Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Wil je met me neuken?

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Veilig een keiharde erectie

Een lul zo hard als staal!

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Snel sexcontact met mij!

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Zou je een Moeder neuken?

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Sekslessen worden uitgebreid met Marokkaanse jongen
Categorie: MILF | maandag 27 januari 2014 03:35

Geile afspraakjes

De volgende ochtend heb ik al weer mail van mijn 19-jarige neef. Hij bedankt me voor mijn bereidwilligheid met mijn 51-jarige vriendin. Hij vindt dat de lessen bekroond moeten worden. Voor mij omdat ik zo bereidwillig mijn lessen gegeven heb en dat ik Mirka afstond aan hem, Mirka omdat ze de “proefvrouw” wilde zijn en voor hemzelf omdat de lessen zo goed gewerkt hebben. Of ik een idee heb voor een bekroning. Dat heb ik wel, en dat heeft hij ook. En we hebben allebei hetzelfde idee, denk ik. Mirka heeft me al verteld waar ze naar verlangde, ze wilde hem in haar voelen klaar komen. Ik antwoord hem dat ik er niet over nagedacht heb, en wat hij voorstelt. “Je hebt toch wel gezien wat ze graag wilde aan het eind van de les?”, vraagt hij terug. “Wat dan?” “Ze wilde mijn jonge zaad, oom… ze wilde dat ik door ging…”. “En die wens wil jij natuurlijk graag inwilligen..”. “Absoluut, ze is een heerlijke, geile MILF, het is een droom voor me om diep in haar klaar te komen.. zeker als ze zo lekker onder me mee beweegt… ”. “Zal ik haar dat vragen, dan, Daniel?”. “Graag, oom! Zeg maar dat ik haar zeker twee keer zal laten klaarkomen, ze zal het heerlijk vinden.”

Als ik het voorstel aan mijn mooie, slanke, bruinogige vriendin aarzelt ze. “Lessen is ok, maar hij wil nu iets anders”. “Je kunt er zelf dan ook van genieten. Hij ziet er goed uit, hij heeft een goeie lul, hij neukt lekker.. En de laatste keer verlangde je al naar zijn zaad..”. “Ik weet het niet, Paul…”. “Het heeft ook een gevaar in zich. Hij neukt lekker en misschien raak ik de controle dan wel een beetje kwijt.. voor jouw ogen, met je 19-jarige neef…”. De manier waarop ze die woorden zegt en de gedachte hoe dat eruit ziet windt me al enigszins op. “En dat wil je liever niet?”, vraag ik. “Nee, liever niet.. Les is ok, maar gewone seks gaat me net te ver, Paul..”. “Maar de vorige keer verlangde je er naar dat hij door ging.. je wilde zijn zaad..”. “Ja, daarom juist, ik was de controle kwijt.. en dat risico wil ik niet nog een keer lopen..”

Teleurgesteld mail ik Daniel terug. Na een dag krijg ik antwoord van hem terug. “Ik snap wel dat ze bang is de controle te verliezen. Die is ze inderdaad tijdens een les soms al kwijt. Jij redt haar dan. Ik denk dat ze heel lekker is als ze zich overgeeft. Dat zou ik toch graag eens meemaken.. Wat denk je, kunnen we nog een les verzinnen?” “Lijkt me een goed plan, maar wat kunnen we met jou nog verzinnen? Alleen klaarkomen in haar, maar daar heeft niemand les voor nodig, hoe klaar te komen”. “Misschien is ze ok als een goede vriend van me ook graag de eerste les krijgt, om te leren hoe hij een vrouw helemaal klaar kan maken voor de penetratie?” “Dat zou misschien werken.. ziet je vriend er goed uit?” “Als ik met hem op stap ben kijken alle vrouwen naar hem, en hij krijgt ze heel gemakkelijk in bed..”. “Oh, dus hij heeft de les niet nodig?” “Nee, dat denk ik niet, maar het zijn altijd meisjes van zijn eigen leeftijd, nooit een ervaren vrouw als Mirka. Hier is een foto “. Er zit een foto bij van een gespierde jongen met zwart haar en zwarte ogen, hij lijkt me Marokkaans. En ik kan me voorstellen dat de meisjes aan zijn voeten liggen. Het is een geile gedachte om deze jonge Marokkaan met Mirka te zien. Alhoewel ik niet weet of zij meteen van het idee gecharmeerd zal zijn dat het een Marokkaan is. “OK… ik zal haar proberen te overtuigen”.

’s Avonds zeg ik tegen haar: “Les is wel goed, toch?”. Ze knikt. “OK, Daniel heeft een vriend die wel een les kan gebruiken. Een les in voorspel. Het is een aantrekkelijke jongen, die al wel wat ervaring heeft, maar graag wil weten of hij het voorspel goed doet”. “Mmm.. “, zegt ze, “Dat klinkt goed, een aantrekkelijke jonge jongen die zijn voorspel techniek op me gaat oefenen. Ik krijg al zin… Maar alleen voorspel..”. Ik juich inwendig.. en mail meteen Daniel terug. De volgende avond komt ze naar beneden in een kort zwart rokje, een dun blouseje en hoge hakken. Ze draagt hold up kousen die geen jarretels nodig hebben en ze draagt duidelijk geen bh. Ze heeft zich gekleed voor de gelegenheid. Ik kreun zachtjes, zo lekker ziet ze er uit. De Marokkaanse jongen zal zijn ogen uitkijken. Dit wordt een bijzondere les. Ze komt voor me staan en spreidt haar benen iets. Ze is nu al geil. Ik laat mijn handen over haar benen gaan, via de binnenkant omhoog. Eerst over haar kousen, dan over de huid van de binnenkant van haar dijen. Ik voel haar dunne slipje en duw er tegen aan. Ik schuif haar slipje opzij en voel dat ze al nat is. Ik duw een vinger in haar en ze kreunt. Ze is nat en wijd en geil. Dat belooft wat voor de Marokkaan, die heeft een gemakkelijke taak, ze is nu al bijna klaar om geneukt te worden. Ik vinger haar en ze kreunt. Dan gaat de bel. De Marokkaan staat wat schuchter achter Daniel, maar als hij tevoorschijn komt zie ik meteen dat dit een hele gevaarlijke jongen voor Mirka gaat zijn.

Hij ziet er goed uit en heeft een dominante, seksuele energie over zich.

Als we de kamer binnen komen kijkt Mirka eerst even verrast dat Daniel er ook is en dan ziet ze de jonge Marokkaan. Ze herstelt zich snel: “Hoi Daniel… en jij bent?”. “Dag mevrouw, ik ben Khalid”. Hij stapt naar voren en geeft haar een hand. Als ze die iets langer vasthoudt trekt hij haar naar zich toe en kust haar op beide wangen. “Zeg maar Mirka, Khalid”. Het is net alsof ze het in zijn oor fluistert omdat hij haar op hetzelfde moment kust. Hij is iets groter dan zij en een stuk breder. We drinken wat en ik zie hoe Mirka naar Khalid kijkt en hoe hij naar haar kijkt. Al snel schuift ze onrustig heen en weer op de bank. Ze wordt onrustig onder de blikken van de jonge Marokkaan die straks met haar zijn voorspel gaat oefenen. “Misschien moeten we met de les beginnen?”, zeg ik. Mirka knikt. “Benader haar maar alsof ze je vriendin is, Khalid”.

Hij staat op uit de stoel en loopt naar haar toe. Ze schuift al onrustig bij het naderen van de jongen, die zelfvertrouwen uitstraalt, dominantie zelfs. Hij gaat naast haar staan en zijn vingers strelen haar nek. Doordat haar haar opgestoken is heeft hij vrij spel in haar nek. Hij streelt haar zachtjes en dan glijdt zijn hand naar voren. Naar haar keel waar hij zachtjes in knijpt, dan over haar kaak met een vinger en over haar lippen. Ze kijkt hem niet aan, hij kijkt hoe ze reageert. De spanning is al voelbaar. Langzaam zien we haar lippen opengaan. Of het is omdat hij ze zachtjes openduwt of dat ze zelf gewillig opent is niet te zien. We zien haar tanden en hij streelt ze. Ik voel mezelf nu al hard worden door dit geile spel dat hij met haar speelt. Ze kijkt op naar hem en likt zijn vinger. Hij bepaalt wat er gebeurt, ze volgt zijn aanwijzingen. Dat laat hij even toe en dan glijdt zijn hand naar beneden. Over haar hals en dan de vlakke hand verder naar beneden, haar bloesje in. Rechtstreeks naar haar kleine borsten en doordat ze geen bh aan heeft raakt hij meteen haar tepels. We zien hoe hij haar tepels streelt. “Maak je bloesje los”. We zien hoe ze met trillende vingers de knoopjes los maakt. Het is een enorm geil gezicht. Helemaal als ik zie hoe hard haar tepels zijn.

Hij gaat voor haar staan en schuift haar bloesje uit, met haar gewillige hulp. Hij kust haar in haar nek en dan gaan zijn lippen naar haar tepels. Hij likt. Ze kromt haar rug. Haar borsten komen vooruit, naar zijn mond. Hij zuigt een tepel in zijn mond en we horen hoe ze kreunt. Haar beide tepels priemen vooruit. Afwisselend zuigt hij op haar beide tepels. Hij legt een hand op haar mondje en legt een vinger op haar lippen. Daniel en ik kijk ademloos toe hoe ze haar lippen opent en ze zijn vinger in haar mond opzuigt. Hij maakt draaiende bewegingen met zijn vinger en ze volgt hem met haar mond. Dan gaat hij in en uit, in en uit, alsof hij haar mond met zijn vinger neukt. Hij bepaalt, mijn vriendin volgt. Na een tijdje glijdt hij met zijn natte vinger naar beneden, over haar buikje. Dan gaat hij weer omhoog en likt en zuigt ze weer op zijn vinger. Hij kijkt haar strak aan als ze zo zuigt en ze kijkt hem in zijn ogen. Bijna onderdanig zuigt ze aan zijn vinger, haar ogen gevangen in de zijne. Ze schuift onwillekeurig met haar heupen naar voren over de bank. Hij knielt tussen haar benen en schuift dichter naar de bank, waardoor haar benen open gaan en open gaan en open gaan. Dan zit hij tussen haar wijd open benen. Haar korte rokje omhoog geschoven en haar zwarte dunne slipje duidelijk zichtbaar. Nu gaat zijn natte vinger verder naar beneden. Naar de binnenkant van haar dijen die hij nog verder uit elkaar duwt. Ik kreun bijna. Deze jongen is 19 en hij bespeelt mijn 51-jarige vriendin zoals hij wil. Haar benen gaan verder open. Zijn vinger raakt de rand van haar slipje. Ze houdt haar adem in. Hij streelt over de rand van haar slipje, dicht langs haar kut. En dan beweegt hij weer weg. Ze kreunt zachtjes, gefrustreerd. Zijn vinger weer naar haar mond. Ze zuigt hem nog dieper en gulziger.

Zijn hand glijdt weer over haar lichaam naar beneden.

“Toe”, horen we haar zachtjes kreunen terwijl haar heupen omhoog bewegen. Zijn hand gaat via de binnenkant van haar dijen omhoog en hij schuift haar slipje opzij. Hij streelt haar plagerig. Eerst reageert ze niet, maar dan duwt ze haar heupen naar zijn vingers. Hij zet twee vingers tegelijk tegen haar ingang. We zien hoe ze er tegen aan beweegt. Ik heb inmiddels geen enkele twijfel meer dat deze jongen geen cursus van mij of Mirka nodig heeft hoe een vrouw te laten verlangen naar zijn lul. En Daniel wist dat al van tevoren.

Hij plaagt haar en zij draait tegen zijn vingers. “Toe..”, kreunt ze opnieuw. Hij houdt even zijn vingers stil en ze profiteert er meteen van. We zien het topje van twee vingers tussen haar schaamlippen verdwijnen. Ze duwt meteen door en twee vingers tegelijk schuiven in haar. Zo wijd en nat is ze al, dat die twee vingers zo in haar schuiven. “Ja, neuk mijn vingers..”, zegt Khalid. Langzaam duwt ze haar heupen verder omhoog en verdwijnen zijn Marokkaanse vingers in haar. Ze kreunt. Dan duwt hij ook. “Oohh..”, kermt ze. Dan begint hij zijn vingers te bewegen, zijn hand gaat op en neer. Hij neukt haar met twee vingers. Ze kijkt mij aan terwijl zijn vingers in en uit bewegen. Hij kromt zijn vingers en ze kreunt terwijl ze me aankijkt. Ze bijt op haar onderlip. Jezus, ik zie dat ze haar best moet doen om niet klaar te komen op zijn vingers. Hij gaat rustig door haar te neuken met zijn vingers en zijn vingers in haar te laten draaien. Hij kijkt naar haar gezichtsuitdrukkingen en die verraden wat ze lekker vindt. Er is geen twijfel aan dat hij haar gaat laten klaar komen, hoe ze zich er ook nog tegen verzet. Haar tepels priemen keihard vooruit, haar ogen zijn troebel en haar benen heeft ze wijd open voor zijn vingers. Ze probeert krampachtig de rem er op te houden. Ze wil niet klaarkomen op de Marokkaanse, brutale vingers, voor mijn ogen en voor de ogen van de 19-jarige Daniel. Ik denk dat ze inmiddels geen probleem meer heeft om toe te geven aan de dwingende lust van Khalid. Als ze alleen met hem geweest zou zijn zou ze zich al hebben overgegeven aan deze jonge Marokkaan. Ze kijkt me aan. Ik zie haar smekende blik die zegt: “Mag ik klaarkomen, alsjeblieft.. ik ben zo geil..”. Ze ziet er heerlijk uit zo. Ik wacht even, genietend van haar, van haar ogen, haar lichaam.. En dan knik ik.

Twee seconden later komt ze klaar. Haar lichaam verkrampt en ze kreunt: “Oohhh… jaaaa…. mmmmmmm…… ik kommmmmmm……”. Ze komt klaar op de vingers van de 19-jarige Marokkaan. Als ze uitgeschokt is zeg ik snel: “Er valt jou niet veel meer te leren, Khalid.. Zullen we wat drinken?”

Lelijke vrouwen zoeken een Sexdate!  Getrouwde vrouwen laten zich neuken door andere mannen!  Impotentie? Stimuleer de erectie lengte en hardheid!  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm