Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Wil je met me neuken?

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Een lul zo hard als staal!

Zou je een Moeder neuken?

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Veilig een keiharde erectie

Snel sexcontact met mij!

In de tuin met de buren
Categorie: buitensex | dinsdag 31 mei 2016

Het was al weken erg warm, ruim boven de 30 graden. In ons huis is het meestal heerlijk koel maar na een paar weken met deze hitte waren er weinig plekken met verkoeling. We hadden in de tuin een zwembad neergezet waar we veel inzaten. Het zwembad stond op een beschutte plek, het was het enige plekje in de tuin waar je ongezien naakt kon zijn. Zoals gezegd zaten we daar vaak, maar om de hele dag in het water te zitten is ook niet alles. Met een paar parasols hadden we een plek gemaakt waar we ook naakt konden zitten zonder gezien te worden, dachten we. Het was al twee uur en het wilde maar niet af koelen. Naakt stapten we uit bed en het voorstel van mijn vrouw om buiten in de tuin nog een wijntje te drinken sprak me direct aan. Ze ging direct naar buiten en in het zicht van de tuinverlichting zag ik dat ze met haar kutje zat te spelen.

Geile afspraakjes

Ja, dan gaan de hormonen opspelen en in no-time liep ik met een stijve paal. Ook al zijn we al heel veel jaren samen, ik geniet nog altijd van mijn vrouw. Toen ik naar buiten liep met de wijn was mijn lul al weer in rustig vaarwater. Ik ging tegenover haar zitten en had mooi uitzicht. Ze spreidde haar benen zo ver ze kon, tot haar kutje lichtjes opensprong. Al snel begon mijn snikkel te groeien en ik zag haar kutje openbloeien. Zonder ik het besefte was ik met mijn snikkel aan het spelen en begon zij met haar spleetje te spelen. Ze lachte en zei, ik wist wel datje geil zou worden en stond op. Tergend langzaam begon ze me te pijpen. Ze likte langs mijn ballen en lul en nam mijn lul in haar mond. Haar tanden liet ze langs mijn eikel glijden. Ik voelde hoe haar vingers langs mijn ballen gleden en langzaam in mijn bilspleet naar mijn anus gingen.

Ze maakte met wat spuug mijn sterretje nat en ik voelde haar vingers een voor een in mijn kont verdwijnen. Ondertussen pijpte ze door. Terwijl ik genoot zag ik bij de buren de gordijnen iets bewegen, we werden bekeken vermoedde ik maar het was zo lekker dat ik besloot niets te zeggen. Het moet ook een prachtig gezicht geweest zijn, mijn vrouw was mij aan het verwennen en terwijl ze naakt voorover gebogen stond moesten de buren wel een geweldig uitzicht hebben gehad op haar kont en drijfnatte kut. Toen ze merkte dat ik bijna klaar kwam stopte ze en ging in de stoel naast me zitten, ik stond nu op en likte haar heerlijke kut. Ik proefde haar geile sappen die rijkelijk vloeiden en ging door toen ik merkte dat ze steeds wilder begon te bewegen en ik haar ademhaling hoorde versnellen.

Ze stootte met haar onderlijf naar voren en mijn tong verdween diep in haar kut. Met een luidde schreeuw kwam ze klaar. Ik ging staan en zei haar dat ze vermoedelijk was bekeken. Ze lachte en zwaaide richting het slaapkamerraam. Ik schonk nog een paar wijntjes in, pakte de laptop en zocht een geile seksfilm, uiteraard met buitensex. Het was een leuke film waar buren met elkaar seks hadden in de tuin. Het geluid van het kreunen maakte ons extra geil. Ik meende nu ook geluiden te horen bij de buren in de tuin en ook mijn vrouw had het gehoord. Ze kneep even in mijn lul en fluisterde, het gaat nog leuk worden.

Opeens hoorden we een geluid achter in onze tuin.

Het waren de buren, die stonden te gluren. Onze buren waren een stuk jonger dan wij en we kwamen regelmatig bij elkaar. Het was een leuk koppel dat er vaak uitdagend bijliep en ook over hun seksleven vrij sprak. Afgezien daarvan was er nog nooit wat gebeurt. Ik stond op en liep langs de andere kant zodat ik achter ze kwam, het leek net of ik wat te drinken was gaan halen. Ik zag ze staan, bijna naakt en genoot er al van ze verrassen. Ik legde mijn hand op haar billen en ze keek me verschrikt aan. Ik had snel door dat het jonge paar zich ook aan het amuseren was en vroeg om ons tuintje binnen te komen. Ze volgden mij tot aan het terras, en mijn vrouw was zich ondertussen wat aan het verwennen om de verrassing compleet te maken.

De buurvrouw was een heerlijke vrouw en haar borsten waren helemaal ontbloot. Ze had alleen een string aan waarvan het touwtje tussen haar schaamlippen zat. De buurman droeg een kort broekje waarin je duidelijk zijn stijve snikkel zag staan. Terwijl ze bij mijn vrouw stonden trok ze zijn broekje van boven open. Zijn snikkel schoof naar boven en met zijn allen keken we naar zijn gezwollen ding. Zij bracht toen zijn lul naar haar mond en begon eraan te zuigen. De buurvrouw bleef ook niet bij de pakken zitten en zocht mijn jongeheer. Al snel hoorde ik de buurman kreunen van genot. Ik ging een paar glazen bijhalen en schonk die vol. De buren vertelden dat ze al weken ons bekeken hadden en menig nummertje hadden gemaakt als wij dachten onbespied in de tuin te kunnen geilen. We zaten geil tegenover elkaar en konden nauwelijks van elkaar blijven.

Mijn vrouw zat naast de buurman en streelde zijn bovenbeen, terwijl ze hem zoende. Hierbij telkens haar hand naar boven bewegend, ze stond op boog naar voren en nam zijn erectie in haar hand en bewoog dieper. Ze nam de hard geworden penis in haar mond en gleed eroverheen, langzaam op en neer , onderwijl zijn voorhuid meebewegend.

Ook de buurvrouw bewoog zich naar mijn erectie en gleed met haar mond langzaam op en neer. Mijn hand streelde haar dijbeen van achteren en streelde langs haar vagina. Mijn andere hand gleed neer haar rechterborst. Haar tepels waren stijf en stonden strak . Ze hield op met pijpen en zoende me. We tongzoenden en bevoelden elkaar. Even stopten we en lagen al strelend naast elkaar, waarbij zij mijn voorhuid zacht over mijn erectie bewoog en mijn wijs- en middelvinger in haar vagina, langs haar clitoris bewegend, keken naar mijn vrouw en haar man.

Mijn vrouw lag met gespreide benen op de buurman.

Nog net zagen we hoe zij de penis bij haar naar binnen geleidde en haar daarna zagen bewegen om het juiste ritme te krijgen. Zij zat met haar rug naar de man, steunend met haar armen op de tuinbank. Langzaam kwam het ritme van de man en van mijn vrouw met elkaar overeen en we zagen de penis van hem glijden in haar vagina. Mijn vrouw is geschoren en konden het neuken goed zien. Zij leunde wat naar achteren, waardoor er goed zicht was op haar vagina en zijn penis. De buurman streelde en bewoog met zijn vrije hand in cirkelende bewegingen haar clitoris, wat haar hoorbaar opwond. De neukgeluiden lieten horen dat mijn vrouw erg nat was. Voor het eerst zag ik hoe mijn vrouw met een ander vrijde en neukte. En hoe zij hierin opging, vrij en haar gevoel volgend. Het was erg geil dit te zien en wond mij op.

Ik bewoog mij naar de buurvrouw en trok haar op mijn lichaam, waarbij haar vagina boven mijn gezicht kwam en zij mijn penis in haar mond nam. Dit standje liet de buurvrouw en mij de gelegenheid elkaar te proeven, onderwijl kijkend naar haar man en mijn vrouw. Zij keken naar ons en kennelijk liet hen dat niet onberoerd, want mijn vrouw stopte met hun standje en nam ons standje aan. Dit duurde maar even, want zij knielde op de grond, bracht haar kont omhoog en wilde verder neuken. De buurvrouw liet zich ook van de bank glijden en ging voor mijn vrouw liggen, met de benen gespreid, zodat mijn vrouw haar kon likken terwijl mijn vrouw werd geneukt. Ik knielde boven de buurvrouw en zij pijpte mij, terwijl ik mijn vrouw haar borsten kneed en de vrouw haar clitoris stimuleerde.

Mijn vrouw draaide zich op haar rug en legde haar benen in de nek van de man. De buurvrouw knielde en bracht haar billen omhoog en spreidde licht haar benen en liet haar bovenlichaam zakken op de vloer, zodat ik haar van achteren kon neuken. Mijn penis vond moeiteloos haar vagina en gleed naar binnen. We vonden al gauw ons ritme en ik kon haar billen, borsten en clitoris in dit standje goed strelen. Zo kwamen we heerlijk klaar. Om te zien hoe je vrouw geniet van seks met een ander en hoe zij ervaart hoe ik geniet van seks met een ander, was voor ons een hele mooie en opwindende ervaring.

We bleven naakt en ik haalde wat sterkers binnen. De whisky maakte iedereen nog wat losser en toen mijn vrouw haar vingers in mijn kont stak toen ik haar glas vulde, kwam ook de buurvrouw naar me toe. Ik wilde dat altijd al zo graag doen maar mijn man vindt dat niets. Ik stak mijn vingers ook in haar kot en zag de lul van de buurman verstijven. Mijn vrouw ging naar hem en streelde zijn lul. Met haar andere hand ging ze verder en stak ook een vinger in zijn kont, hij schrok eerst maar al snel kon ze zelfs een tweede en derde vinger naar binnen werken en ik zag dat hij genoot. Zelf genoot ik ook, mijn lul gleed als vanzelf bij de buurvrouw naar binnen en ik voelde mijn vingers die in haar kont zaten langs mijn lul gaan.

Mijn vrouw wenkte de buurvrouw, ze lieten ons achter en gingen naar binnen. Ze bespraken wat en kwamen weer naar buiten. Ze namen ons mee naar de tuin van de buren. Deze tuin had helemaal geen beschutting zodat we wel vanuit tien huizen konden worden gezien. Alle tuinkussen werden op de grond gelegd en ze gaven een geweldige lesbische show.

Mijn vrouw is vol overgave aan het beffen!

De buurvrouw kreunt het uit en komt na een paar minuten lekker klaar. Dan worden de rollen omgedraaid en krijgt min vrouw de behandeling die zij net heeft gegeven. Na een tijdje besluiten de dames in een lesbische 69 te gaan liggen. Bij dit beeld kan ik mij niet meer inhouden en de eerste lading sperma schiet uit mijn harde pik maar mijn pik blijft harden ook mijn buurman zie ik een keiharde lul. Ik zie de vrouw iets pakken, ze had schijnt dat meegenomen te hebben, het is de voorbind lul waarmee zij mij ook weleens verwent. Ze bind hem voor en gaat op haar rug liggen. Ik zie de buurvrouw in omgekeerde amazone op haar klimmen zodat ik haar in vol ornaat kan zien wippen op de dildo. Haar grote borsten deinen flink op en neer.

De dames rusten eventjes uit en nemen een tweede glaasje whisky. Daarna begint mijn buurvrouw te beffen en doet de dildo bij haar voor. Mijn vrouw gaat met haar gezicht naar ons op haar knieλn zitten en de buurvrouw neemt haar lekker hard op z'n hondjes en geeft mijn vrouw haar ook tikken op de billen. Heerlijk komen de vrouwen klaar. Ze komt achter me staan en schuift langzaam de dildo in mijn kont, terwijl de buurvrouw met een tweede dildo haar man neukt. Ze ruilen ven positie en nu neukt de buurvrouw me terwijl ze met mijn lul speelt. Bloedgeil worden we de buurman en ik als ze plots stoppen. Mijn vrouw zegt het is tijd voor een grand finale en ik kijk verbaast.

De buurman ik moeten gaan liggen in standje 69. Mijn vrouw zegt me de buurman te gaan pijpen terwijl de buurvrouw hetzelfde tegen haar man zegt. Ik voel hoe de buurvrouw de dildo weer in mijn kont schuift samen met mijn vrouw neuken ze ons. Ze duwen onze lullen naar voren in elkaars monden en al snel voel ik de buurman naar een hoogtepunt gaan. Hij pijpt me heerlijk en ook ik kom klaar. We slikken elkaars geil door en horen de vrouwen ook klaar komen. Terwijl ik op kijk zie ik diverse gordijnen bewegen. Ik bedenk me dat het volgende buurtfeest er vast anders uit gaat zien.

Impotentie? Stimuleer de erectie lengte en hardheid!  Geile Negerinnen Zoeken een Sexdate!  keiharde erectie door erectiecapsules veilig online kopen  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm