Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Snel sexcontact met mij!

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Wil je met me neuken?

Zou je een Moeder neuken?

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Veilig een keiharde erectie

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Een lul zo hard als staal!

Jong sletje laat zich neuken door vreemde vent
Categorie: creampie | woensdag 20 november 2013 06:39

Verboden incest films

Steffie zat in de trein, een beetje zenuwachtig en gespannen voor wat ging komen maar ze had wel door dat de jongen aan de andere kant van het gangpad haar aandachtig bekeek. Nu mocht Steffie er ook zeker zijn, ze was met haar ruim 1 meter 60 niet groot maar was wel een aantrekkelijke slanke jongedame van 21 en één waar de vrouwelijke rondingen overduidelijk aanwezig waren en ze was van het type meisje meisje. Gelakte nagels, gestifte lippen, rokje en een vest over haar strak zittende rosé truitje wat haar decolleté goed liet uitkomen en dit alles werd compleet gemaakt met haar vrolijk kijkende grijze ogen en blonde haren.

Ze was op weg naar een ontmoeting en aan de ene kant was ze vol verwachting maar tegelijkertijd zenuwachtig en gespannen hiervoor. Enkele maanden geleden had ze hem leren kennen via internet en wisselden spannende fantasietjes uit, seksueel opwindende fantasietjes wel te verstaan die hem en haar opgewonden, ze wist niet eens meer hoe vaak die fantasieën haar hadden geholpen om te genieten terwijl ze met zichzelf speelde. Ze hadden ook foto’s uitgewisseld maar in tegenstelling tot haar had hij geen herkenbare foto gestuurd en het had ook even geduurd voordat hij zijn leeftijd verraden had, 35 leek zo oud maar wat ze op de foto’s had gezien zag er toch echt aantrekkelijk uit en ze was benieuwd naar de man achter die opwindende fantasieën, vandaar dat ze had ingestemd met een ontmoeting. Ze stapte uit de trein, zenuwachtig maar tegelijkertijd opgewonden, met haar vest kon ze gelukkig haar priemende tepels nog verbergen die haar anders zouden verraden.

Ze volgde de aanwijzingen die hij gegeven had en kwam bij een terras uit, ze keek even rond en zag een man naar haar zwaaien “kom maar hier Steffie” riep hij en ze ging naar hem toe en nam hem ondertussen in zich op. Wat hij verteld had en de foto’s die hij gestuurd had leken wel te kloppen, een volwassen gebruinde man met kort zwart haar, een beetje een Spaanse/Italiaanse uitstraling leek hij wel te hebben, niet overdreven gespierd maar zeker geen overtollig vet die haar joviaal begroette en haar op haar wang kuste.

Ze dronken samen wat en kletsen wat met elkaar, helaas was het druk en konden ze het niet over hun fantasieën hebben en hij stelde voor om wat te gaan wandelen in het nabij gelegen park. In het park bleek het niet druk te zijn, al wandelend spraken ze over hun fantasieën en ze bemerkte zijn aanrakingen, niet opdringerig maar subtiel en ze bleven altijd netjes maar voeden wel haar opwinding die ze al de hele dag voelde. Tijdens de lunch voelde ze zijn been tegen het hare, zijn hand op de hare en tijdens de wandeling erna, hand in hand, zijn hand op haar heup of schouder, een streling over haar arm en het meest gewaagde een streling over haar bil. Ze liepen samen alweer richting het station zo in de loop van de middag toen hij plotseling stopte en haar bij de schouders pakte en haar recht voor hem draaide. Ze voelde zijn vinger zacht haar wang strelen om daarna haar kin op te tillen, zijn lippen zacht op de hare en bijna automatisch beantwoordde ze zijn zoen, gaf zich eraan over en opende haar lippen voor zijn tong terwijl zijn handen haar dichter tegen hem trokken. Tongzoenend betasten zijn handen haar ronde billen, slechts de omstanders voorkomen dat hij onder haar rokje voelt. Ze hijgt lichtje als hij in haar oor fluistert “ga je mee, we zijn vlakbij mijn hotel”, zonder enige aarzeling knikt ze, dit was niet de bedoeling geweest maar ze was opgewonden en verlangde naar hem. Ze voelde zijn lippen weer op de hare en nam haar toen bij de hand en liepen naar het hotel. Tijdens de korte wandeling sloeg hij zijn arm om haar, ze voelde zijn krachtige greep op haar, ze merkte hoe haar slipje natter en natter werd, ze had geen voorspel nodig om hem soepel te ontvangen en vroeg zich af of hij en anderen haar opwinding zouden opmerken zoals een reu een loops teefje rook. De kamerdeur sloeg dicht en hij trok haar dicht tegen zich aan, drukte zijn lippen op de hare en zijn handen gleden over haar lichaam. Als vanzelf sloeg ze haar armen om hem heen, zo dicht tegen hem aan voelde ze zijn spieren, een sportman dacht ze. Zijn handen gleden over haar rug, onder haar en omvatten haar billen en trekken haar onderlichaam tegen het zijne, onmiskenbaar voelt ze zijn opwinding al kan ze nog niet inschatten hoe groot hij is.

Zijn handen vinden de sluiting van haar rok, het knoopje en de rits gaan los en haar rokje valt rond haar enkels en zijn sterke handen masseren haar volle billen. Zelf heeft ze de knoopjes van zijn overhemd losgemaakt, haar slanke vingers glijden over zijn borst en buik, ze heeft zich niet vergist hij is gespierd en het zwart krullende borsthaar is niet overdreven aanwezig maar lekker mannelijk. Hij heeft ondertussen haar vest en truitje uitgetrokken als haar vingers de knoop van zijn broek losmaken als ze zijn vingers voelt bij haar slipje. Ze verlangt naar hem, zijn gewicht op haar, hem in haar genietend van zijn kracht en lust die hij bevredigd op haar lichaam maar nu wil ze eerst iets anders en zakt door haar knieën en trekt de rits van zijn broek naar beneden en vervolgens de broek zelf. Ze kijkt tegen een zwarte slip aan, strakgespannen door de inhoud, haar slanke vingers haakten achter het elastiek en trokken de slip rustig omlaag. Het valt haar gelijk op dat hij egaal gebruind is, een naakt zonaanbidder denkt ze, zijn stijve lul wijst naar haar, niet overdreven lang maar lekker dik en ontblootte eikel en een bescheiden hoeveelheid zwart krullend schaamhaar. Verlekkerd keek ze ernaar, neuken was heerlijk maar een man pijpen, zijn zaad proeven en slikken deed ze eigenlijk nog liever en zonder aarzelen opende ze haar lippen en zoog de eikel naar binnen. Ze genoot altijd van de eerste smaak, intenser dan later, ze hoorde dat hij genoot van haar tong die over zijn eikel gleed, haar slanke vingers omvatten zijn schacht en de anderen vonden zijn ballen. Zijn handen pakten haar hoofd, ze kreeg niet meer de kans hem te laten gaan, iets wat zij absoluut ook niet wilde, zuigend, likkend en met haar vingers masserend en strelend wilde ze hem verwennen en haar beloning in ontvangst nemen.

Ze had hem nog niet aangekeken maar aan zijn geluiden en zijn reacties wist ze dat zijn hoogtepunt niet ver meer weg was, ze deed nog even extra haar best en hoorde hem kreunen en zijn lul schokte, de eerste golf zaad spoot in haar mond, ze genoot van het warme, slijmerige ietwat bittere goedje in haar mond. Er volgden nog drie golven en even speelde ze ermee in haar mond voordat ze het doorslikte, hij kreunde toe haar vingers de laatste druppels zaad naar haar mond duwde en ze zijn eikel schoon likte. Zacht bleef ze aan de gevoelige eikel likken en zuigen en voelde hem langzaam verslappen, hij vond het ook genoeg en ze voelde hoe zijn handen haar onder haar oksel pakten en optilden, hij trok haar dicht tegen zich aan, zoende haar en ze opende haar lippen voor zijn tong.

Niet veel later lagen haar bh en slip in de hoek van de kamer en zij samen op bed, hij had haar ruggelings op het bed geduwd, duidelijk makend dat hij nu de leiding had. Zijn sterke handen gleden over haar lichaam, subtiel haar plagend en opwindend soms rillend van genot, haar harde gevoelige tepels werden gelikt, er werd aan gezogen en ze werden geknepen terwijl hij kussend naar beneden gleed en haar benen spreidde. Zijn vingers gleden door haar getrimde driehoekje, wat ze zelf zo vrouwelijk vond, om tussen haar wijkende lipjes te glijden. Haar eigen handen verwende haar borsten, zijn vingers in haar en zijn tong speelde met haar klitje en likte haar sappen terwijl ze haar ogen sloot van genot, voor haar mocht dit eeuwig zo doorgaan maar plotseling stopte hij.

Voor ze ogen open kon doen voelde ze hem, zijn gewicht op haar, het gekriebel van zijn borsthaar terwijl hij langzaam kussend omhoog kwam. Uitnodigend sloeg ze haar armen om zijn nek “neem mij” fluisterde ze “ik wil je in mij voelen”. Zijn lippen op de hare en tongen die met elkaar speelden was het gevolg, zacht voelde ze zijn eikel tegen haar aan stoten, zoekend naar zijn doel en met een ferme stoot drong hij diep in haar glibberige strakke gleufje, ze kreunde en haar gelakte nagels drongen in zijn rug terwijl hij met een krachtige stoot dieper in haar drong. Ze trok haar benen verder op en haakte ze achter zijn rug en voelde hoe hij dieper in haar drong, nu begon hij haar te neuken, krachtige stoten deden haar lichaam schudden en op de achtergrond hoorde ze het gepiep en gekraak van het bed.

Hij zoende haar en streelde haar gezicht maar ging duidelijk verder voor zijn eigen genot, Steffie kon het niet schelen ze genoot van zijn kracht, het gekriebel van zijn borsthaar op haar gevoelige huid en hield hem vast zodat hij niet uit haar kon alsof hij dat zou willen. Steffie zag de lust in zijn ogen, de drang om haar als zijn bezit te markeren met zijn zaad, zijn bewegingen waren gehaast en ze wist dat het niet meer lang zou duren maar ze voelde hem niet klaarkomen.

Haar lichaam schokte, haar grotje melkte zijn lul die sopte in haar drijfnatte grotje en haar armen en benen omklemde hem nog harder terwijl haar nagels diep in zijn rug klauwde. Voor hem werd het nu ook teveel, voor een laatste keer stootte hij diep in haar gevoelige en schokkende lichaam, diep in haar schokte zijn harde lul en golf na golf sperma vulde haar. Hij leunde zwaar op haar, aan het uithijgen van zijn orgasme nog in zijn eigen wereld toen zij alweer bij haar positieven kwam, ze genoot het was alweer zo’n tijd geleden. Zachtjes streelde ze zijn rug en voelde zijn lul zachtjes in haar bewegen en hij kreunde zacht, “je bent zo goed geweest” fluisterde ze in zijn oor al wist ze niet of het tot hem doordrong.

Hij liep even naar de badkamer, onwillekeurig bekeek ze hem, hoewel hij duidelijk ouder was bewonderde ze zijn lichaam, ze hield van gespierde mannen maar zag zelden oudere mannen die haar opgewonden, hij was de uitzondering, iets waar haar vriendje niets van hoefde te weten. Hij was voor zijn werk naar het buitenland, 7 weken geleden had ze hem voor het laatst in haar gevoeld, zij had ook haar behoeftes die bevredigd moeten worden en haar vingers en dildo hadden ook zo hun grenzen. Teruglopend naar het bed bewonderde ze zijn gespierde lichaam, als ze had moeten schatten had ze hem jonger geschat, zijn slurfje bungelde slap en gerimpeld, niet het fraaiste aan een man als hij zo slap is bedacht ze maar heerlijk als hij hard is en daar zou zij wel weer voor zorgen. Zodra hij in de buurt was stak ze haar arm uit en haar vingers grepen zijn slurfje en trokken hem naar haar toe en zoog hem tussen haar lippen, de smaak was nu anders, sperma vermengd met haar eigen geil en de ziltige smaak toen ze nog een druppel urine uit hem zoog.

Verbaast was ze dat hij al weer snel harder werd, bij haar vriendjes had ze dat wel eens meegemaakt maar dacht dat het bij oudere mannen toch wel langzamer zou gaan. Langzaam bleef ze hem pijpen en speelde met zijn zak met grote ballen tot ze hem uit haar mond liet glippen en haar hand tegen zijn borst plaatste “liggen jij” klonk het hees, met zijn vingers had hij haar gleufje en borsten verwend en borsten waren duidelijk zijn ding besefte ze. Ze hing boven hem, gespreide benen en met één hand steunend op zijn borst, zijn handen vonden opnieuw haar borsten en speelden met haar harde tepels, haar andere hand richtte zijn paal op haar gleufje. Ze lekte, een druppel van haar eigen geil vermengd met zaad viel op zijn eikel terwijl ze zich liet zakken. Ze voelde hoe zijn eikel haar schaamlippen spreidde en er tussen drong, de andere hand plaatste ze nu ook op zijn borst en met haar ogen dicht genietend van het moment liet ze zich zakken en drong zijn harde paal dieper in haar.

Langzaam begon ze te bewegen.

Ze genoot van de kleine bewegingen in haar, hoe hij haar vulde, op en neer, op en neer langzaam maar zeker terwijl haar grote borsten kneedde en haar gevoelig harde tepels tussen zijn vingers rolde, op en neer, op en neer. Hij kreunde zacht, hij genoot maar het tempo was tergend langzaam en zijn handen gleden naar haar heupen, hij probeerde het tempo te bepalen maar zij hield plotseling stil en boog voorover. Ze drukt haar borsten tegen zijn borst, zijn handen omvatten haar billen, “net bepaalde jij het tempo, nu ik” fluistert ze “of wil jij het anders” en kijkt hem uitdagend aan. Ze merkt te laat dat hij zijn spieren spant en haar omgooit, hij ligt nu boven zijn harde lul heeft haar niet verlaten “nu bepaal ik het tempo” fluistert hij en hij kijkt haar strak aan als hij iets terugtrekt en hard en diep in haar stoot en ze sluit haar ogen. Hij blijft stil op haar liggen “kijk mij aan teefje, kijk hoe ik geniet van jou geile lijfje” fluistert hij en stoot één keer stevig in haar “zie het genot op mijn gezicht als ik mijn zaad diep in jou grotje pomp” en ze opent haar ogen en kijkt hem aan. Stiekem genoot ze van zijn dominantie, ze had hem bewust uitgedaagd, geplaagd en nu, nu zou hij voor zijn genot gaan, haar hard en stevig nemen om zijn genot te bevredigen en zij zou ervan genieten. Hij deed precies wat ze had verwacht, met harde diepe stoten nam hij haar, haar lichaam schudde onder zijn kracht, het bed piepte en kraakte terwijl de eerste zweetdruppels op zijn voorhoofd verschenen, al twee keer was hij klaargekomen en nu, nu koste het duidelijk meer moeite iets wat zij helemaal niet erg vond.

Ze zag de eerste druppel aankomen en stak haar tong uit om hem op te vangen, zijn zout ontstaan door zijn lust en genot voor haar. Haar handen gleden naar zijn billen, ze kromde haar vingers van genot en voelde hoe zijn spieren bij elke stoot zich spanden, “geef mij wat ik wil, kom in mij” klonk het hees. Ze wist dat hij niet ver meer af was van zijn hoogte punt en moedigde hem nogmaals aan “kom in mij en maak mij de jouwe”. Ze kon een kreun niet onderdrukken, hij drong diep in haar en voelde zijn lichaam spannen en haar nagels gleden over zijn rug “geef mij wat ik wil!”

Ze voelde hoe zijn lul zich diep in haar schokte en zijn zaad vulde haar.

Samen staan ze onder de douche, genietend van het warme water en elkaar, zoenend en strelend na een heerlijke opwindende middag. Steffie had nooit gedacht dit te doen, een ontmoeting met een oudere man en nog dezelfde middag bij hem in bed te eindigen maar ze had er zeker geen spijt van terwijl ze zijn sterke handen voelt die haar nek en schouders een massage geven en vervolgens haar rug wassen. Zijn handen glijden over haar heupen en buik en omsluiten haar grote borsten, zijn vingers knijpen speels in haar gezwollen tepels als ze tegen haar billen een bekend iets voelt. Zijn harde lul nestelt zich tussen haar billen als hij haar dichter tegen zich aan trekt, het verbaast haar dat hij nog een keer kan na zo’n middag, niet dat zij klaagt.

Haar slanke vingers omklemmen de douchestang en ze duwt haar billen uitnodigend naar achteren en ze merkt dat hij iets door de knieën gaat en zijn gezwollen eikel zich tussen haar schaamlippen nestelt en in haar glibberige grotje glijdt. Zijne ene hand voelt ze tussen haar benen, de andere op haar borst spelend met de verschillende genotsknopjes en zijn lippen in haar nek terwijl het warme water over haar lichaam stroomt, “heerlijk” fluistert ze terwijl hij zachtjes dieper in haar dringt.

In de trein naar huis overdenkt Steffie de dag, ze voelt het kruis van haar slipje weer nat worden, dit keer niet door haar eigen opwinding maar zijn zaad wat uit haar lekt als bewijs en herinnering van wat ze vanmiddag gedaan heeft. Plotseling trek ze wit weg en grijpt in haar tasje naar haar agenda en slaat deze open, ze herinnerd zich de antibioticakuur voor de keelontsteking die ze nog niet zolang geleden had en de waarschuwing die de huisarts erbij had gegeven over de pil. Ze had hem ontmoet en zijn zaad lekte uit haar maar eigenlijk wist ze niets van hem en misschien...

Sexparkeerplaatsen langs de Nederlandse snelwegen en carpoolstroken.  Impotentie? Stimuleer de erectie lengte en hardheid!  keiharde erectie door erectiecapsules veilig online kopen  
Ik doe wat jij wil!
Broer neukt zus onder dwang.
Lul in haar bek en zuigen vuil kreng!
geilesloerie.nl

Tiener krijgt een geile sandwich
Met lange halen vullen ze haar kut en kont vol pik!
dubbelepenetratie.be

Extreme gay porno!
Gevonden op de gay site, een gayslaaf die uitgewoond en gepijnigd wil worden.
xtremegayrape.nl

Tieners neuken erop los!
Een feestje eindigt in een flinke neukpartij, tieners vullen hun strakke kutjes.
17plus.net

De Droom Van Elke Man
Mag mijn vriendin ook meedoen? TUURLIJK! Heerlijk trio met twee geile meiden. Lekker neuken en je ballen laten likken tegelijk!
triosexfilms.nl

Zeer Jonge Shemales. ILLEGAAL?
Dit is bloedje geil, Deze shemales zitten net in de verander fase en ze zien er nog superpril uit met die heerlijk kleine borsten. Zou jij niet een keer het bed willen delen
trannyzone.nl

Oma`s gaan taboes over!
De geile oma Els gaat naar een gigolo avond in de parenclub. Niemand mag het weten maar hier wil ze zich eens fllink laten uitwonen door knappe jonge mannen.
omaextreme.nl

Ben je lekker klaargekomen mam?
Heerlijk op deze geile negerpik, jij bakt er namelijk niks van!
cuckboy.nl

Tot je ballen diep in de stront.
Met lange diepe halen neuken in de krapste poepgaatjes, dat is waar het allemaal om draait. Ram je harde pik er maar in!
anaalkanaal.com

Jonge vrouwen verkracht!
Dit zijn de meest bizarre rapesexfilms ooit! Deze mannen hebben geen genade met hun slachtoffers.
gedwongenseks.nl

Oma`s kut - komkommer salade!
Met gemak glijdt een komkommer oma\'s kutje in, kom je proeven?
groentehoertjes.nl

Slaven gestraft en vernederd!
Deze meester kent geen genade! Onderdanige slaven zuigen zijn harde pik!
xtremefetish.nl

De Mooiste Gayboys Nu In HD!
Wil je er bovenop zitten en alles tot in de details kunnen bekijken. Dat kan vanaf nu in FULL HD. Gayfilms vol jonge knullen en gay tieners laten zich lekker anaal neuken en volspuiten met sperma.
hdhomo.nl

Je kunt onmogelijk vluchten!
Deze meesteres gaat tot het uiterste met je!
hd-extreem.nl

Lak, leer En Lekkere Wijven!
Leef je uit in onze sexkelder met gewillige sexslaven die doen wat jij wilt!
kinkysm.nl