was weer even gewoon Henk. "Alles OK schat ?" vroeg ik. "Ja, ja, ... ga door, ga door ... het is heerlijk" verzekerde ze mij. Onder voortdurende aanmoediging van Ingrid duwde ik de dildo langzaam verder tussen haar strak gespannen kutlippen, en toen deze tot de helft van de lengte in haar verdwenen was begon ik op en neer gaande bewegingen te maken. Eerst zachtjes en toen steeds steviger. Ingrid raakte in extase "OOOHH ... AAAHH ... JAAAHH ... OH GOD ... OHH JAAHHH ... NEUK ME SEAN ... NEUK ME PLAT MET DIE GROTE ZWARTE PAAL VAN JE !! ... AAAHH ... HHMMM ... OOOHH WAT LEKKER ... IK VOEL HET KOMEN ... HARDER, HARDER ... NEUK ME KLAAR !!!". Ze was nu duidelijk botergeil en ik hield de dildo even stil. Met grote ogen keek ze me aan toen ik de blonde pruik van haar hoofd trok en zei "Zo, Shayla heeft wel genoeg gehad vind je niet ? ... Sean wil nu even met Ingrid neuken ... of wil ze dat soms niet ? ...". Even aarzelde ze maar toen won haar geilheid het van elk gevoel van schaamte. "Oh ja schat, ... ik wil het, ... Ingrid wil het ... jouw vrouwtje wil lekker klaar geneukt worden door zo'n grote zwarte paal !!!". Ik besloot haar niet langer te tergen en begon haar weer stevig met de dildo te pompen. In no time kwam ze gillend klaar. " JAAHHH ... OOOHH ... AAAHH WAT EEN GENOT... JAAAHH ... HARDER, HARDER ... NEUK ME KLAAR ... OHH JAAHHH ... NEUK ME ... OH GOD, IK KOM ... IK KOM ... OOHHH JAAAHH IK KOM KLAAAAAR ... JAAAAAHHH !!!!". Toen ze weer wat op adem gekomen was zetten we onze vrijpartij voort en zij pijpte mij twee keer klaar terwijl ik haar nog drie keer in verschillende standjes met de dildo klaar maakte. We repten met geen woord meer over wat er allemaal was gezegd en gebeurd en vielen uitgeput in slaap.

Ook in de dagen en weken erna spraken we niet meer over die avond, hoewel ik toch nog vaak terug moest denken aan de gedecideerde blik in Ingrid's ogen toen ze in extase had geroepen "Jouw vrouwtje wil lekker klaar geneukt worden door zo'n grote zwarte paal". We hadden geregeld heerlijke sex samen, soms met en soms zonder Sean's dildo, en ik had het al bijna uit mijn gedachten gezet totdat Ingrid's verjaardag eraan kwam en ik me afvroeg waarmee ik haar gelukkig zou kunnen maken. Nu ons sexleven zo verbeterd was en weer zo'n grote rol in ons leven speelde wilde ik haar naast het haast plichtmatige parfummetje en bosje bloemen namelijk ook iets pikants cadeau doen. Op de site van onze sexshop vond ik niet echt iets speciaals tot mijn oog viel op een advertentie die daar stond. Een knappe meid bood zich aan voor striptease op verjaardagen en vrijgezellen feestjes. Meteen bedacht ik hoe Ingrid genoten had van haar bezoekjes aan de Chippendales en de London Knights, en zelfs aan mijn amateuristische stripact, dus ging ik op zoek naar mannelijke strippers. Ik had er al een paar als kandidaat aan mijn favorieten toegevoegd toen ik op een sexdating site terecht kwam bij de advertentie van een goedgebouwde neger die zich uithuurde als escort voor vrouwen, waarbij ook een stripact tot de mogelijkheden behoorde. Aan de bijgaande foto's kon ik zien dat hij atletisch gebouwd was en behoorlijk zwaargeschapen. Omdat de professionele strippers die ik tot dantoe had gezien uitdrukkelijk in hun advertentie vermeldden dat er géén sex bij aan te pas kwam, en dit bij mij de angst deed rijzen dat ze dan ook wel zeer terughoudend zouden zijn om 'het publiek' in hun show te betrekken, besloot ik voor deze neger te kiezen. Niet omdat ik dacht dat er sex van zou komen, maar wel omdat ik wilde dat hij Ingrid in zijn act betrok en zich niet bij de eerste de beste aanraking zou terugtrekken. Even later belde ik hem op om een afspraak te maken. Ik legde hem duidelijk uit dat het ging om een stripact voor mijn vrouw, en vroeg expliciet of hij haar dan ook een beetje in zijn show zou willen betrekken. "Ja, natuurlijk" antwoordde hij in keurig Nederlands. Op mijn vraag of hij er niet van schrok als zij hem daarbij ook zou aanraken moest hij onbedaarlijk lachen. "Ha, ha, ha, nee hoor, maak je maar niet ongerust, ... bij mij mag alles ... je vrouw moet zelf maar aangeven hoe ver ze precies wil gaan, ... het is tenslotte haar avondje, ... Ha, ha, ha". Ik besefte dat het een beetje een stomme vraag was geweest voor iemand die aan escort en thuisontvangst deed, maar ja, ik wilde nou eenmaal zeker zijn dat het niet op een teleurstelling zou uitdraaien. Gerustgesteld legde ik de afspraak met hem vast op de zaterdag vóór Ingrids verjaardag. Ik hoefde alleen voor een CD speler te zorgen, de muziek en attributen nam hij zelf mee. "Ik neem ook mijn eigen condooms mee" zei hij toen. "Nou die heb je niet nodig" wierp ik tegen "het gaat om een stripact, dat had je toch begrepen ?". "Ha, ha" lachte de goedgemutste neger weer "je vrouw geeft aan hoe ver ze wil gaan, ... remember ? ... Het is haar avondje !! ... Ik neem ze wel mee 'just in case' , Ha ha ...". Toen ik de hoorn op de haak legde kreeg ik een onbestemd gevoel in mijn maag. Enerzijds had zijn insinuatie me opgewonden, maar anderzijds vervulde hij mij met enige angst ... Wat als Ingrid echt ? ... Ach welnee, zover zou het nooit komen".

Op de afgesproken zaterdag wachtte ik ongeduldig tot het negen uur zou zijn en al een uur vantevoren betrapte ik mij erop dat ik om de haverklap onrustig naar de klok keek. "Wat is er toch ?" vroeg Ingrid toen het tegen negenen liep "Je lijkt zo gespannen". "Ik heb zin in jou nu je nog even een jonge meid bent" grapte ik "doe je je vast wat leuks aan ?". "Aha" lachte Ingrid "daar komt de aap uit de mouw ... mijn geile oude bok wil van een jong blaadje snoepen ... en wat wil mijn ondeugende mannetje dat ik aantrek ?". "Doe Shayla's micro bikini nog maar eens aan" zei ik. "Hhmmm ... OK, ... en de pruik ?" vroeg ze. "Nee, nee, geen pruik" zei ik "... vanavond wil ik dat je 100% Ingrid bent". "OK" zei ze toen ze zich omdraaide om zich te gaan verkleden "... en heb jij ook wat leuks ?". "Jazeker" zei ik, "maar dat is nog een verrassing". "Oeoeoe spannend !!" riep ze terwijl ze de slaapkamer inliep. Even later kwam ze terug slechts gehuld in de micro-bikini en een paar pumps met hoge hakken ... met haar getrainde lichaam, haar volle borsten en gespierde benen zag ze er uit om op te eten. Ik nam haar net in mijn armen toen de bel ging. "Hè Jezus, wie kan dat nou zijn zo laat op de zaterdagavond" zei ze teleurgesteld. "Ga vlug even naar de slaapkamer, ik wimpel het wel af " stelde ik haar gerust.

Aan de deur stond de neger die zich voorstelde als Michel. Zo in het echt leek hij nog groter en zijn schouders nog breder dan op de foto's. Ik leidde hem met zijn tas vol attributen naar de keuken en pakte de CD met zijn muziek aan. "Als je de muziek hoort kun je binnen komen" zei ik. Ik ging gauw stilletjes de kamer weer in en deed de CD in de player. Toen wachtte ik nog even om Michel de tijd te geven zich voor te bereiden en ging toen naar de slaapkamer en zei Ingrid dat ze terug kon komen. "Wie was dat ?" vroeg ze. Ik deed mijn vinger voor mijn mond, geleidde haar naar de bank, en zette toen de CD speler aan. Het geluid van een bombastisch intro vulde de kamer. "Wat is dat ?" vroeg Ingrid onbegrijpend, en op datzelfde moment kwam Michel al dansend binnen, gehuld in een leopard skin.

"Oh Jezus, lachte Ingrid die meteen begreep wat er aan de hand was, "wat heb je nu weer verzonnen ?". "Voor je verjaardag" lachte ik terug " je private stripper : Michel, the big shaft !!" refererend aan haar favoriete London Knight. Ingrid kon het gelukkig waarderen want ze klapte eenmaal in haar handen en lachte toen "Gekke vent, ... en dan laat je mij hier ook nog eens halfnaakt voor die jongen zitten !! Wat zal hij wel niet van mij denken !!". Michel bewoog ritmisch op de opzwepende muziek en toen hij begon met strippen en zijn cape uitdeed om zijn atletische lichaam aan Ingrid te onthullen kon zij een kreetje van bewondering niet onderdrukken. "Oh waauw wat een lekker gespierde body" riep ze hem toe. En vanaf dat moment had zij alleen nog maar oog voor de grote neger die opwindend voor haar stond te dansen. Hij lachte, knielde bij haar neer en pakte haar hand die hij vervolgens op zijn blote borstkas legde. Ik zag hoe Ingrid's hand heel zijn gespierde torso verkende. Toen pakte hij haar hoofd en trok het zonder dwang naar zijn borst. Ingrid begreep wat hij wilde en bewerkte met haar tong zijn tepeltjes. Michel lachte en wees toen naar haar tepeltjes die maar ternauwernood door haar kleine bovenstukje aan het gezicht werden onttrokken. "Nee, nee" zei Ingrid lachend "dat is niet voor jou". Maar toen hij een treurig gezicht trok en zijn ogen met één hand bedekte en zijn tong ver uitstak keek Ingrid even naar mij. Toen ik lachend mijn schouders ophaalde wat zoveel wilde zeggen als "het hoort erbij en het is toch onschuldig" schoof ze haar bovenstukje een beetje opzij en duwde haar blote tepel tegen Michel's uitgestoken tong. Hij opende zijn hand zodat hij tussen zijn vingers door Ingrid weer kon aankijken en liet zijn tong op een sensuele manier rondjes draaien om haar tepel. Toen deze stijf naar voren priemde likte hij die nog even met een paar razendsnelle bewegingen van zijn tong en stond toen lachend weer op om verder te gaan met zijn stripact. Ingrid keek nu zeer geboeid toe en nam ondertussen niet eens de moeite om haar blote tepel weer te bedekken. Terwijl hij Ingrid geregeld uitnodigde om zijn benen en billen te strelen ontdeed Michel zich al dansend van de doek die hij om zijn middel had geslagen, en even later stond hij nog slechts gekleed in een slip met dezelfde leopard print voor Ingrid. Ik zag hoe haar ogen geboeid gingen naar de flinke bobbel in zijn kleine broekje. Even wendde ze zich weer tot mij. "Dat lijkt de zwembroek van Sean wel, ... in die eerste film" zei ze lachend, en richtte haar aandacht toen weer op Michel. Deze pakte haar hand en legde deze nu op zijn kruis. Ze opende haar hand en pakte de bobbel vast. Ik zag hoe haar hand de lange schacht volgde die zich duidelijk in de slip aftekende, en ik had de indruk dat ze soms even stopte om er zachtjes in te knijpen. Michels paal groeide ondertussen zichtbaar onder haar aanrakingen en ik vroeg me af hoe lang het nog zou duren voor zijn eikel boven de broekrand van het kleine slipje uit zou komen. Zover liet hij het echter niet komen, want hij draaide zich om en gaf Ingrid zo een blik op zijn gespierde billen. Hij hoefde alleen maar "Pak maar" tegen haar te zeggen of ze begon ze al met beide handen te kneden. Ook toen hij vervolgens vroeg "Kusje erop ?" aarzelde ze niet en begon ongegeneerd de stevige negerkont te zoenen. Even later draaide hij zich weer om en nodigde Ingrid uit om ook op te staan. Hij drukte haar tegen zich aan en begon sensueel met haar te dansen, daarmee flink met zijn heupen draaiend, en ervoor zorgend dat ze zijn paal goed tegen haar onderbuikje moest kunnen voelen. Ik zag dat het gevoel haar zo opwond dat ze niet eens merkte dat hij zijn handen stilletjes had laten afglijden van haar heupen naar haar kontje. Ongehinderd door het micro-stringetje waarvan slechts een touwtje tussen haar billen doorliep, pakte hij nu haar onbedekte billen en begon deze zachtjes te kneden. Toen de lambada muziek ten einde was liet hij haar weer los en vroeg haar weer te gaan zitten. Toen ze dat deed glimlachte Ingrid even naar mij. "Vind je het leuk ?" vroeg ik. "Ja, geweldig" antwoordde ze spontaan "jij ook ?". Ik knikte instemmend en zij richtte zich weer op Michel die wild zijn heupen naar voor en achter bewoog op het ritme van de weer opzwepende muziek, waardoor je duidelijk kon zien hoe zijn grote zware lul in het kleine slipje heen en weer schudde. Toen pakte hij de doek weer van de grond en knoopte deze rond zijn middel zodat zijn broekje aan het gezicht onttrokken werd. Toen pakte hij Ingrids handen en bracht deze onder de doek bij de rand van zijn broekje. "Wil jij hem uittrekken ?" lachte hij naar haar. Ingrid trok de slip tot op zijn enkels en hij schopte deze verder uit. Hij herhaalde nu de wilde beweging van zijn heupen, en niet meer gehinderd door het nauwe broekje tilde zijn grote zwaaiende paal bij iedere vooruitgaande beweging van zijn bekken de doek even een flink stuk op. Ingrid keek met open mond toe hoe Michel even later de doek losknoopte en hem strak tegen zijn dijen houdend tergend langzaam liet zakken. Centimeter voor centimeter werd Michels dikke zwarte pik aan haar onthuld. Toen hij uiteindelijk helemaal vrij kwam en de grote paal pardoes omhoog veerde schrok Ingrid even omdat de grote paarse eikel haar gezicht maar op een decimeter na miste. Michel begon weer te dansen, daarbij uitdagend met zijn grote lul zwaaiend. Toen hij even later stopte pakte hij Ingrid's hand weer en bracht deze naar zijn nu naakte neukstaaf. Hij bleef haar hand vasthouden terwijl hij deze langs de lange schacht van zijn ballen tot zijn eikel bewoog. "Help je me en maak je hem groot en sterk voor mij ?" vroeg Michel. Ingrid keek op en knikte van "Ja". Pas toen liet hij haar hand los, die vervolgens de dikke paal omsloot en deze zachtjes begon te masseren. Na een paar minuten pakte Michel haar handen en legde ze op haar dijen. Toen ging hij nog wat dichter bij Ingrid staan en nam hij de doek, die hij steeds vastgehouden had in twee handen en hield hem als een gordijntje naast zich zodat ik zijn lul, maar ook Ingrid niet meer kon zien. Ingrid lichtte het gordijntje op om mij even glimlachend aan te kijken. Ik glimlachte terug en knikte nog eens geruststellend. Toen liet ze de doek weer los en zag ik alleen nog maar hoe Michel weer met zijn heupen begon te draaien. Even lachte hij naar Ingrid die hem kennelijk iets gezegd had, maar ik had niet kunnen verstaan wat zij hem zei. Het liefst had ik me op dat moment verplaatst om te kunnen zien wat er achter de doek gebeurde maar ik bleef toch staan waar ik stond. Mijn nieuwsgierigheid werd echter slechts enkele minuten op de proef gesteld, want toen tilde Michel langzaam de doek op, en gunde mij zo een blik op mijn vrouw die zichtbaar vol passie en genot zijn grote zwarte lul aan het pijpen was. Hij lachte naar mij terwijl hij achteloos de doek op de grond wierp en Ingrid's bovenstukje los maakte. Hij bleef breed glimlachend naar mij kijken toen hij haar volle borsten met zijn grote zwarte handen begon te masseren. Af en toe draaide hij Ingrid's tepels even tussen duim en wijsvinger hetgeen dan beloond werd door een kreuntje van mijn hem nog altijd fanatiek pijpende vrouw die inmiddels met één hand zachtjes aan zijn lul sjorde terwijl ze met haar andere hand zijn ballen masseerde. "Hhhmm, Hhmmm, Hhmmmpf" genoot zij hoorbaar, ieder keer als zijn staaf in haar keeltje gleed. Na zo even lekker door Ingrid te zijn afgezogen trok Michel zijn lul uit haar mond terug. "Is het afgelopen ?" vroeg ze merkbaar teleurgesteld aan hem. "Bijna lieverd" lachte hij naar haar "... maar nog niet helemaal. Kom maar eens hier". Hij hielp haar op van de bank en liet haar languit op haar rug op de vloer gaan liggen. Hij ging bij haar voeten staan, pakte haar enkels en spreidde lichtjes haar benen. Toen ging hij op haar liggen en terwijl zijn stijve lul tussen hun buiken ingeklemd zat maakte hij draaiende bewegingen met zijn heupen. Ondertussen zoog hij stevig aan haar keiharde tepels. Toen rolde hij van haar af, ging zelf op zijn rug liggen en zei haar met haar gezicht naar hem toe op hem te komen zitten. Hij pakte haar heupen en duwde ze van voor naar achter alsof ze aan het neuken waren. Al snel pakte Ingrid de beweging over en schuurde met haar microslip over de dikke zwarte paal. Na een tijdje duwde Michel haar van hem af en nodigde haar uit op handen en knieën te gaan zitten. Toen ze die positie had ingenomen knielde hij achter haar, bracht zijn stijve lul tussen haar licht gespreide dijen en maakte de beweging alsof ze op z'n hondjes aan het neuken waren. Soms pakte hij even zijn lul vast en tikte er dan zachtjes mee tegen het slechts door een microslip van zijn lul gescheiden kutje van Ingrid. Ik hoorde haar zachtjes kreunen van genot telkens als de zware eikel tegen haar klitje tikte.

"Zo" zei Michel op een gegeven moment. Hij hielp Ingrid om op te staan en nam haar in zijn gespierde donkere armen. "Dit is het einde van mijn stripact lieverd". De teleurstelling droop van Ingrid's gezicht. "Mááár ..." vervolgde hij en stopte toen abrupt. "Maar wat ?" vroeg Ingrid hem hoopvol. " ...Nou, ... dat mag je man je vertellen die dit allemaal voor jou geregeld heeft". antwoordde Michel. Twee paar ogen keken mij aan. "Maar wat dan schat ? ... Wat bedoeld hij ?!" vroeg Ingrid mij verwachtingsvol. "Michel doet wel eens méér dan alleen een stripact lieverd, ... en ik heb hem vantevoren gezegd dat jij zelf mocht aangeven hoe ver je wilde gaan met hem" antwoordde ik. "Oh, ... O ja ?" zei ze nu weer glimlachend, "en is dat echt zo ... dat ik het zelf mag zeggen ? ... en vind jij dat dan oké ? ... vind jij dat ook wel fijn dan ?". Ik zag hoezeer ze ernaar verlangde om haar zwarte dildo eens te verruilen voor een echte grote negerlul, en zelf leek het me ook bloedgeil om haar met Michel's grote paal te zien neuken. Ik zette mijn bedenkingen opzij en antwoordde "Als jij ervan geniet dan vindt ik het ook geil".

Ingrid draaide zich onmiddelijk naar Michel die haar nog altijd in zijn armen hield en zei zwoel "Ik wil verder ..." en toen begon ze passioneel met hem te tongen terwijl ze tussen hun lichamen in met één hand zijn nog altijd harde paal weer beetgreep. "Wil je dat ik je neuk ?" vroeg Michel even later, zo hard dat ik het ook goed kon horen, en ondertussen ontdeed hij mijn vrouw van haar slipje. "Oh jaah !!" zei Ingrid minstens even luid "... laat me die grote zwarte neuklat in mijn kleine roze kutje voelen !!". "Kom dan en ga op het randje van de bank zitten" zei Michel toen. Ingrid vlijde haar kontje op de rand van de bank en liet zich achterover zakken. Michel knielde tussen haar gespreide benen en bracht zijn eikel bij de ingang van haar neukspleetje. Ingrid trok haar lipjes uit elkaar om de toegang te vergemakkelijken en Michel duwde zijn lul naar binnen. Getraind door haar dildo en inmiddels kletsnat door het geile voorspel had Ingrid weinig moeite de dikke zwarte pik in haar gleuf te ontvangen en al snel zat Michel's lul er voor een groot deel in. "OH JA WAT LEKKER" kreunde Ingrid luid "... NEUK ME NU, ... NEUK ME MET DIE LEKKERE NEGERLUL VAN JE ...". Michel merkte dat ze het kon hebben en begon haar stevig te pompen. Bij iedere stoot kreunde Ingrid heftig ; het was duidelijk dat mijn vrouw intens van deze grote negerlul genoot. "OH JA, ... HARDER, HARDER ... OOOOHH GOD WAT HEERLIJK ... JAAAHH ... RAM ME MAAR MET DIE ZWARTE PIK VAN JE ... RAM HEM MAAR IN DAT STRAKKE ROZE SPLEETJE VAN ME ... TOE MAAR ... NEUK ME, ... NEUK ME ALS EEN HOER !!! ... AAAHH ... OOOHH WAT VUL JE ME TOCH LEKKER ... HHMMM ... JAAAHH ... OOH, ZO LEKKER BEN IK NOG NOOIT GENEUKT !!!".

Door zijn ervaring als escort wist Michel precies hoe hij haar moest laten genieten. Al zijn stoten waren raak en hij wist altijd op het juiste moment wanneer hij even zachtjes haar borsten moest kneden of haar tepels juist stevig tussen zijn vingers moest draaien. Door zijn bedrevenheid, en het feit dat ze al bloedgeil was voor ze überhaupt met neuken begonnen, naderde mijn Ingrid snel haar eerste hoogtepunt van die avond. "OH JA SCHAT ... OOOHH ... JAAAHH ... IK GA ZO KOMEN HOOR ... IK VOEL HET KOMEN ... OH GOD WAT LEKKER ... OOH LAAT ME LEKKER KLAARKOMEN OP DIE NEGERLUL ... OOOHH ... NEUK ME, NEUK ME PLAT ... JAAAHH ... IK KOM, IK KOM ... O JEZUS !!! AAAHH ... OOOHH ... IK KOOOOOMMM ... OOOOOOHHH ... JAAAAAAAAAAAHHHHH !!!!!!" Mijn vrouw kwam echt keihard klaar op de grote negerlul en schudde minutenlang wild en ongecontroleerd met haar lichaam. Even was ik bang dat ze het bewustzijn zou verliezen, maar ze had zich net weer een beetje herpakt toen Michel haar als een wilde hengst begon te rammen en even later op zijn beurt klaarkwam "OH JA GEILE TEEF ... OOOHH ... IK KOM ... IK SPUIT JE BLANKE KUT VOL MET MIJN NEGERZAAD ... OH JA ... IK KOM IN JE KUT GEILE SLET ... IK KOM, IK KOM ... AAAAAHHH !!!! Opgezweept door de geile taal die hij naar haar uitsloeg en het gevoel hoe zijn dikke stroom zaad haar buikje vulde kwam Ingrid tot mijn verbazing meteen voor de tweede keer klaar. "OOOHH JAAAHH ... SPUIT ME VOL SCHATJE ... SPUIT DIT BLANKE SLETJE MAAR VOL MET JE NEGERZAAD ... OOOHH IK VOEL HET ... JAAAHH WAT GEIL ... OOOHH WAT LEKKER ... OOH IK KOM WEER ... OOOHH IK KOM, IK KOM WEER ... JAAAAAAHHHH !!!"

Michel liet zich op haar vallen en kuste liefkozend haar tepels. Even lagen ze zo als twee geliefden stil in elkaars armen uit te puffen, terwijl zijn halfslappe lul nog steeds in haar kutje stak. Toen trok hij zich terug en ging naast haar op de bank zitten. "Was het lekker schat ? vroeg hij. "Hhhmm ... hemels" antwoordde Ingrid, terwijl zich over zijn schoot boog en zijn lul weer in haar mond nam. "Oh ja dat is lekker" zei Michel "zuig hem maar lekker schoon". "Schoon en stijf" zei Ingrid, zowel Michel als mij verbazend. Toen ze onze verbaasde gezichten zag lachte ze "Ja, even pauze, maar dan wil ik verder hoor mannen ... en dan wil ik dat jij ook meedoet Henk ... het lijkt me zo heerlijk om te neuken en te pijpen tegelijk ... vooruit, kleed je vast lekker uit joh" ... en jij mannetje" ze wees naar Michel "... jij gaat me straks nog eens heerlijk op z'n hondjes neuken !". Michel lachte "Jezus man, wat ben jij met een geil sletje getrouwd". Ik lachte en voelde mij een grote geluksvogel.

Wij hebben mijn vrouw die avond nog verschillende malen lekker klaargeneukt met z'n tweeën, en sindsdien zoeken Ingrid en ik regelmatig op het internet naar grootgeschapen negers die we dan bij ons thuis uitnodigen om haar samen te verwennen. Ons volgende plan is eens een club af te huren en daar een neger gang-bang voor haar te organiseren. Als het lukt kan ik jullie daar een volgende keer meer over vertellen. Eén ding is nu in ieder geval al zeker : de sleur in ons sexleven is voorgoed doorbroken !!

Getrouwde vrouwen laten zich neuken door andere mannen!  Wil jij een Negerin neuken?  Lelijke vrouwen zoeken een Sexdate!  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm