Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Wil je met me neuken?

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Snel sexcontact met mij!

Een lul zo hard als staal!

Veilig een keiharde erectie

Zou je een Moeder neuken?

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Lingerie kopen voor mijn moeder
Categorie: MILF | maandag 9 november 2015

Verboden incest films

Marco woonde op zijn tweeëntwintigste nog thuis samen met zijn moeder en zusje. Zijn vader was toen Marco zestien was, uit de kast gekomen, en had het gezin verlaten om zijn eigen toekomst in te gaan met zijn vriend. Met twee vrouwen in huis had Marco best wel een hoop intuïtie mee gekregen over het reilen en zeilen met vrouwen. Aan tafel werden er hoofdzakelijk vrouwen dingen besproken en Marco voelde zich er niet vervelend onder. Zijn zusje, Luna, was twee jaar jonger en had het figuur van hun moeder geërfd. Als je die twee samen de stad in zag gaan, waren het net twee zussen.

Marco had er geen moeite mee om vrouwen dingen voor zijn moeder of zijn zusje te kopen en haalde regelmatig maandverband, haarkleuring en ging hij ook bij de lingeriewinkel naar binnen, daar hij van lieverlee best wel wist welke maat slip, beha of nachtgewaad ze hadden. Verder verzorgde Marco zich wat beter, waarschijnlijk mede door het leven met twee vrouwen. Hij ging regelmatig naar de sportschool, trainde voor een kwart triatlon en liet zijn blonde haar regelmatig door een goede kapper kortwieken.

De dag kwam dat hun moeder jarig zou worden, en Marco wilde samen met Luna hun moeder eens een mooi setje lingerie geven. Patricia, zo heet hun moeder, ging de laatste tijd af en toe uit en had een afspraakje voor een etentje in het vooruitzicht. Luna had het echter heel druk met haar opleiding en had Marco gevraagd of hij iets kon regelen. Ze hadden op internet samen een setje uitgezocht wat hun toepasselijk leek en Marco had alleen maar goedkeurend geknikt als antwoord op Luna's vraag.

Marco liep op vrijdagavond rond kwart voor negen Hunkemöller in en keek onderzoekend om zich heen. Er waren nog twee vrouwen in de winkel, maar daar had Marco geen moeite mee. Hij keek even rond en zag het door zijn zus en hem uitgezochte setje hangen. Ondertussen waren de andere twee klanten de winkel uit en kwam de verkoopster naar hem toe, en vroeg of zij hem kon helpen. Heel even was Marco uit zijn doen. Voor hem stond een vrouw een echte MILF. Bijna net zo groot als hij, ravenzwart haar met een lichte krul om haar ovale gezicht, volle lippen en amberkleurige ogen, gekleed in een blouse, welke volgens hem een maatje te klein was, daar haar decolleté duidelijk zichtbaar was, een kort zwart leren rokje en lage zwarte laarsjes met een kleine hak. Haar benen waren in kousen gestoken zag Marco met zijn door vrouwen getrainde ogen, aan het kleine donkere randje wat net onder het rokje uitpiepte. Op het naamplaatje wat ze op haar borst droeg zag Marco dat hij met Carla van doen had.

Lang duurde zijn verrassing niet en vroeg spontaan naar de prijs van het setje wat hij wilde hebben. Carla pakte het setje uit het rek en liep naar de toonbank. Marco genoot van het wiegen van een paar volle vrouwenbillen in een strak leren rokje voor zijn neus, en stapte achter haar aan. Carla hield het label onder een leesvenster en liet Marco de prijs zien. Hierop vroeg Marco of de prijs voor alle maten hetzelfde was, want zijn moeder had een 90 D nodig, en Carla had een 75 B gescand. Met een verbaasd gezicht keek Carla hem even aan en vroeg of hij de maten altijd zo goed kon inschatten. Marco liet zich niet van zijn stuk brengen en antwoordde dat hij er meestal niet ver naast zat.

Carla stapte achter de toonbank vandaan en keek Marco vragend aan.

Marco keek even haar figuur langs van haar schoenen tot haar hoofd. En... begon Carla. Marco antwoordde dat ze schoenmaat eenenveertig had, maar dat de hiel wat ruimte had op het comfort, haar leren rokje was maat tweeënveertig, maar maat vierenveertig zou haar volle figuur meer eer aan doen, haar beha maat was 90 F, maar volgens hem zou ze er beter mee voor de dag komen als ze geen push-up model aan zou doen, maar een halve cup uitvoering. Maar ging Marco verder, het loopt tegen sluitingstijd en ik wil niet meer beslag op Uw tijd leggen dan strikt noodzakelijk is, daar het voor U een lange dag geweest zal moeten zijn, met de koopavond er achteraan.

Weer reageerde Carla verbaasd. Ja het was een lange dag, de winkel ging om negen uur open en ze was meestal een half uur van tevoren om de dingen voor te bereiden, maar hoe kon dat joch dat aan haar zien? En ja, ze had getwijfeld met het rokje over de maat, maar tweeënveertig had haar geestelijk gerust gesteld over haar uiterlijk. En ook met haar beha had hij gelijk. Na een hele dag met omhoog gedrukte tieten was ze er wel even klaar mee. Carla herpakte zich en gaf Marco een compliment dat hij er met zijn schattingen niet ver naast zat, en liep vervolgens weer naar de achterkant van de winkel en begon een 90 D setje te zoeken.

Marco was er rustig achteraan gekuierd en rook een spoortje Miss Dior in haar kielzog. Hmm, dacht hij, ze heeft wel klasse. Weer genoot hij van het mollige gewiebel voor zijn neus. Carla draaide zich om en verontschuldigde zich. Het door Marco verlangde setje was niet op voorraad, maar als het hem uitkwam zou ze het morgen tussen vier en vijf in huis kunnen hebben. Even dacht Marco na. Zaterdag ochtend trainen, 's middags zwemmen, half vier klaar in het zwembad, hij zou het moeten kunnen halen als hij meteen vanuit het zwembad doorging. Als U het morgen middag in huis heeft, kom ik het graag tegen half vijf op halen, zei Marco tegen Carla. Als het niet gaat lukken, wilt U mij dan een belletje geven? zei Marco, terwijl hij Carla een kaartje met zijn telefoonnummer gaf. Het eerste nummer is van mij, het onderste nummer is van mijn zus, zij weet er ook van, zei Marco.

Marco groette Carla en verliet de winkel.

's Avonds keek Luna, Marco vertwijfeld aan en vroeg hem of hij nog wel tijd genoeg had. Zondag wilden zij hun moeder verrassen. Luna had al een ontbijtje geregeld en wilde de verrassing niet laten verzieken. Marco antwoordde met geruststelling dat het goed zou komen. Luna zei wel tegen Marco dat hij Carla wel moest bedanken als het ging lukken, waarop Marco het hele verhaal vertelde wat er in de winkel gebeurd was. Luna glimlachte een beetje en vroeg heel direct of hij ervan opgewonden raakte. Zonder dralen zei Marco dat het een kanjer van een wijf was en hij moeite had moeten doen geen erectie te krijgen. Luna giechelde en wenste hem succes morgen, of heb je liever dat ik mee ga, grinnikte ze. Ja lach jij maar zei Marco, ik heb het wel moeilijk mee.

De andere dag ging Marco 's morgens naar de sportschool en trainde benen, borst en buik. 's Middags in het zwembad vier kilometer gezwommen en hij voelde deze training best wel zitten. Na een douche waar hij het zoute water van zich afspoelde, hij zwom in een zwembad waar geen chloor, maar zout gebruikt werd voor de desinfectie, kleedde hij zich aan en ging op weg naar Hunkemöller. Kwart voor vijf stond hij voor de deur en liep naar binnen. Er was niets te merken van een zaterdagmiddagdrukte. Hij was de enigste klant.

Carla begroette hem hartelijk en liet hem het setje zien in de juiste maat. Carla droeg ook nu weer een leren rok, maar wel een maat groter, zag Marco. Het kleedde haar beter af. Haar beha had ze ook aangepast, Marco zag een halve cup beha onder haar blouse en hij kon niet laten haar een complimentje met haar uiterlijk te maken. U ziet er fantastisch uit Mevrouw, sprak Marco. Uw heupen en billen komen veel beter uit in deze rok. U zult ook wel minder last van Uw borsten hebben ging Marco verder, volgens mij zitten Uw borsten een stuk comfortabeler in deze beha. Er trok een spoortje blos over het gezicht van Carla, die niet gewend was dat er zo direct over kleding en uiterlijk gesproken werd door een jongen van een leeftijd die haar zoon kon zijn. Ze voelde zich warm worden onder zijn woorden.

Marco zag het setje en vroeg of het mogelijk was het slipje in de kleuren zwart-lila te krijgen in plaats van lila-zwart. Het klopt dat de beha wel lila-zwart is, maar mijn zus en ik zijn van mening dat het ons moeder beter zou staan als de kleuren van het slipje omgekeerd zou zijn. Heel even keek Carla hem aan en vroeg hem even te wachten. Carla liep naar het eind van de winkel en verdween in het magazijn. Dat was voor Marco precies tijd genoeg om zijn lul even recht te leggen in zijn broek. Hij vond Carla een geweldig geile uitstraling hebben en kon niet voorkomen dat kleine Marco groter werd.

Toen Carla het magazijn inliep keek ze even over haar schouder terug de winkel in en zag Marco zijn hand in zijn broek steken en zijn lul recht leggen. Zelfs voelde ze even onder haar rokje aan haar kruis. Toen Marco haar een complimentje had gegeven, voelde ze dat tot in haar kutje en wist niet wat ze ermee aan moest. Haar gedachten verstoppend zocht Carla het broekje en tot haar verrassing was de maat ook goed. Carla bekeek zich nog snel even in de grote spiegel voordat ze terug de winkel in liep. Ze schudde even haar tieten goed en trok haar rokje naar beneden.

Kijk eens zei Carla, is dit wat je bedoelde? Ja mevrouw, zei Marco en zei dat hij niet meer beslag op haar tijd wilde leggen, omdat het al vijf uur geweest was en het ook voor haar weekend was. Maar, vroeg Marco met de meest onschuldige ogen, mag ik U een verzoekje doen. Carla keek hem aan en knikte. Marco ging met een beetje schroom in zijn stem verder, U heeft bijna hetzelfde figuur als mijn moeder, alleen zijn Uw borsten groter. Als ik niet te brutaal ben, zou U het setje willen aantrekken, zodat ik kan zien of de kleuren kloppen welke mijn zus en ik voor ogen hebben. Even schoot er een bitse afwijzing door Carla heen, maar deze blonde schobbejak was ongekend eerlijk naar haar toe geweest.

Ogenblikje meneer, zei Carla. Ik moet even de winkeldeur sluiten daar ik anders de winkelwaren wet in verband met sluitingstijden over de vloer kan krijgen. Weer genoot Marco van het rijpe vrouwenlijf waar haar billen zo heerlijk in het rokje schommelden, hij genoot nog meer toen hij haar weer terug zag komen lopen en haar tieten net zo heerlijk zag deinen in haar blouse. Carla liep naar de achterkant van de winkel en drukte op een paar schakelaars, waarop de voorkant van de winkel donker werd en het achterin helder verlicht bleef. Door de inrichting van de winkel kon er vanaf de etalage niet naar de pashokjes gekeken worden. Carla stapte het pashokje in en trok het gordijntje ervoor. Marco keek het even aan en merkte dat het gordijn aan de linkerkant een flink stuk open bleef staan en hij Carla precies door de passpiegel in het hokje kon zien.

Wow. Carla stapte net uit haar slipje toen Marco er een beetje voor ging staan.

Hij zag haar een inlegkruisje in het zwarte-lila slipje leggen. Hij genoot van haar tieten welke flink moeite hadden om in haar beha te blijven tijdens het voorover buigen van Carla om in het slipje te stappen. Het lila randje langs het hoofdzakelijk zwarte slipje gaf een uitermate sexy uitstraling. Carla haakte haar eigen beha los en probeerde haar F cup in de kleinere D cup te proppen. Er bleef nog een flink stuk borst over en Carla liet dat er maar aan de bovenkant uitbollen. Haar tepels bleven maar net onder het randje, maar er was wel een flink stuk tepelhof te zien. Carla controleerde zich even in de spiegel en schudde alles even recht en op hun plek. Tevens zag ze in haar ooghoek dat Marco haar stond te bekijken.

Carla trok het gordijn open en stapte het pashokje uit. Wow, Mevrouw, zei Marco, U ziet er fantastisch uit en ik weet zeker dat ons moeder er ook punten mee gaat pakken. Marco stapte op Carla af en vroeg met de meest onschuldige blik in zijn ogen; mag ik. Marco pakte Carla bij de schouders en draaide haar langzaam rond. Het zijaanzicht van Carla was adembenemend, haar dikke tieten bolden uit de beha omhoog en de contouren van haar rijpe vrouwenlijf liet zijn lul echt steigeren. Hij draaide Carla nog een beetje door en zag hoe haar billen heerlijk geaccentueerd werden door de lila-zwarte stof en Marco kon niet anders dan zijn handen over die heerlijke kont te laten glijden.

Carla stond te genieten onder de aandacht van die jongen en tegen haar principes in voelde ze zich geil worden. Het was maar goed dat ze een inlegkruisje had gebruikt, want haar kutje was al goed nat. Toen ze Marcos handen over haar kont voelde glijden rilde ze van genot. Toen Marco vroeg of ze wat voorover wilde buigen, deed Carla het wat dieper dan nodig was en merkte dat haar tieten bijna uit de te kleine beha wilde glippen. Marco liet zijn vingers vlinder zacht langs de randjes van de stof van het slipje glijden en toen zijn vingers de zijkant van haar schaamlippen raakte, veerde Carla even op. Meteen rolde haar tieten uit de beha en schommelden onder haar lichaam heen en weer.

Carla voelde een hete kriebeling toen Marcos vingers langs de rand van het slipje gleden en ze kreeg die elektrische schok van opwinding toen hij langs haar schaamlippen gleed. Pardoes voelde ze haar tieten uit de cups glijden en stond ze voorover gebogen met hangende tieten voor de passpiegel. Even was Carla verbouwereerd en doordat ze niet bewoog, werd Marco brutaler. Hij legde zijn linkerhand op haar rug en liet zijn rechterhand in het slipje glijden. Zijn vingers gleden door haar natte kutje en Marco voelde Carla reageren onder zijn vingers. Carla liet zich gaan en reikte tussen haar benen door en pakte Marco vol in het kruis.

Marco voelde de hand van Carla rond zijn ballen en trok met een hand zijn riem los, trok de rits van zijn broek naar beneden en haakte het knoopje los. Met moeite wipte hij zijn broek om zijn steigerende lul en voelde meteen de volle hand van Carla over zijn eikel glijden. Met zijn andere hand gleed Marco met zijn vingers tussen haar schaamlippen door en wat kut sap meenemend wreef hij over haar klitje. Zowel Carla als Marco stonden te wippen van genot. Marco trok het slipje naar beneden en liet Carla eruit stappen. Carla stond nog steeds voorover gebogen met haar tieten voor de passpiegel te schommelen, toen Marco zijn lul tegen haar natte schaamlippen zette en zijn lul zachtjes en rustig Carla's natte hete volle vlezige kut in duwde.

Carla voelde hoe Marco haar opvulde en begon met haar heupen te draaien.

Marco voelde Carla's kut knijpen rond zijn lul en pakte Carla bij haar heupen vast. Steeds een beetje sneller en harder stootte hij zijn lul haar natte doos in en Marco liet een hand van haar heupen via haar lies naar haar klitje glijden en liet zijn vingers aan beide zijde van haar klitje knijpend op en neer glijden. Wild bokte Carla haar heupen tegen zijn stoten in en kwam bijna klaar onder zijn vingers. Marco keek over Carla's rug naar de passpiegel en zag haar amberkleurige ogen in puur genot naar het niets staren en daar vlak onder schommelden haar dikke tieten wild heen en weer onder zijn stoten. Carla reikte weer tussen haar benen door en pakte Marcos ballen vast en begon deze te kneden.

Marco voelde zijn ballen heet worden in de handen van de ervaren vrouw en voelde zijn orgasme komen. Marco bukte nog wat dieper en liet zijn hand als een drummer over Carla's natte genotsknobbeltje dansen en voelde aan zijn lul dat Carla bijna klaar kwam. Het krampen van haar kut nam toe en hij voelde Carla onder zich verstrakken in haar orgasme. Marco liet haar klitje los en pakte haar heupen aan beide zijden vast en drukte zijn lul in een razend tempo door haar krampende scheur. Heet kwamen de genotsgolven door zijn ballen en met een laatste diepe stoot kwam Marco klaar. Sidderend in ultiem genot spoot Marco zijn sperma diep in haar kut en rillend van genot trok hij zich langzaam terug. Marco raapte het slipje van de grond, trok het inlegkruisje eruit en drukte dit tussen Carla's dijen en hielp haar weer omhoog komen en haar rug te strekken.

Mevrouw, zei Marco, ik denk dat ons moeder met dit setje veel succes zal hebben.

Oude wijven zoeken een Sexdate!  keiharde erectie door erectiecapsules veilig online kopen  Ik wil deze zomer samen met jou genieten!  
Ik doe wat jij wil!
Onderdanige gayslaaf afgestrafd.
Vastgebonden in een kooi kan hij geen kant meer op en wordt dan keihard gepijnigd.
maledomination.nl

Oma wordt verleid door haar neef
Stoute oma vergrijpt zich aan haar neef en komt klaar!
seksoma.nl

Hoerige slaven vastgebonden!
Luisteren kreng, anders mag je mijn leren laarsen schoonlikken!
extremescenes.net

Alle gekheid op een stokje!
Dwergen, poepseks, rape en incest op een pagina!
violent.nl

Cruel Rape Movies!
Overzicht van de meest geweldadige rape films. Het bekijken is op eigen risico! Bevat zeer schokkende beelden!
cruelmovies.nl

Vuist diep in zijn aars!
De meester vuistneukt zijn homo slaaf tot zijn elleboog!
fistinglesson.nl

Moeders buik ligt vol negerzaad.
Na de cuckold mag vader het sperma oplikken en koffie zetten.
chefcuck.nl

Boerenzoon vastgebonden in kelde
Pak aan slappe lul, hier leren we je manieren!
genadelozesex.com

Pa vergrijpt zich aan dochter!
Eef komt te laat thuis en pa is behoorlijk kwaad, als straf moet ze hem flink pijpen.
incestporn.nl

Diepe lange halen in haar kont!
Brenda wordt hard anaal genomen en gelikt door een vriendin!
anaalplugin.nl

Bizarre schokkende SM!
Kijk hoe deze vrouwen enorm toegetakeld worden en schreeuwen van de pijn!
extremetorture.nl

Geile tiener sletjes!
Twee dronken vriendinnen zijn enorm geil en gaan samen er een hete nacht van maken.
dronkenhoertjes.nl

Hier geen vrouwen op dieeet!
Maar geil vrouwen die jouw spema willen eten!
dikkewijvenseksfilms.nl

Keiharde dubbele penetratie!
Linda wordt voor het eerst in haar kont genomen en ze wil niet anders meer!
anaalkanaal.com

Diep in haar strakke poepgat!
Met diepe halen spuit Mark zijn zaad in haar geile kont!
poepstampers.be