Veilig een keiharde erectie

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Snel sexcontact met mij!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Wil je met me neuken?

Zou je een Moeder neuken?

Een lul zo hard als staal!

Verrassing voor mijn verjaardag
Categorie: anaal | donderdag 28 juli 2016

Mijn naam is Lola, 25 lentes jong, mooie c cup, lekker kaal geschoren en doorgaans nat kutje en volgens mijn vriend de mooiste billen die er bestaan. Samen genieten we van de heerlijkste sex die ik mij kan voorstellen, speel ik vaak met mijn heerlijke natte kutje en fantaseer ik er, en soms samen, heerlijk op los. Mijn verhaal begint vlak voor mijn verjaardag.. Na het delen van een van onze vele geile fantasieλn die ik soms met hem deelde en vaak eindigen met mijn mondje, kutje of kontje vol met zaad, had mijn vriend verteld dat hij een verrassing voor mijn verjaardag had. Nieuwsgierig als ik ben probeerde ik te vissen wat het zou kunnen zijn. Ik zou toch nog even moeten wachten, maar hij kon wel vertellen dat het iets spannend zou worden waar ik vast van zou genieten. Hmmm, mijn kutje werd als nat bij de gedachte.

Geile afspraakjes

De dagen vlogen voorbij tot mijn vriend een briefje had achter gelaten terwijl hij even boodschappen was gaan doen met daarop de tekst 'scheer je kutje maar lekker glad vandaag en ik kom je over een half uurtje ophalen' Mijn hart bonkte in mijn keel, kreeg het spontaan warm van de spanning. Tegelijkertijd kreeg ik een kriebel in mijn kutje en voelde even hoe nat ik was. Nat! Terwijl ik even stond te dagdromen over wat de verrassing zou zijn, besefte ik dat ik snel moest gaan douchen om niet te laat te komen. Ontdeed mijn van mijn kleding en stapte snel onder de warme douche. Zeepte mijn lichaam in en gleed met het scheermesje langs de contouren van mijn lichaam om bij mijn kutje te eindigen. Terwijl ik mijn poesje inzeepte met scheerschuim, kon ik het niet laten met mijn vinger over mijn clitje te wrijven. Eerst zacht. Steeds iets harder naarmate tot ik heerlijk klaar kwam. Stapte onder de douche vandaan en oliede mij m'n lichaam in met een lekker ruikende olie.

Voor ik er erg in had stond ik mijzelf weer heerlijk op te geilen. ik hoorde mijn vriend thuiskomen. Trok snel wat aan en liep naar hem toe om het te begroeten met een lekker kus. Met onze tongen in elkaar verstrengeld gleden zijn handen over mijn lichaam. Heerlijk zoals hij dat doet. Hij kon het niet laten even met zijn handen te voelen of mijn kutje lekker glad geschoren was. Terwijl hij met zijn hand mijn slipje in gleed voelde hoe nat mijn kutje was om zonder iets te zeggen zijn vingers even naar binnen lied glijden en daarna zijn vingers af te likken 'hmm, wat smaak en ruik je toch weer heerlijk..'. 'Kom, we moeten nog wat doen voor je verrassing er is'. Wat dan, dacht ik?! Ik werd inmiddels wel wat onrustig van nieuwsgierigheid. 'Even geduld nog lieverd, je gaat het zeker leuk en vast lekker vinden'. Zucht, hij gaat het echt niet vertellen.

Aangekomen in de stad stopte we bij een wellness. 'Is dit mijn verrassing?!' Vroeg ik een beetje teleurgesteld. Niet dat het niet lekker of fijn is, maar had gehoopt op iets spannenders dan een wellness. 'Misschien' zegt mijn vriend. Wederom zucht, weet ik nog niets. 'Kom nou maar en ontspan gewoon lekker, de verrassing komt vanzelf'. Binnen aangekomen bleek er een afspraak voor mij te zijn gemaakt om gemasseerd te worden. Na een paar minuten wachten werd ik opgehaald door een grote goed uitziende man en zei mijn vriend gedag. Terwijl hij mij een kus gaf fluisterde hij in mijn oor 'geniet maar lekker sexy..' Aangekomen in de massageruimte rook het heerlijk en stond er een rustgevend muziekje op. Ik werd gevraagd mij uit te kleden in het kleedhokje, en op mijn buik op de tafel te gaan liggen met mijn gezicht in de uitsparing van de tafel plaats te nemen. De masseur zou zo bij mij komen.

Ik ontdeed mij van mijn kleding en ging liggen zoals gevraagd. Door de heerlijke geuren en rustige muziek lag ik half weg te dommelen toen ik de deur van de kamer open hoorde gaan. Ik zag niet wie er binnen kwam dus sloot mijn ogen weer en wachtte rustig af. Zonder iets te zeggen werd een handdoek over mijn billen gelegd en voelde ik kort daarna een warme vloeistof over mijn rug en benen druppelen. Heerlijk! Gevolgd door een paar stevige handen die de olie over mijn lichaam uitsmeerde. Zijn handen waren groot en kon bijna mijn kuiten geheel omsluiten met een hand. Daarna begon hij rustig de spieren in mijn schouders te masseren terwijl ik lag te genieten van deze heerlijke behandeling, gevolgd door mijn onderrug en armen. Na een tijdje zo gemasseerd te zijn begon ik weer langzaam weg te dommelen. Zo ontspannend. De massage ging van mijn benen tot aan mijn voeten.

Dit kriebelde een beetje waardoor ik een beetje ontwaakte maar nog steeds volledig ontspannend lag. Terwijl hij mijn benen verder masseerde kwam hij wel erg dicht in de buurt van de binnenkant van mijn dijen en dus ook kutje. Weer die kriebels. Steeds iets hoger. Ik verlegde mijn benen iets zodat hij er makkelijker bij kon. Langzaam gleden zijn handen iets hoger om net voor mijn kutje te stoppen. Mijn kutje stond inmiddels in brand zo nat als ik was, dat ik het zelfs zo liggend mijn lipjes voelde glibberen iedere keer dat hij mijn benen wat steviger vast pakte en de huid van mijn schaamlipjes een beetje mee bewoog. Vanuit zijn positie moest hij bijna volledig zicht hebben op mijn kutje en kontje.

Best wel een geil idee.

Zonder aankondiging werd de handdoek van mijn billen verwijderd. Wat volgens mij niet gebruikelijk is bij een massage, maar liet het maar gaan. Hij zal de hint dus wel begrepen hebben. Direct daarop gevolgd voelde ik nog meer van de warme olie over mijn billen druppelen en raakte dit ook mijn kontgaatje en kutje. Hij begon mijn billen heerlijk te masseren en was inmiddels verplaatst naar het hoofdeind van de massage tafel om zo vanaf mijn rug lange bewegingen naar beneden te kunnen maken en mijn billen door zijn grote handen te laten glijden. Ik opende mijn ogen om te kijken of ik kon zien wie mij aan het masseren was, maar met mijn gezicht in de uitsparing van de tafel, kon ik dus enkel naar benden kijken naar een witte broek en schoenen. Mijn ogen werden wat groter. Zag ik goed en tekende er een hele grote bobbel in de contouren van zijn vast harde lul door zijn broek? Hmmm, weer die geile gedachten of dit de verrassing zijn waar mijn vriend het over had?!?! Inmiddels bijna starend lag ik rustig te kijken of ik het goed zag en het niet de plooi van zijn broek was. Nee, dit was onmiskenbaar de contour van een grote harde lul!

Zijn handen masseerde ondertussen ongemoeid door en af en toe gleden zijn vingers steeds meer over mijn billen en vluchtig over mijn kontgaatje met de lekkere warme olie. De massage begon zich langzamerhand steeds meer richting mijn kontje te begeven tot op het punt dat zijn vingers enkel mijn billen en kontgaatje nog masseerde. Ik begon licht te kreunen en sloot mijn ogen terwijl ik met mijn kontje mee begon te bewegen met het ritme van zijn handen met als gevolg dat een van zijn vingers glibberig van de olie, een klein stukje mijn strakke kontje in gleed. Ik begon steeds harder te hijgen terwijl zijn vinger steeds ietsjes dieper naar binnen gleed. Langzaam vingerde hij mijn strakke kontgaatje door zijn vinger in een rustig tempo in en uit mijn anus te laten glijden terwijl ik zacht kreunde en met mijn heupen in tegengestelde richting bewoog in een heerlijk ritme.

Na enige tijd zo heerlijk gevingerd te zijn droop het vocht uit mijn kutje op de tafel zo nat als ik was. Langzaam voerde hij het tempo op terwijl zijn vinger steeds makkelijker in en uit bewoog. Hij haalde zijn vinger uit mijn kontje en voelde nog wat warme olie over mijn billen. Doordat hij mijn kontje zo lekker had gevingerd was deze een beetje opgerekt en gleed de olie ook een beetje naar binnen. Een heerlijk en vooral ook geil gevoel wetende dat hij dus zou moeten zien dat mijn kontgaatje een stukje open was gaan staan van zijn gevinger. Na de warme olie pakte hij mijn billen vast en masseerde de olie heerlijk uit, mijn kontgaatje zeker niet over slaande. Zijn vinger gleed weer heerlijk, en nu met veel meer gemak naar binnen, gevolgd door iets meer druk van een tweede vinger die hij probeerde naar binnen te duwen. Met een beetje meer druk op mijn kontgaatje met zijn twee vingers merkte hij dat het niet vanzelf ging. Hij verplaatste daarop zijn andere hand naar mijn natte kutje om over mijn clitje te wrijven en tegelijkertijd met zijn andere hand mijn kontje binnen te dringen.

Heerlijk hoe hij mijn beide genotsplekje bewerkte en kwam met veel gehijg en een luide kreun klaar. terwijl ik klaar kwam duwde hij zijn twee vingers in een keer in zijn geheel mijn kont in. Door het orgasme voelde dit heerlijk en begon nog harder te kreunen waardoor hij zich waarschijnlijk aangemoedigd voelde en mij nu met twee vingers in aardig tempo begon te vingeren en ik in een nog langer hijgend en kreunend orgasme bleef hangen! Nadat ik heerlijk klaar was gekomen opende ik mijn ogen een beetje om te kijken of zijn harde lul nog steeds goed zichtbaar was in zijn broek, maar maar in plaats daar van zag ik nu een hele grote en dikke zwarte lul door de opening van de massage tafel! Ik moest even slikken en werd tegelijkertijd nog geiler dan ik al was. Loom maar nog steeds onbeschrijfelijk geil van het orgasme van net, werd ik helemaal warm van binnen bij het aanzicht van deze enorme lul met even zo grootte eikel op een paar centimeter van mijn gezicht.

Door mijn gekreun van daarnet voelde hij zich waarschijnlijk aangemoedigd zijn lul langzaam dichterbij mijn mond te brengen. Gewillig opende ik mijn mond en stak mijn tong uit om over zijn eikel heen te likken en de druppel voorvocht op te likken met het puntje van mijn tong. Ik proefde de zilte smaak en voelde zijn glibberige voorvocht op mijn tong. Langzaam begon ik rondjes te draaien met mijn tong over zijn enorme eikel, om af en toe even zijn eikel naar binnen te sabbelen. Alsof ik al niet geil genoeg was van het heerlijke gevinger, leek het wel of mijn hele lichaam op ging in de geilheid van de heel situatie en de dikke lul in mijn mondje. Terwijl ik zijn heerlijke zwarte paal aan het likken was lag ik ongecontroleerd met mijn lichaam mee te bewegen wat hem weer aanleiding gaf zijn "massage" van daarnet voort te zetten. Met nog meer olie masseerde hij mijn lichaam terwijl ik hem pijpte en probeerde zoveel mogelijk van zijn grote paal naar binnen te krijgen.

Zijn handen gleden weer van mijn kontje en lekkende kutje, terug naar mijn kontje.

Eerst een vinger waarna snel de tweede vinger volgde en daarmee mijn kontje lekker vingeren en oprekken was. Terwijl ik nog steeds aan het pijpen was en hij met de bewegingen van mijn hoofd aan het mee bewegen was, neukte hij mijn mondje in rustig tempo. Ik voelde ik zijn eikel steeds verder opzwellen en het voorvocht bedekte nu zijn hele lul tezamen met mijn speeksel. Het droop letterlijk langs mijn lippen mee naar buiten bij iedere uitgaande beweging van zijn lul. Zonder verdere aanleiding spoot hij met kracht mijn mond vol met heerlijk warm sperma. Straal na straal belande in mijn mond en keel terwijl ik door bleef likken over zijn eikel. Geil! Zelfs na een paar keer slikken kon ik niet voorkomen dat zijn sperma lang zijn lul naar buiten gleed. Een super geil gezicht, zijn zwarte lul bedekt met sperma en speeksel, en nam zijn eikel weer lekker in mijn mond om door te pijpen. Zijn paal bleef onverminderd hard. Ondertussen ging hij lekker door met het vingeren van mijn kontje en gleden zijn vingers in een heerlijk tempo in mijn anus en zijn andere hand over mijn clitje.

Met zijn vingers in mijn kont liet hij zijn harde lul uit mijn mond glijden en liep hij naar de zijkant van de tafel, klom over mijn heen, haalde zijn vingers uit mijn kontje en voelde nog wat warme olie over mijn kont en anus. Hij zette zijn eikel tegen mijn kontgaatje en gaf langzaam druk. Zijn eikel was zo groot dat ik moeite had met wat komen ging en zei hijgend dat zijn lul te groot was voor mijn strakke kontje. "geen probleem.." zei hij, "dan druk ik nog wat harder" en zonder iets tegen te kunnen spreken schoot zijn dikke eikel langs mijn sluitspier mijn kontje in. Ik kon een kreet van pijn niet onderdrukken en kreeg tegelijkertijd nog een golf van geiligheid door mijn heen. Mijn kreet van pijn werd gevolgd door een even zo luide kreun dat zijn grote zwarte paal een stuk mijn kontje in gleed.

Ik vroeg hem even stil te blijven zitten om mij even aan zijn enorme paal te laten wennen.

Na een paar tellen begon ik langzaam met met mijn kontje naar achteren te duwen om meer van zijn lul in ontvangst te kunnen nemen en begon een beetje te wennen aan de dikte van zijn enorme zwarte lul. Ik bleef bewegen en kon steeds verder naar achteren duwen tot ik zijn ballen tegen mijn kutje aan voelde wat voor hem het teken was mee te gaan stoten. Iedere keer als we beide bijna helemaal terug trokken, tot enkel zijn eikel nog in mijn kontje zat, voelde ik mijn leeg gevolgd door een wederzijdse stoot die mijn kont helemaal leek op te vullen. Ik kreunde en hijgde aan een stuk door van dit enorm geile gevoel alsof mijn kontje in de brand stond. In een rustig tempo neukte hij zo mijn kontje tot ik gewend was en alleen maar kon genieten. Zo geil door deze enorme zwarte paal geneukt te worden wetende dat hij een waanzinnig geil uitzicht zou hebben om mijn kontje en zijn dikke zwarte paal die er in en uit gleed.

Na een tijdje trok hij mij aan mijn heupen omhoog zodat mijn kont een stukje naar boven kwam, nog steeds met mijn hoofd en bovenlichaam tegen de kussens van de van de massagetafel zodat mijn kontje een beetje open zou staan. Door zijn enorme lul stond mijn kontje wat meer dan een klein beetje open voor mijn gevoel. Hij kwam achte mij zitten en zette zijn dikke eikel weer tegen mijn kontje aan om nu met een stoot tot aan zijn ballen in mijn kontje te duwen. Zonder enige pijn kon ik enkel nog maar kreunen van deze enorme dikke paal die mijn kontje en darmen geheel leken op te vullen. Nu haalde hij zijn lul er af en toe in zijn geheel even uit en gebood mij, mijn billen vast te pakken om mijn kontgaatje goed open te laten. Wat niet ging door de olie op mijn billen. In plaats daarvan kon ik enkel zijn lul vast pakken terwijl deze in en uit mijn kontje gleed. Hij maakt mijn billen een beetje droog met een doek zodat ik aan zijn opdracht kon voldoen. Ik lag dus met mijn hoofd op de tafel, mijn kontje om hoog, holle rug en met iedere hand een bil vast om deze van elkaar te trekken zodat hij goed naar mijn openstaande kontje kon kijken als resultaat van zijn enorme paal die mijn anus had opgerekt tot een punt waar ik zelf niet van wist dat ik het zou kunnen hebben.

Hij bleef mij op deze manier een tijdje neuken door zijn lul er iedere keer tot aan zijn ballen in te stoten en er weer geheel uit te trekken om te herhalen. Het voelde zo enorm geil dat iedere keer als hij met zijn ballen tegen mijn kutje aan kwam ik een orgasme voelde naderen. Hij merkte dit waarschijnlijk en voerde het tempo nu wat op en begon met kortere stoten, waarbij zijn ballen bijna constant tegen mijn kutje aan kwamen, lekker door te neuken. Op het moment dat ik begon te schokken en met een enorme luide kreun klaar kwam stootte hij diep in mij om met een schreeuw ook klaar te komen en zijn zaad diep in mijn kont te spuiten. Ik voelde de stralen sperma in mijn darmen spuiten terwijl zijn paal zowaar nog dikker leek te worden. Hij duwde mij door zijn gewicht terug naar beneden waardoor ik weer plat om de tafel lag nog met zijn enorme paal in mijn kontje. Ik lag nog na te schokken dat hij zijn lul uit mijn kontje voelde glijden en hij van mij af stapte.

Hij gaf nog een lik over mijn kontje en vertrok.

Ik werd wakker dat ik een koude rilling over mijn rug voelde. Ik was blijkbaar zo uitgeput dat ik in slaap was gevallen. Geen idee hoe lang ik daar had gelegen. Zou ik het gedroomd hebben? Ik voelde met mijn handen over mijn billen en mijn vingers gleden naar mijn kontgaatje welke nog open stond en glad was van de olie en zijn sperma. ik likte mijn vingers af en probeerde op te staan. een beetje wankel liep ik naar de douche om mij af te spoelen en in te zepen. Na deze wel verdiende douche heb ik mijn kleding aangetrokken en naar de wachtruimte gelopen waar mijn vriend zat. Ik plofte naast hem op de bank, nam een slok van zijn drinken en fluisterde geil in zijn oor "dank je wel voor deze geile verrassing en het laten uitkomen van een van mijn fantasieλn...!". Terwijl ik hem een tedere tongzoen gaf fluisterde mijn vriend in mijn oor "welke verrassing, dit was alleen de ontspanningsmassage, de echte verrassing is vanavond pas....."

Sexparkeerplaatsen langs de Nederlandse snelwegen en carpoolstroken.  Oude wijven zoeken een Sexdate!  Lelijke vrouwen zoeken een Sexdate!  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm